Lockplus Slotenmaker

Wij openen deuren 24/7

Lockplus is een slotenmaker en expert in het openen en plaatsen van sloten. Zonder schade, snel en betrouwbaar.

Snel ter plaatse

Lockplus staat 24/7 paraat. We werken in een straal van 30 km om je snel te kunnen helpen.

Efficiënt en schadevrij

We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij.

 

Veilig en transparant

We bieden je een veilige oplossing. Onze prijzen worden vermeld en vooraf besproken.

 

Ingebroken? Sleutel verloren? Sleutel afgebroken? Jezelf buitengesloten? Als je een slotenmaker nodig hebt, dan zit je vaak in een kwetsbare situatie. 

Ernst van Lockplus is trots op zijn zaak en zijn beroep! Heb je een probleem met je deur of slot? Doe dan met een gerust gemoed beroep op slotenmaker Ernst van Lockplus. 

Geen gedoe of verdoken kosten. Betrouwbaar, transparant en vooral geprikkeld om jou snel te helpen. Bekijk gerust onze Google reviews, daar zijn we heel trots op.  

Waarom Lockplus

Jouw voordelen

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

24/7 depanage service

Betrouwbare Slotenmaker en expert

Ernst van Lockplus is gedreven in zijn job en voert deze uit met passie en de juiste vakkennis. Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

Naast de depannagedienst zijn we ook beveiligingsexperts en doen we aan inbraakpreventie. Als we een slot vervangen, dan is het volgens de regels van de kunst en ultra veilig.

Ernst van Lockplus
Snelle hulp krijg je door ons te bellen

Hoe werkt het?

Snel hulp nodig? Onze slotenspecialist is al onderweg

Problemen met je deur, sleutel of slot kan en wil je niet langer uitstellen dan nodig. Ons opbellen is de snelste manier om je probleem op te lossen. Bij Lockplus slotenmaker zijn we eerlijk en transparant over prijs en eventuele wachttijden.

Bel ons op:
0494/308 204
Vrijblijvend advies
en prijsvoorstel
Snelle depannage
open deur en gerust gevoel.
STAP 1
STAP 2
STAP 3

24/7 Slotenservice

Lockplus krijgt jouw slot gegarandeerd open

Bij Lockplus hebben we nog geen deur tegengekomen die we niet konden openen. We durven dus garanderen dat we die van jou open krijgen.
Hoe?

Dankzij de jarenlange ervaring, continue bijscholing en het gebruik van gespecialiseerd materiaal open we de deuren in 98% van de gevallen schadevrij en binnen de 20 minuten.

VSU logo

Wanneer de deur alleen dicht is, en niet op slot gedraaid, dan opent Lockplus deze met speciaal gereedschap. Ernst beschikt over de kennis om je deur zonder schade open te maken. 

Wanneer de deur wel op slot gedraaid is, bestaat de kans dat de cilinder er uit gehaald moeten worden. Dat doen we in een mum van tijd en zonder verdere schade aan de deur.

Je vindt al onze regio’s hier. Wij zijn ondermeer actief in: ZwalmZottegemGentOosterzeleBrakelKruishoutemOudenaardeZingemMelsenMerelbekeNazareth,  De PinteSint Martens Latem, Latem, Deurle, Astene, Deinze, Bottelare, Gontrode, Melle, Lemberg, Gijzenzele, Moortsele, Ouwegem, Mullem, Baaigem, Vuurste, Schelrode, Zevergem, St Denijs Westrem, Zwijnaarde, Afsnee, Deurle, Baarle, Schelderode, Vurste, Baaigem, Munte, Scheldewindeke, Landskouter, Balegem, Asper, Roborst, Beerlegem, Meilegem, Dikkelvenne, Eke, Ouwegem, Mullem, Heurne, Welden, Nederename, Petegem, GavereGeraardsbergenWetteren,…

Natuurlijk kan je zelf proberen je slot/cilinder te openen zonder sleutel. Zo kun je via de brievenbus proberen of met kaartjes aan de slag gaan. Ook gebruiken veel mensen een schroevendraaier of boormachine of tikken de bewoners zelf een ruitje in.
We raden echter af om zelf aan de slag te gaan. Je loopt het risico dat het slot en de deur onherstelbaar beschadigd raken, waardoor de kosten hoger zullen uitvallen dan wanneer je een slotenmaker belt. Bel Lockplus… Jouw dorp is voor ons dichtbij, waardoor je nooit lang voor een gesloten deur moet staan wachten.
Lockplus kan jouw deur schadevrij openen wanneer deze niet op slot gedraaid is. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van een plastiek kaartje. Indien je deur op slot gedraaid is, is het vaak niet mogelijk de deur te openen zonder de cilinder er uit te halen. Uiteraard plaatsen we dan onmiddellijk een nieuwe cilinder. Keuze/type van de cilinder wordt enkel en alleen bepaalt door de jou.

Wanneer je sleutel afgebroken is aan de buitenkant van de cilinder en je de woning niet meer kunt betreden lukt het meestal om het stuk er uit te halen met speciaal gereedschap. Zelden moet de cilinder vervangen worden. 

Uiteraard! We hebben verschillende soorten cilinders en sloten en dit is natuurlijk ook een verschil in prijs. Jij kiest wat je wilt. Wij raden altijd SKG-gekeurde sloten aan. SKG gekeurde cilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak en hebben een veiligheidscertificaat waardoor de sleutel niet zomaar kan bijgemaakt worden.

Onze regio

Onze slotenservice is beperkt tot volgende regio's:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis. Binnen ons werkingsgebied vind je onder meer volgende regio’s: 

regio slotenmakerservice

Wanneer doe je beroep op erkende slotenmakers?

Het lijkt misschien evident, maar toch zien we vaak hoe mensen zelf proberen een slot open te maken. Als je niet weet wat je doet heeft dat meestal een negatieve uitkomst.

Volledig beschadigde deuren, geforceerde sloten of zelfs ingegooide ramen. De uitkomst is altijd hetzelfde. De kosten die je denkt uit te sparen die krijg je dubbel terug. Want uiteindelijk moet je toch professionele hulp inroepen, of nieuwe deuren, sloten of vensters betalen.

Dit zijn de meest voorkomende redenen waarom onze klanten een slotenmaker nodig hebben: 

  • Inbraak 
  • Afgebroken sleutel 
  • Kapot slot 
  • Zichzelf buitengesloten 

Meestal gaat het om acute problemen, in 95 % van die gevallen lossen we het probleem zonder schade op.

Om je snel te kunnen helpen werken we in een regio van 30 Km rond onze basis. Contacteer ons 24/7 voor snelle hulp.

Over lockplus

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven die laatste was best spannend, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

Jezelf buitengesloten

Dringend slotenmaker nodig?

Je trekt de deur dicht en “oeps”.
Sleutels vergeten binnen of afgebroken in het slot.

Lockplus beschikt over de kennis om jouw deur zonder schade open te maken.

Wenst je met spoed geholpen te worden? Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!

Met slotenmaker Lockplus ben je snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al je slot- en sleutelproblemen efficiënt en vliegensvlug op, tegen een scherp tarief.

Lockplus is meer dan de doorsnee slotenmakers. We staan in voor:

Bekijk hier al onze diensten.

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven