Veiligheidsdeuren

95% minder inbraken door inbraakwerende deuren

Veiliheidsdeuren hebben vaak verschillende doelen, van brandbeveiliging tot inbraakpreventie

Inbraakwerende deuren die zowel mooi als veilig zijn! Het kan. Vandaag hoef je met het blote oog het verschil niet meer te zien. Alle veiligheidsdeuren worden vlot en proper geplaatst met eventuele integratie van elektronica (vb. toegangscontrole).

Er zijn talloze afwerkingsmogelijkheden naar je eigen wensen en behoeven. Hier legt Lockplus de grenzen bijzonder ver. Lockplus is uw specialist op het gebied van inbraakveilige deuren. We beveiligen deuren voor zowel binnen als buiten, nieuwbouw en renovatie.

Vraag advies en hulp

Jarenlange ervaring en kennis van moderne technieken zorgen ervoor dat we beschikken over de inzichten die nodig zijn om aan al je wensen te voldoen.

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen  met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen

We zijn trots op ons werk en vinden het dan ook maar normaal dat we luisteren naar de feedback van onze klanten. Die feedback doet ons plezier. Neem gerust zelf een kijkje naar wat anderen over ons zeggen.

Top review
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
koen
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
Scroll naar top