Inbraakbeveiliging

Jouw partner en expert voor inbraakpreventie en beveiliging

Onze ambitie: jouw woning optimaal beschermen tegen diefstal, inbraak en brand met efficiënte beveiligingssystemen
lockplus slotenmaker

Advies op maat

Niet alle vormen van beveiliging hoeven ingrijpend en duur te zijn. Belangrijker dan de prijs is de efficiëntie van de genomen beveiligingsmaatregelen.

Geen twee gebouwen zijn dezelfde en dus zijn ook de oplossingen vaak verschillend. Op basis van de situatie, bekijken we hoe we jouw gebouw goed kunnen beveiligen. 

Beveiligingssloten

Beveiligingssloten geven een toegevoegde waarde aan je deuren en ramen. Ze verhogen de inbraakbeveiliging want zijn minder gemakkelijk open te breken. Goede sloten zorgen bovendien voor een afschrikkingseffect. Een dief ziet de kans om betrapt te worden verhogen als hij degelijke sloten tegenkomt. De meeste inbrekers geven daarom op als het te veel moeite of tijd kost om binnen ter geraken.

Inbraakbeveiliging op ramen en deuren. Handel preventief en wees de dief voor. Beveiliging van huizen en kantoren.

inbraakbeveiliging

Meerpuntssloten

Door éénpuntssloten om te vormen naar naadloos ingewerkte meerpuntssloten verhoog je de beveiliging van je woning enorm. De centrale bediening van een meerpuntsslot zorgt voor een eenvoudige comfortabele sluiting. Het slot werkt op verankert de deur op verschillende punten waardoor inbrekers minder kans krijgen.

Het plaatsen van een meerpuntssluiting vraagt om expertise en ervaring in het monteren van deursloten. Het is daarom aan te raden dit slot door een expert te laten monteren.

Toegangscontrole

Lockplus werkt graag met moderne technologie. Zelfvergrendelende sloten die bedienbaar zijn via een codeklavier of met de parlofoon beschikken vaak over moderne en hoogstaande technologie om de veiligheid en comfort te verhogen.

Elektronische toegangscontrole met een badge, tag en/of fingerprint. Dit is voor appartementen een de manier om inbrekers geen kans te geven tot de algemene toegangsdeur. 

lockplus-Toegangscontrole

Veiligheidsdeuren

Vandaag bestaan er heel veel verschillende veiligheidsdeuren. Van inbraak werende deuren tot gepantserde deuren met zelfvergrendelende sloten. 

Wij zorgen voor een veiligheidsdeur dat voldoet aan zowel onze hoge eisen als jouw persoonlijke wensen.

Waar het altijd om draait is absolute veiligheid en comfort: inbraakveilig, isolerend, onderhoudsvriendelijk, stevig en esthetisch hoogstaand. 

Hang en sluitwerk

Hang- en sluitwerk van hoge kwaliteit doet wonderen in de beveiliging van uw goederen. Modern hang- en sluitwerk is basis tegen inbraken.

Zonder de juiste hang en sluit technieken is het nemen van van andere preventieve maatregelen meer effectief en soms zelf onzinvol.

Professioneel

Advies van Lockplus

• Laat éénpuntssloten omvormen naar meerpuntssloten (dat kan zonder schade).
• Breng een speciaal slot aan op schuiframen.
• Laat gekeurde cilinders plaatsen, eventueel gelijksluitende cilinders (één sleutel om alle deuren te openen).
• Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk op ramen en deuren.
• Vergeet lichtkoepels niet, die schroef je zo los van op het dak !
• Beveilig de bovenverdieping van de woning.
• Veel woningen zijn te bereiken via een muurtje, plat dak, carport of ladder (laat die niet zomaar buiten staat, vraag dat ook aan de buren).
• Geef je woning een bewoonde indruk, als je er niet bent, sluit dan alle ramen en deuren.
• Beveilig ook tuinhuis en garage. Veel inbrekers gebruiken jouw materiaal om in je woonst binnen te geraken.

Meer tips rond inbraakbeveiliging

Persoonlijk advies op maat

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven