Dringend hulp nodig?


Slotenmaker

Lockplus is een slotenmaker en expert in het openen, vervangen en plaatsen van sloten. Het openen gaat voor 95% zonder schade aan de cilinder. Snel en betrouwbaar.

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Inbraakschade of een ander probleem met je sloten? Ernst van Lockplus staat dag en nacht paraat om je uit de nood te helpen.

Bel ons vrijblijvend, we staan je graag te woord.


Een betrouwbare slotenmaker

Snel ter plaatse

Lockplus opereert vanuit de Nederzwalm. Dicht gelegen bij Merelbeke, Zingem, Gavere, Nazareth, Gent, Oudenaarde, Zwijnaarde. Zottegem en hun deelgemeentes We steeds paraat om vlug ter plaatse te zijn.

Efficiënt en schadevrij

Wij staan 24/7 klaar om mensen in nood te helpen. We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij

Veilig en transparant

We helpen je uit de nood en bieden je een veilige oplossing. We werken uiterst transparant, onze prijzen staan vermeld en worden vooraf besproken.

Slotenmaker Merelbeke


Wat is een Slotenmaker

De behoefte aan sloten bestaat al sinds de mensheid het begrip ‘eigendom’ kent. En sinds een slot (meer over de geschiedenis van het slot) de gangbare manier is geworden om je kostbaarheden of eigendommen te beveiligen is een defect natuurlijk een groot probleem.

Bij dit soort probleem heb je een slotenmaker nodig. Een slotenmaker zorgt ervoor dat het kapotte slot wordt hersteld, of wordt vervangen. Zo kan je terug aan je eigendom.

Als het nu gaat om een slot van een wagen, een poort, een woning, een bedrijf, of zelfs een kluis. Lockplus is de slotenmaker die je op de snelste en meest voordelige (zonder schade) manier uit de nood helpt.

Wanneer doe je beroep op een slotenmaker?

Het lijkt misschien evident, maar toch zien we vaak hoe mensen zelf proberen een slot open te maken. Als je niet weet wat je doet heeft dat meestal een negatieve uitkomst.

Volledig beschadigde deuren, geforceerde sloten of zelfs ingegooide ramen. De uitkomst is altijd hetzelfde. De kosten die je denkt uit te sparen die krijg je dubbel terug omdat je uiteindelijk toch professionele hulp nodig hebt, of nieuwe deuren, sloten of vensters moet betalen.

Dit zijn de meest voorkomende redenen waarom onze klanten een slotenmaker nodig hebben:

 • Inbraak
 • Afgebroken sleutel
 • Kapot slot
 • Zichzelf buitengesloten

Meestal gaat het om acute problemen, in 95 % van die gevallen lossen we het probleem zonder schade op. Om je snel te kunnen helpen werken we in een regio van 30 Km rond onze basis. Contacteer ons 24/7 voor snelle hulp.


Uzelf buitengesloten?

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven die laatste was best spannend, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

U trekt de deur dicht en “oeps”.

Sleutels vergeten binnen of afgebroken op het slot. Lockplus beschikt over de kennis om uw deur zonder schade open te maken.

Wenst u met spoed geholpen te worden omdat u bent buitengesloten? Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!
Bel en sla ons telefoonnummer op 0494/308.204.

Met slotenmaker Lockplus bent u snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al uw slot- en sleutelproblemen efficiënt en probleemloos op, tegen een scherp tarief.

Wenst u met spoed geholpen te worden?

Buitengesloten?

Lockplus uw trouwe partner in beveiliging.

Neem vrijblijvend contact op:


Hoe een onbetrouwbare slotenmaker herkennen?

Er gaan heel veel verhalen de ronde over malafide slotenmakers en bedriegers. Helaas zijn de meeste verhalen gebaseerd op waargebeurde feiten. Enige voorzichtigheid is dus aan de orde als je beroep wilt doen op een slotenmaker.

