Waarom sloten vervangen door meerpuntssloten

Leer hier meer over:

meerpuntsslot

U zult zien dat er een breed scala aan sloten beschikbaar is waaruit u voor uw huis kunt kiezen. Een van de variaties die voor u beschikbaar zijn, is het meerpuntssluitingssysteem. 

U zult merken dat deze zeer effectief. Ze geven je extra veiligheid en nog veel meer. Eén puntssloten zijn nu eenmaal minder veilig en makkerlijker te openen. We raden iedereen aan om typische of oude sloten te vervangen door meerpuntssluitingen, zo garandeert u de beste en meest veilige bescherming voor uzelf, uw familie en uw eigendom.

Wat is een meerpuntsslot?

Een meerpuntssluiting is in wezen een vergrendeling met verschillende vergrendelingspunten. U zult dus merken dat het meestal wordt geleverd in een lange strook, die verschillende vergrendelingspunten heeft. 

Deze sloten worden aan weerszijden van de deur geplaatst, net als elk ander slot, om de doeltreffendheid ervan te garanderen. 

Meerpuntssluitingen hebben een lange weg afgelegd sinds ze jaren geleden eerst werden gebruik. Vandaag is comfort belangrijk, ze zijn veel eenvoudiger te gebruiken, terwijl ze u de beste en meest uitzonderlijke bescherming bieden. 

Als u zich afvraagt waarom u uw huidige sloten best vervangt door meerpuntssluitingen? Het antwoord is simpel: ze bieden een betere beveiliging. We hebben het hier graag over een aantal andere voordelen van meerpuntssluitingen. 

Waarom zou u sloten vervangen door meerpuntssloten?

Nu moet u zich afvragen waarom u meerpuntssloten in bestaande deursloten zou moeten installeren. Nou, je moet weten dat ze veel beloven als het gaat om hun effectiviteit. U zult ze dus ongetwijfeld veel beter en bruikbaarder vinden dan andere opties die er zijn. 

Verbeterde veiligheid

Het eerste dat u moet weten, is dat meerpuntssluitingen u een veel veiliger uitgangspunt bieden. Gewoonlijk hebben meerpuntssluitingen drie verschillende vergrendelingspunten. Maar dit kan veranderlijk zijn, afhankelijk van uw behoeften. De toegevoegde sloten zorgen ervoor dat uw huis of een ander pand vrij is van elk soort veiligheidsrisico, aangezien het de beste soort beveiliging biedt. 

Handig in gebruik

Een ander ding dat u moet weten, is dat deze gemakkelijk te gebruiken zijn. Hoewel het klinkt alsof u extra werk moet doen om deze sloten te sluiten en te openen, is dit echt niet het geval. Deze hebben systemen met dubbele werking, zodat u deze sloten gemakkelijk kunt openen en sluiten. Ze bieden u echter nog steeds extra bescherming in tegenstelling tot andere beschikbare opties. 

Is de installatie van meerpuntssluitingen eenvoudig?

Zelf een driepuntsslot installeren is niet evident. We geven toe dat het een beetje expertise vraagt om een driepuntsslot op een bestaande deur te installeren.

Overweegt u om een 3-puntssluiting in een bestaande deur te plaatsen? Een goed idee. Onze experts vervangen je bestaande sloten zonder de deuren te beschadigen. 

We maken het proces makkelijk en betaalbaar. Neem met ons contact op en we bespreken vooraf de mogelijkheden en de eventuele kostprijs. 

Met de ervaring van Lockplus zorgt u dat uw huis ten allen tijde veilig is. Driepuntssluitingen of meerpuntssluitingen worden als zeer effectief beschouwd als het gaat om het waarborgen van de veiligheid van uw huis, dus maak er gebruik van en bescherm wat je dierbaar is.

Meer lezen:

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer
Scroll naar boven