Meerpuntssloten

Bouw een éénpuntsslot om naar meerpuntsslot

Creëer een instant veiligheidsgevoel door je éénpuntslot naadloos om te vormen tot een meerpuntsslot.

Meerpuntssluitingen

Een betrouwbaar en veilig slot in je deur is een meerpuntsslot, laat je slot vervangen. Het voordeel van deze sluiting is dat je met een draai van de sleutel de deur perfect vergrendeld en ontgrendeld.

Het gebruik van een bijzetslot wordt dus overbodig. Meerpuntssloten vormen indien degelijk en robuust geconstrueerd, een uitstekende inbraakvertragende werking.

Ze zorgen bovendien voor een goede tocht- en geluiddichting. De centrale bediening zorgt voor een eenvoudige comfortabele sluiting. Er bestaat bovendien geen gevaar dat er een slot vergeten wordt. 

Het plaatsen van een meerpuntssluiting vraagt om expertise en ervaring in het monteren van deursloten. Het is daarom aan te raden dit slot door een expert te laten monteren.

Lockplus is gespecialiseerd in het frezen en monteren van meerpuntssloten in bestaande en nieuwe deuren. Het grote voordeel bij driepuntssloten is de grote braakveiligheid vanwege de meerdere schoten die tegelijk de deur sluiten.

Een inbraakwerende en goedsluitende deur is tegenwoordig geen overbodige luxe, gezien de verontrustende stijgende cijfers van inbraken.

Steeds meer mensen willen daarom veilig wonen maar missen de juiste middelen en kennis van zaken om op een juiste manier deze veiligheidssloten te monteren. Wij verzorgen de montage van het slot, cilinder & deurbeslag voorzien van het SKG keurmerk zodat uw deur goed beveiligd is.

Hoe werkt een meerpuntssluiting?

Een driepuntssluiting heeft drie schoten die d.m.v. een mechaniek met elkaar verbonden zijn. Hierdoor kan je met 1 sleutel het slot op drie plaatsen tegelijk in het kozijn vergrendelen. Het sleutelgat zit op hoogte precies daar waar hij makkelijk te bedienen is.

De mechaniek in het slot is zo gemaakt dat deze heel soepel draait, ook zijn de schoten conisch gemaakt zodat de deur altijd stevig in de tochtrubber wordt getrokken en de deur niet kan kromtrekken of tochten.

Meerpuntssluitingen zijn te verkrijgen in allerlei verschillende varianten: cilinder of krukbediend.

Met een cilinderbediend slot draai je de deur open of dicht met een sleutel. Bij een deur die krukbediend is worden de schoten door de kruk omhoog te bewegen uitgezet of ingetrokken en vervolgens met één draaibeweging met een sleutel vergrendeld.

Heb jij nog een 'roltapslot' zoals hierboven?
Wij vervangen deze door degelijke veilige meerpuntsloten!

Vraag advies en hulp

Jarenlange ervaring en kennis van moderne technieken zorgen ervoor dat we beschikken over de inzichten die nodig zijn om aan al je wensen te voldoen.

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen  met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen

We zijn trots op ons werk en vinden het dan ook maar normaal dat we luisteren naar de feedback van onze klanten. Die feedback doet ons plezier. Neem gerust zelf een kijkje naar wat anderen over ons zeggen.

Top review
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
koen
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
Scroll naar top