Toegangscontrole

Gebruik de techniek die best bij je past

Elk project is maatwerk, en perfect aangepast aan de wensen van de bewoners.

Moderne toegangscontrole

Wij werken graag met moderne technologie. Lockplus plaatst zelfvergrendelende sloten die bedienbaar zijn via een codeklavier of met de parlofoon.

Elektronische toegangscontrole met een badge, tag en/of zelfs met een fingerprint. Voor appartementen is de juiste en veilige toegangscontrole een must, inbrekers komen zonder moeite voorbij de algemene toegangsdeur en dat geeft hen vrij spel.

Wij hebben voor elk type deur een passend slot in ons gamma. Lockplus heeft jaren ervaring en kent zijn vak beter dan geen ander. Ernst heeft kennis van zaken zowel in overheidsgebouwen, justitie, gevangeniswezen, bedrijven en particuliere gebouwen.

Mechanisch Sluitingsplan

Met een sluitplan of ‘slotenplan’ kan je makkelijk bepalen wie toegang heeft tot welke deur. Het opstellen en beheren van (mechanische) sluitplannen schrikken sommige mensen af. Toch is het één van de makkelijkste en veilige manieren om gebouwen (appartementen, koten, B&B) efficiënt te beveiligen.

Niet zo makkelijk als sloten die gelijksluitend zijn, ieder slot kan met één sleutel worden bediend. Dat maakt het systeem ook voor bedrijven uiterst geschikt.

Een sluitplan laat je makkelijk toe om voor iedere ruimte de toegangsrechten te bepalen. Beschermde sleutels met een certificaat maken namaak onmogelijk. 

Vraag advies en hulp

Jarenlange ervaring en kennis van moderne technieken zorgen ervoor dat we beschikken over de inzichten die nodig zijn om aan al je wensen te voldoen.

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen  met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen

We zijn trots op ons werk en vinden het dan ook maar normaal dat we luisteren naar de feedback van onze klanten. Die feedback doet ons plezier. Neem gerust zelf een kijkje naar wat anderen over ons zeggen.

Top review
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
koen
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
Scroll naar top