Wat is een klopsleutel?

Leer hier meer over:

Meerpuntssluiting Krukbediend

Het is natuurlijk niet prettig om te weten dat inbrekers met behulp van een klopsleutel zo gemakkelijk jouw huis binnen kunnen komen. Gelukkig zijn er wel een aantal maatregelen die je kunt nemen om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Vraag informatie aan je slotenmaker en lees hieronder onze tips:

1. Anti-klopsleutel cilindersloten

Een effectieve manier om het gebruik van klopsleutels tegen te gaan, is door gebruik te maken van een anti-klopsleutel cilinderslot. Deze sloten zijn voorzien van een speciale beveiliging waardoor het voor inbrekers vrijwel onmogelijk wordt om het slot te openen met een klopsleutel. Deze cilindersloten zijn wel iets duurder dan reguliere cilindersloten, maar de extra kosten zijn het zeker waard.

2. Extra sloten plaatsen

Je kunt er ook voor kiezen om extra sloten op de deuren te plaatsen, bijvoorbeeld een bijzetslot of een meerpuntssluiting. Hierdoor wordt het voor inbrekers nog moeilijker om het slot met een klopsleutel te openen.

3. Goede verlichting en camerabewaking

It is important to properly illuminate your home, both inside and outside. Burglars do not like well-lit places, because they are more likely to be noticed. Camera surveillance can also help deter burglars. If burglars see that camera surveillance is present, they will be less inclined to break in.

4. Laat de sleutel niet aan de binnenkant van het slot zitten

Als je de sleutel aan de binnenkant van het slot laat zitten, dan kan een inbreker gemakkelijk met behulp van een klopsleutel het slot openen. Haal de sleutel dus altijd uit het slot en leg deze op een veilige plaats neer. Lees ook onze andere tips om het inbrekers moeilijker te maken.

5. Schakel een professionele slotenmaker in

Als je je woning optimaal wilt beveiligen tegen inbrekers, dan is het verstandig om een professionele slotenmaker in te schakelen. Een slotenmaker kan je adviseren over de beste beveiligingsmaatregelen voor jouw woning en deze direct voor je installeren.

Conclusion

Een klopsleutel kan een groot gevaar vormen voor de veiligheid van jouw woning. Gelukkig zijn er verschillende maatregelen die je kunt nemen om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Door gebruik te maken van anti-klopsleutel cilindersloten, extra sloten te plaatsen, goede verlichting en camerabewaking te installeren, de sleutel niet aan de binnenkant van het slot te laten zitten en een professionele slotenmaker in te schakelen, kun je jouw woning optimaal beveiligen tegen inbraak. Vergeet niet dat het investeren in goede beveiligingsmaatregelen niet alleen de veiligheid van jou en jouw eigendommen vergroot, maar ook een geruststellend gevoel geeft. Twijfel je nog over welke maatregelen het beste bij jouw situatie passen? Neem dan contact op met Lockplus, jouw professionele en betrouwbare slotenmaker. Wij staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het beveiligen van jouw woning.

Meer lezen:

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer
Scroll naar boven