Een onbetrouwbare slotenmaker herken je vaak aan het volgende:

 • Hij werkt vaak met een tussenpersoon: de persoon die je aan de telefoon krijgt, is niet dezelfde die langskomt, meestal gewoon een callcenter.
 • Hij geeft je vooraf geen duidelijke prijsindicatie, hij blijft het hebben over vanaf prijzen of doet heel vaag over de kostprijs.
 • Hij heeft vaak weinig gereedschap en geen geschikt materiaal mee (vb: sloten die niet goed passen).
 • Hij rijdt vaak in een auto zonder bedrijfslogo of met een buitenlands kenteken.
 • Hij werkt doorgaans met vooropgestelde en standaardfacturen waarop geen telefoonnummer staat vermeld.
 • Hij vraagt je eerst te tekenen nog voor hij begint.


Tips als je een slotenmaker nodig hebt?

Om te ontsnappen aan al die cowboy verhalen geven we je graag enkele tips mee. Tips om onbetrouwbare slotenmakers te vermijden:

 • Vraag aan de telefoon om de slotenmaker zelf te spreken. Kan men hem niet doorgeven, dan is het mogelijks een callcenter (vermijd 0800 of 0900 nummers).
 • Pas op voor slotenmakers die met een advertentie bovenaan op de eerste pagina in Google staan. Het is vaak beter de advertenties te vermijden en lokaler te zoeken.
 • Laat je niet om de tuin leiden door overdreven lage prijzen die men in advertenties of sites zet. Een betrouwbare slotenmaker maakt je deur niet open voor €8 of €15. Dat kan gewoon niet.
 • Vraag in je vriendenkring of aan lokale handelaars welke nooddienst zij aanbevelen.
 • Bespreek van tevoren alle kosten zoals voorrijkosten, noodtarief, avondtoeslag en materiaalkosten (neem geen genoegen met alleen voorrijkosten)
 • Als de slotenmaker pas achteraf 21% btw bij het bedrag optelt, hoef je dit niet te betalen. Prijzen voor particulieren moeten namelijk inclusief btw worden vermeld.
 • Controleer altijd vooraf of er adresgegevens op de site van de slotenmaker staan ook een ondernemingsnummer mag niet ontbreken.
 • Hecht geen waarde aan het het ‘Erkende Slotenmakers Keurmerk’. Er zijn geen ‘erkende slotenmakers’ en het keurmerk is opgezet door online marketingbedrijven.
 • Ga proactief! Vraag vooraf rond naar een betrouwbare slotenmaker, sla zijn nummer op in je telefoon en vergeet het zoeken op Google tijdens je noodgeval.


Wie weet heb je ooit een betrouwbare slotenmaker nodig… ga dan niet Google raadplegen, maar sla nu een nummer op waarop je later kunt rekenen.

Meer dan een slotenmaker. We staan in voor:

Bekijk hier al onze diensten.

Snelle hulp en professioneel advies

Wij zijn snel op locatie aanwezig en weten exact welke sloten er bij jouw woning of bedrijfspand passen. We komen altijd volledig uitgerust met het juiste gereedschap en materiaal. Geen voorlopige oplapmiddelen of sloten die te ver uitsteken. Alles veilig en volgens de regels van de kunst.

Iedere interventie komt met professioneel advies. Ieder moment van de dag zijn we bereikbaar.
Bel ons voor dringende problemen op het nummer: 0494/308.204
Mail ons voor vrijblijvende offertes of een afspraak in functie van advies.

Slotenmaker Merelbeke

Je hoeft ons niet op ons woord te nemen

Lees de Feedback die onze klanten geven.

  5 star review  Zeer snelle en goede bediening , De sleutelntetjes verwijdert uit de batterij !Hartelijk bedankt Kelly en Gregory.

  thumb Gregory Doraene
  4/15/2018

  5 star review  Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!

  thumb Christine Wauters
  4/18/2019

  5 star review  Fast response, really helpful!

  thumb Jun Luo
  3/09/2017


Dringend op zoek naar een slotenmaker?
Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.


Wij zijn als slotenmaker actief in volgende regio’s:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis.
Ons werkingsgebied omvat onder meer volgende regio’s: