Toegangscontrole Tielt

Gebruik de techniek die best bij je past! Wij voorzien gebouwen in Tielt en omgeving van toegangscontrole op maat.

5,0 42 reviews

Elk project is maatwerk, en perfect aangepast aan de wensen van de bewoners.

Moderne toegangscontrole Tielt

Wij werken graag met moderne technologie. Lockplus plaatst zelfvergrendelende sloten die bedienbaar zijn via een codeklavier of met de parlofoon.

Elektronische toegangscontrole met een badge, tag en/of zelfs met een fingerprint. Voor appartementen is de juiste en veilige toegangscontrole een must, inbrekers komen zonder moeite voorbij de algemene toegangsdeur en dat geeft hen vrij spel.

Wij hebben voor elk type deur een passend slot in ons gamma. Lockplus heeft jaren ervaring en kent zijn vak beter dan geen ander. Ernst heeft kennis van zaken zowel in overheidsgebouwen, justitie, gevangeniswezen, bedrijven en particuliere gebouwen.

Waarom heb ik toegangscontrole in Tielt nodig?

Toegangscontrole biedt een veilige, handige, flexibele en kosteneffectieve manier om te bepalen wie en op welk moment toegang heeft tot een gebouw.

Bedrijven, maar ook particulieren willen zichzelf en hun waardevolle goederen beschermen en willen zich daarbij toch vrij en met alle comfort kunnen bewegen door het gebouw. Bij veel gebouwen is het nog steeds gebruikelijk dat ze worden afgesloten door sloten met sleutels, waardoor deuren vaak heel de dag ontgrendeld zijn. Dit nodigt uit tot diefstal en het ongeoorloofd betreden van ruimtes of gebouwen.

Het installeren van een toegangscontrole systeem betekent dat bij verlies nooit meer een dure sleutel of cilinder vervangen hoeft te worden. Bij een toegangscontrole systeem worden kaarten en tags uitgegeven om toegang te verlenen ​​tot gecontroleerde deuren. Deze elektronische sleutels kunnen eenvoudig worden geblokkeerd en verwijderd uit het systeem wanneer ze verloren of gestolen zijn.

meerpuntsslot
lockplus-Toegangscontrole

Deuren openmaken met mobiele telefoon

De mobiele telefoon is in vrijwel alle moderne toegangscontrole systemen geïntegreerd voor het openen van elektronische deursloten. Het grote voordeel van een smartphone ten opzichte van een toegangscontrole pasje, druppel of gebruikerscode is dat iemand zijn of haar mobiele telefoon niet snel zal uitlenen aan iemand anders. Hierdoor is toegangscontrole met smartphone apps in veel gevallen minder fraudegevoelig dan systemen met pasjes. Bovendien zal iemand niet snel vergeten een mobiele telefoon mee te nemen. Ook het kwijtraken en dus vervangen van toegangspassen zal hierdoor minder vaak voorkomen.

Soorten elektronische sloten

Er zijn verschillende manieren om het deurslot elektronisch bedienbaar te maken. Je kunt de installatiekosten laag houden door bekabeling te beperken. Sommige systemen werken draadloos en kunnen vrijwel altijd worden ingebouwd in de bestaande deursloten.

Wat eigenlijk gebeurd is dat het bestaande slot wordt voorzien van een stukje elektronica zodat voortaan geen sleutel meer nodig is maar bijvoorbeeld een tag. Een van de voordelen is natuurlijk dat de prijs een stuk gunstiger zal uitpakken doordat er minder montagetijd nodig is.

Om uw beveiliging compleet te maken leveren wij ook toebehoren zoals sloten, deurbeslag en deurdrangers. We leveren een compleet pakket zodat uw woning of bedrijfspand heel wat veiliger wordt.

Hoe werkt toegangscontrole?

