Dringend hulp nodig?


Slotenmaker Kruisem

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Inbraakschade of een ander probleem met je sloten?

Ernst van Lockplus staat dag en nacht paraat om je uit de nood te helpen. Professioneel, transparant en eerlijk. Het is onze missie om je snel uit de nood te helpen.
Bel ons vrijblijvend, we staan je graag te woord.


Lockplus, dé slotenmaker voor regio Kruisem

Snel ter plaatse

Onze locatie is 15 km verwijderd van het centrum van Kruisem, we kunnen dus heel snel ter plaatse zijn. Bel ons op en we springen in onze wagen.

Snel en schadevrij

Wij staan 24/7 klaar om mensen in nood in de regio Kruisem te helpen. We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij

Veilig en transparant

We helpen je uit de nood en bieden je een veilige oplossing. We werken uiterst transparant, onze prijzen staan vermeld en worden vooraf besproken.

Afbeelding Kasteel van Kruishoutem

Kasteel Kruishoutem – Bron wiki


Slotenmaker Kruisem nodig?

Kruisem (*) is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen, een fusie van de gemeenten Kruishoutem en Zingem. Als slotenmaker bedienen we alle deelgemeenten: Huise, Kruishoutem, Ouwegem, Nokere, Wannegem-Lede, Zingem.

Veel slotenmakers bedienen heel België en werken met uitbesteding. Je weet dus nooit wie er bij je langs komt. Kruisem is slechts 15 km van ons verwijderd en we gaan er prat op dat wij je het beste kunnen helpen. Ernst van Lockplus is dé slotenmaker van Kruisem, heeft jaren ervaring en komt persoonlijk bij je langs.

Bel Lockplus en je zult vooraf een perfect beeld hebben van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Krijg professionele hulp van een professionele slotenmaker

Lockplus is veel meer dan dé slotenmaker in Kruisem! Wij zijn gespecialiseerd in de beveiliging van jouw woning, bedrijf, winkel en kantoor.

Zowel voor mechanische beveiliging van alle deuren, ramen, poorten en gebouwen als voor problemen met je slot of sleutel kan je bij Lockplus terecht.

Acute problemen zoals jezelf buitengesloten, afgebroken sleutels of  kapotte sloten worden in 95 % van de gevallen zonder schade en vaak binnen de 30 minuten opgelost.

Dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Kruisem?
Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

Meer dan een slotenmaker. We staan in voor:

 • Openmaken van deuren (woningen, kantoren, wagens, …)
 • Herstellen inbraakschade
 • Installeren en vervangen nieuwe sloten en cilinders
 • Driepuntsslot installatie en meerpuntsslot montage
 • Electronische sloten
 • Mechanische beveiliging
 • Parlofonie
 • Veiligheidsdeuren, inbraakwerende deuren en gepantserde deuren
 • Inbraakbeveiliging en -preventie met top advies

Bekijk hier al onze beveiligingsdiensten.

Snelle hulp en professioneel advies

Wij zijn snel op locatie aanwezig in heel Kruisem en omstreken.
We weten exact welke sloten er bij jouw woning of bedrijfspand passen en we komen altijd volledig uitgerust met het juiste gereedschap en materiaal.

Iedere interventie komt met professioneel advies en hulp bij het maken van de juiste keuze.

Ieder moment van de dag bereikbaar om mensen uit Kruisem te helpen
Bel ons voor dringende problemen op het nummer: 0494/308.204
Mail ons voor vrijblijvende offertes of een afspraak in functie van advies.

Slotenmaker Merelbeke

Je hoeft ons niet op ons woord te nemen

Lees de Feedback die onze klanten geven.

  5 star review  Hele vlotte service! Vanwege een eerdere interventie was Lockplus nog steeds perfect op de hoogte van de situatie en zij konden meteen inschatten wat nodig was. Ze zijn ook heel snel kunnen passeren om ons te helpen. Vervangen en afstellen van sloten was dan ook heel goed gedaan en de kleine dingen die het hem doen om alles afgewerkt te krijgen doen ze zonder meerkost. Kwaliteit wordt geleverd zonder de klant te pushen om een duurder product te nemen. Aanrader!

  thumb Koen Van Vaerenbergh
  11/15/2018

  4 star review  Plus: Prima werk, goede afspraken en aangehouden timing. Minpunt: naderhand bleek de handgreep van de nieuwe sloten slecht in de hand te liggen waardoor het draaien telkens stroef loopt. Helaas was dit op voorhand onvoldoende in detail doorsproken en kon er naderhand niets meer aan worden veranderd.

  thumb Lea Claes
  5/12/2019

  5 star review  Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.

  thumb Matthias Van Hulle
  1/22/2020


Slotenmaker Kruisem nodig?


Wij zijn als slotenmaker actief in volgende regio’s:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis.
Ons werkingsgebied omvat onder meer volgende regio’s: