Getuigenissen

Reviews en getuigenissen

We vinden het heel belangrijk om kwaliteit en perfect werk te leveren. Tenslotte zijn we er voor jullie. onze klanten.

Blije gezichten, positieve reacties en tevredenheid bij onze klanten is wat ons motiveert, elke dag opnieuw.

 
 
 • Avatar Nele De Roo ★★★★★ 4 jaar geleden
 • Avatar Babette B ★★★★★ 4 jaar geleden
 • Avatar Yolande Vanhelmont ★★★★★ 4 jaar geleden
 • Avatar Laurent Delfosse ★★★★★ 4 jaar geleden
  Excellent and quick service!!! Very professional!
 • Avatar Sandra Vanden hautte ★★★★★ 4 jaar geleden
  Fatsoenlijke vriendelijke uitleg aan de telefoon toen ik belde voor informatie, snel ter plaatse.Heel vriendelijk, werkt proper en snel. Sympathieke man, ik weet waar naartoe….🙏👍👍👍👍
 • Avatar Marianne Servez ★★★★★ 4 jaar geleden
  Professionele en uitstekende service. Snel en accuraat : van voorbespreking met kennis van zaken, tot correcte offerte en uitvoering.
 • Avatar Patrik Perremans ★★★★★ 4 jaar geleden
  Snelle en correcte service!
 • Avatar Nelly Sergeant ★★★★★ 4 jaar geleden
  Zeer snel geholpen. Dezelfde dag nog ter plaatse gekomen en onmiddellijk uit de nood geholpen. Er moest iets besteld worden, en werd dezelfde week nog geregeld. Zeer tevreden!
 • Avatar Peter Schietecatte ★★★★★ 4 jaar geleden
  – Erg transparante communicatie (aanbod, offerte, …)- Denkt mee na over mogelijkheden, geeft goed advies- Vriendelijk, rustig en ordelijk tijdens werken- prima opvolging: een klein defect werd erg snel hersteld, zelfs nadat factuur volledig werd betaald … More (zie je niet vaak meer tegenwoordig)Zeker een aanrader.
 • Avatar Marleen Vanden Haesevelde ★★★★★ 4 jaar geleden
  EEN AANRADER!!! Toen deurslot na meer dan 25 jaar het begeven had naar een slotenmaker in de buurt gezocht en bij Lockplus terecht gekomen. Uiterst snelle en zeer professionele service gekregen binnen de 24u!!! Vermits de origineel vergrendeling niet … More meer te verkrijgen was kwam er heel wat maatwerk aan te pas. Alles werkt terug prima en is heel keurig afgewerkt geworden, ook de beloofde opvolging naar esthetiek toe gekregen. Uiterst tevreden klanten Ugo & Marleen.
 • Avatar Olivier Algt ★★★★★ 4 jaar geleden
  Uitstekende na-service. Ernst kwam binnen de kortste keren langs om het euvel te verhelpen en technisch advies te geven. Dank!
 • Avatar Annelies Delombaerde ★★★★★ 4 jaar geleden
  Vlotte en goede vervanging van het cilinderslot. Was meteen duidelijk in communicatie wat er moest gebeuren en hoeveel het zou kosten / tijd zou nemen voor levering en plaatsing.
 • Avatar Elina Bosteels ★★★★★ 4 jaar geleden
  Levert goed werk af, is correct en vriendelijk. Wij zijn als bedrijf zeer tevreden van zijn werk!
 • Avatar Stephanie Boterdaele ★★★★★ 4 jaar geleden
  Grondige uitleg gekregen met overzichtelijke offerte. Stipt aanwezig op de afspraken.
  Propere afwerking en top uitleg gekregen!
  Een echte stielman met kennis in zijn vak en steeds met een lach op het gezicht om het werk uit te voeren bij de klant. Echte
  … More aanrader!
 • Avatar Chetan Patel ★★★★★ 3 jaar geleden
  Goede vakman! Vriendelijk en correct! Eerlijke prijzen!
 • Avatar Eddy Ghys ★★★★★ een jaar geleden
  We hadden een slotenmaker nodig. Dus in de buurt gezocht en zo Lockplus gecontacteerd. Dit omdat de uitstekende reviews ons vertrouwen gaven. Ernst kwam snel ter plaatse en heeft het eigenlijke probleem vastgesteld. Het was niet het dure cilinderslot … More zoals we dachten. Het probleem werd met het plaatsen van het benodigde vervangstuk vakkundig en snel opgelost. Zonder onnodige kosten. Tevens werd ook onze slepende deur in orde gebracht. Alles werkt terug prima. Wat een vriendelijke, stipte en correcte service. Indien we in de toekomst nog eens een slotenmaker nodig hebben … zonder de minste twijfel.
 • Avatar Robrecht Paridaens ★★★★★ een jaar geleden
  Ik nam telefonisch contact op 2-sep om sloten veiliger te maken. Hij kwam dezelfde dag nog kijken en advies geven. De opties werden voorgelegd en ik kon kiezen wat ik wou veranderen naar eigen inzicht en prioriteit. De offerte had ik 2 dagen later. De … More installatie werd dan 3 weken later uitgevoerd, wat te maken heeft met de levertermijn van de nieuwe veiligheidssloten. Vlekkeloze installatie, smeren van de sluitingen inbegrepen. De factuurprijs was de offerteprijs. Conclusie : dit wordt mijn vaste slotenmaker.
 • Avatar Hector De Cock ★★★★★ 6 maanden geleden
  Defect slot: correcte en deskundige afhandeling van het probleem. Afspraken gerespecteerd. Beschikt over alle technische benodigdheden.
 • Avatar Jungledancer Yogi ★★★★★ 7 maanden geleden
  Ernst van Lockplus is een geweldige slotenmaker! Hij levert een uitstekende service, hij schittert in ervaring en inzicht, en zijn vriendelijkheid is de finishing touch van zijn vakwerk! Hij is stipt, vlot bereikbaar en onthult elk geheim van slot, poort … More en deur. Een man en slotenmaker uit 1stuk!
 • Avatar Studio Ketels ★★★★★ 5 maanden geleden
  Zeer betrouwbare, vriendelijke en uiterst professionele slotenmaker! De eerste ervaring was voor een geblokkeerd slot, intussen is Ernst ook al terug geweest voor de installatie van een deurpomp. Heel tevreden en zeker aan te bevelen!
 • Avatar Didier Eeckhout ★★★★★ 3 maanden geleden
  Prima werk ! Correcte prijs en perfecte uitvoering. Bovendien een zeer vriendelijke man die van wanten weet. Conclusie : zeer tevreden en een aanrader !

Bekijk hier nog meer reacties van onze klanten (google reviews):

Scroll naar boven