Zodra een toegangscontrole systeem is geïnstalleerd, kunnen alle deuren die door het systeem worden aangestuurd automatisch worden vergrendeld. Iemand zonder een geldige kaart, tag of pincode krijgt simpelweg geen toegang meer. Indien nodig kunnen bepaalde deuren automatisch worden ontgrendeld tijdens een bepaald tijdschema.

Toegangscontrole biedt flexibele en selectieve controle over de toegangsrechten van gebruikers. Iedereen kan bijvoorbeeld toegang krijgen tot de hoofdingang, maar de toegang tot interne deuren kan beperkt zijn tot specifieke personen. 

Mechanisch Sluitingsplan Tielt

Met een sluitplan of ‘slotenplan’ kan je makkelijk bepalen wie toegang heeft tot welke deur. Het opstellen en beheren van (mechanische) sluitplannen schrikken sommige mensen af. Toch is het één van de makkelijkste en veilige manieren om gebouwen (appartementen, koten, B&B) efficiënt te beveiligen.

Niet zo makkelijk als sloten die gelijksluitend zijn, ieder slot kan met één sleutel worden bediend. Dat maakt het systeem ook voor bedrijven uiterst geschikt.

Een sluitplan laat je makkelijk toe om voor iedere ruimte de toegangsrechten te bepalen. Beschermde sleutels met een certificaat maken namaak onmogelijk. 

lockplus slotenmaker
We gaan er prat op dat wij je het beste kunnen helpen. Ernst van Lockplus is dé slotenmaker voor Tielt, hij heeft jaren ervaring en komt persoonlijk bij je langs. 

Lockplus geeft vrijblijvend advies en kan je vooraf een perfect beeld geven van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Waarom Lockplus

Toegangscontrole Tielt

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

Op zoek naar de meest geschikte toegangscontrole voor jouw gebouw in Tielt?

Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

Sloten en beveiligingsexpert

Betrouwbare professionele dienstverlening

Ernst van Lockplus is gedreven in zijn job en voert deze uit met passie en de juiste vakkennis.

Acute problemen zoals problemen met het toegangssysteem, jezelf buitengesloten, afgebroken sleutels of kapotte sloten worden in 95 % van de gevallen zonder schade en binnen de 30 minuten opgelost.

Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

Slotenmaker opent slot
Slotenmaker Tielt opent snel je deur

Snelle hulp en professioneel advies van de beste slotenmaker in Tielt

Wij zijn snel op locatie aanwezig in heel Tielt en omstreken.
We weten exact welke sloten er bij jouw woning of bedrijfspand passen en we komen altijd volledig uitgerust met het juiste gereedschap en materiaal.
Iedere interventie komt met professioneel advies en hulp bij het maken van de juiste keuze. Onze slotenservice levert hoe kwaliteit. We zijn ieder moment van de dag bereikbaar en beschikbaar om mensen uit Tielt te helpen. 

Bel ons voor dringende problemen op het nummer: 0494/308.204
Mail ons voor vrijblijvende offertes of een afspraak in functie van advies.

lockplus-icon
Ik had de sleutel langs de binnenkant op de deur laten zitten. Snelle service door Lockplus! Ik ben goed geholpen geweest! Heel vriendelijke en correcte man! Aan te raden!!
Correcte prijs, schitterend werk
lockplus-f-icon
Uiterst bekwame en vriendelijke man! Mijn driepuntsslot zat compleet geblokkeerd en Ernst heeft mij in no-time voorzien van een open deur en een werkend vervangslot in afwachting van mijn definitieve herstelling. Ik kan mij geen betere slotenmaker wensen!
Vriendelijk en bekwaam
testimonial
Zat met een raam die niet meer toe kon en met een kapotte klink. Ik heb lockplus gebeld en het was supersnel gerepareerd. Vlugge en vriendelijke service, heel schappelijke prijs en vlotte afhandeling. Ik ben een tevreden klant.
Vlot en schappelijke prijs
Scroll naar boven