Veiligheidsdeuren

95% minder inbraken door inbraakwerende deuren

Veiliheidsdeuren hebben vaak verschillende doelen, van brandbeveiliging tot inbraakpreventie

Inbraakwerende deuren die zowel mooi als veilig zijn! Het kan. Vandaag hoef je met het blote oog het verschil niet meer te zien. Alle veiligheidsdeuren worden vlot en proper geplaatst met eventuele integratie van elektronica (vb. toegangscontrole).

Er zijn talloze afwerkingsmogelijkheden naar je eigen wensen en behoeven. Hier legt Lockplus de grenzen bijzonder ver. Lockplus is uw specialist op het gebied van inbraakveilige deuren. We beveiligen deuren voor zowel binnen als buiten, nieuwbouw en renovatie.

Veiligheidsdeuren

Vandaag bestaan er heel veel verschillende veiligheidsdeuren. Van inbraak werende deuren tot gepantserde deuren met zelfvergrendelende sloten. 

Wij zorgen voor een veiligheidsdeur dat voldoet aan zowel onze hoge eisen als jouw persoonlijke wensen.

Waar het altijd om draait is absolute veiligheid en comfort: inbraakveilig, isolerend, onderhoudsvriendelijk, stevig en esthetisch hoogstaand. 

Wat is een veiligheidsdeur?

Een veiligheidsdeur is een inbraakwerende deur als ze voldoet aan de volgende kenmerken: het deurblad is volledig van staal. De afwerking gebeurt meestal met houten panelen. de deur moet aan slotzijde boven, midden en onder met verschillende stalen sluitpinnen vergrendelen.

 

Totale beveiliging met een veiligheidsdeuren

Vandaag bestaan er heel veel verschillende veiligheidsdeuren. Van inbraak werende deuren tot gepantserde deuren met zelfvergrendelende sloten. 

Wij zorgen voor een veiligheidsdeur dat voldoet aan zowel onze hoge eisen als jouw persoonlijke wensen.

Waar het altijd om draait is absolute veiligheid en comfort: inbraakveilig, isolerend, onderhoudsvriendelijk, stevig en esthetisch hoogstaand. 

De kwaliteit van de veiligheidsdeuren

Maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw bedrijfspand, kantoor of uw eigen woning? Wel, u hoeft zich geen zorgen meer te maken. Veiligheidsdeuren zijn er om u te helpen uw veiligheid te waarborgen. Met onze top-of-the-line veiligheidsdeuren kunt u er zeker van zijn dat uw gezin en uw bedrijf dag en nacht beschermd zijn tegen indringers.

 

Onze veiligheidsdeuren zijn de ideale optie voor absolute bescherming. Onze deuren voldoen aan alle strenge normen en certificaten, zijn inbraak werend, isolerend, gemakkelijk te onderhouden, stevig en esthetisch aantrekkelijk.

We gaan enkel voor 100% tevredenheid. Wij hechten veel belang aan service verkoop garantie, plaatsing en dienst na verkoop!

Vraag advies en hulp

Jarenlange ervaring en kennis van moderne technieken zorgen ervoor dat we beschikken over de inzichten die nodig zijn om aan al je wensen te voldoen.

Veiligheidsdeuren voor elke toepassing

Er is een veiligheidsdeur voor elke toepassing. Of u nu een veiligheidsdeur nodig heeft voor uw kantoor, woning of bedrijfspand, wij hebben de perfecte oplossing voor u!

Onze expert adviseert u graag over de beste veiligheidsdeur voor uw behoeften.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 • HUISDEUREN
 • APPARTEMENTSDEUREN
 • ALGEMENE INKOMDEUREN
 • INDUSTRIEDEUREN

Hebt u een pantserdeur of veiligheidsdeur nodig?

Sommige deuren zijn populairder voor inbrekers dan andere. Zo zijn appartementsdeuren een populair doelwit voor indringers omdat deze standaard van povere kwaliteit zijn. Vervangen of aanpassen valt dus echt aan te raden.

Ook in bedrijfsgebouwen zijn vaak meer kwetsbaar. Enerzijds omdat er vaak nonchalant mee om wordt gesprongen en anderzijds omdat er vaak veel waarde achter schuil gaat.

 

Weet je niet of een veiligheidsdeur nodig is?

 • Vraag een advies van onze beveiligingsexpert 
 • Een holle deur is niet zo veilig als een massieve deur. Bovendien ook niet brandwerend.
 • Een goed beveiligde deur is een een nachtmerrie voor inbrekers. Wil je echte zekerheid en een echt betrouwbaar obstakel, dan is een veiligheidsdeur de enige oplossing.

Veiligheidsdeur of pantserdeur?

Er zijn verschillende soorten deuren, elk vervaardigd met hoogwaardige materialen en veiligheidscertificaten.

De keuze:

 • Robuuste pantserdeuren
 • Veiligheidsdeuren, het goedkopere alternatief en eveneens inbraakveilig

1. PANTSERDEUREN

Dit is een product van hoge kwaliteit. Een stalen plaat, in plaats van een zichtbare plaat, dient als basis voor een gepantserde deur. Een gepantserde deur met een extra pantserplaat achter het slot maakt inbraakpogingen zeer moeilijk.

 

Sluitpunten pantserdeuren

Het aantal vergrendelingspunten bepaalt de mate van inbraakweerstand die een gepantserde deur biedt.

 

Bijvoorbeeld

 • 12 sluitpunten: De deur heeft twee verticale schuifgrendels aan de zijkanten en één centrale grendel aan de bovenkant.
 • Er zijn vijf extra dievenklauwen aan de scharnierzijde om te voorkomen dat overvallers proberen de deur “op te tillen”.
 • Dievenklauw aan scharnierzijde, centrale pinnen en sluitpin.

Veiligheidscertificaat pantserdeuren

De gepantserde deuren van ons gamma zijn gecertificeerd en getest volgens de hoge veiligheidsnorm WK3, wat betekent dat ze geschikt zijn voor gebruik in inrichtingen die een hoger beschermingsniveau vereisen.

Weerstandsklasse 3 of zware inbraakweerstand is de betekenis van WK3. De deur is onder meer bestand tegen een druk van 600 kg en biedt weerstand aan ten minste 20 minuten continue mokerslagen met een zware slaghamer. Er zijn andere varianten pantserdeuren mogelijk zoals kogelwerend of klasse 4. 

Uitgebreide tests op deuren bepalen welk certificaat van inbraakwerendheid wordt toegekend. De tijd en kracht die nodig zijn om de deur te doorbreken, variëren naargelang het certificaatniveau.

Kierstandhouder pantserdeuren

De deuren zijn standaard uitgerust met een veilige deuropener of een veilige kierstandhouder.

Deurblad van pantserdeuren

Het deurblad van de gepantserde deur wordt beschermd door een krasbestendige toplaag die eenvoudig te onderhouden is. U hebt de mogelijkheid om verschillende soorten houtprint of houtfineer op de toplaag te gebruiken. Andere coatings zijn beschikbaar. 

Veiligheidscilinder bij pantserdeuren

Tot de standaarduitrusting van de gepantserde deuren behoren een veiligheidscilinder (iseo r9+) met draaiknop aan de binnenzijde en drie sleutels, alsmede een bewijs van eigendom. Alleen wanneer dit bewijs wordt getoond, kunnen sleutels worden opgemaakt. 

Veiligheidsbeslag

In de regel is het cilinderslot voorzien van veiligheidsbeslag dat is afgewerkt. Dit voorkomt dat men het cilinderslot kan forceren. De cilinder kan alleen worden verwijderd met een speciaal gereedschap

Gepantserde deuren met vingerafdrukherkenning

Wij bieden u de mogelijkheid om uw gepantserde deur uit te laten rusten met een vingerafdruklezer. Hierdoor krijgt u gemakkelijk toegang tot uw woning zonder te hoeven rommelen met sleutels.

 

Brandwerende pantserdeuren

Gepantserde deuren zijn niet alleen inbraakwerend, maar ook brandwerend. RF30 is de meest voorkomende classificatie voor brandwerendheid. De “RF30”, die 30 minuten brandwerendheid aangeeft, is het standaardtype.

 

Stalen kader in pantserdeuren

Wij raden altijd aan om een deur met een stalen frame te gebruiken in plaats van een houten frame, omdat dit laatste minder stevig tegen de muur zit.

Het stalen frame rond de deur bevestigt de beweegbare en vaste stalen pennen stevig in deze stalen structuur. Dit frame is op zijn plaats gelast voor maximale sterkte tijdens de installatie. 

2. VEILIGHEIDSDEUREN 

Een veiligheidsdeur is een goedkopere optie dan een gepantserde deur, en heeft een hardhouten deurblad (Een gepantserde deur heeft een stalen deurblad). Het kozijn is altijd gemaakt van wit gelakt staal. Brandwerendheid was een van de kenmerken van dit product.

 

Deurblad veiligheidsdeuren

Het standaardmodel veiligheidsdeur is gemaakt van massief hout in een stalen frame en heeft een brandwerendheid van 30 minuten (RF30).

Niet-brandwerende optie is gebruikelijker. Het is vooral populair voor kelderdeuren in flats en gebouwen.

Afwerking veiligheidsdeuren

De deur wordt standaard geleverd met een krasbestendige toplaag die eenvoudig te onderhouden is. Andere opties zijn beschikbaar. HPL is verkrijgbaar in verschillende houtmotieven of in een onafgewerkte houtmotiefstijl.

Sluitpinnen veiligheidsdeuren

Het systeem is uitgerust met een stalen driepuntsvergrendeling met haken en is skg getest en gecertificeerd.

Veiligheidsbeslag veiligheidsdeuren

Aluminium veiligheidsbeslag is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder wit en zwart gesatineerd. Andere materialen en uitvoeringen zijn ook verkrijgbaar.

Wilt u beslag dat helemaal past bij de stijl van uw deurbeslag? Dat kan zeker.

 

Veiligheidscilinder veiligheidsdeuren

Dit is een veiligheidscilinder met een draaiknop binnenin. Hij wordt geleverd met drie veiligheidssleutels. Hij kan alleen worden bijgewerkt als u een eigendomsbewijs toont. Er kan ook een elektronische cilinder of een vingerscan worden gekozen.

Scharnieren van veiligheidsdeuren

De deur heeft 4 scharnieren van roestvrij inox staal met een dikte van 12 mm.

Stalen kader  veiligheidsdeuren

Standaard wit ral 9010 lak. Grijs is een optie.

Appartementen met zwakke deuren worden vaak voorzien van veiligheidsdeuren. Alles kan vakkundig worden uitgevoerd, zodat u er geen omkijken naar heeft.

3. Plaatsingsdienst veiligheidsdeuren of pantserdeuren

Vakkundige plaatsing en verankering van deuren met stalen kader is zeer belangrijk. Lockplus is de expert bij uitstek. We bieden:

 • Professionele installatie door technische expert. Met oog voor detail en nette perfecte afwerking. 
 • Als uw gebouw meer dan 10 jaar oud is en renovaties heeft ondergaan, wordt slechts 6% BTW aangerekend voor de constructie en de installatie. Een aanzienlijke besparing.
 • Losse deuren en grote klussen zijn allemaal mogelijk. Als u meerdere deuren tegelijk bestelt, of samen met uw buren een groepsaankoop doet, krijgt u een projectkorting.

Heb je vragen of wens je meer informatie? Dan zijn wij hier om u te helpen. Ons team staat klaar om samen met u de mogelijkheden voor een gepantserde of veiligheidsdeur te bekijken.

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven