Toegangscontrole

Gebruik de techniek die best bij je past

Elk project is maatwerk, en perfect aangepast aan de wensen van de bewoners.

Moderne toegangscontrole

Wij werken graag met moderne technologie. Lockplus plaatst zelfvergrendelende sloten die bedienbaar zijn via een codeklavier of met de parlofoon.

Elektronische toegangscontrole met een badge, tag en/of zelfs met een fingerprint. Voor appartementen is de juiste en veilige toegangscontrole een must, inbrekers komen zonder moeite voorbij de algemene toegangsdeur en dat geeft hen vrij spel.

Wij hebben voor elk type deur een passend slot in ons gamma. Lockplus heeft jaren ervaring en kent zijn vak beter dan geen ander. Ernst heeft kennis van zaken zowel in overheidsgebouwen, justitie, gevangeniswezen, bedrijven en particuliere gebouwen.

Waarom heb ik toegangscontrole nodig?

Toegangscontrole biedt een veilige, handige, flexibele en kosteneffectieve manier om te bepalen wie en op welk moment toegang heeft tot een gebouw.

Bedrijven, maar ook particulieren willen zichzelf en hun waardevolle goederen beschermen en willen zich daarbij toch vrij en met alle comfort kunnen bewegen door het gebouw. Bij veel gebouwen is het nog steeds gebruikelijk dat ze worden afgesloten door sloten met sleutels, waardoor deuren vaak heel de dag ontgrendeld zijn. Dit nodigt uit tot diefstal en het ongeoorloofd betreden van ruimtes of gebouwen.

Het installeren van een toegangscontrole systeem betekent dat bij verlies nooit meer een dure sleutel of cilinder vervangen hoeft te worden. Bij een toegangscontrole systeem worden kaarten en tags uitgegeven om toegang te verlenen tot gecontroleerde deuren. Deze elektronische sleutels kunnen eenvoudig worden geblokkeerd en verwijderd uit het systeem wanneer ze verloren of gestolen zijn.

meerpuntsslot
lockplus-Toegangscontrole

Deuren openmaken met mobiele telefoon

De mobiele telefoon is in vrijwel alle moderne toegangscontrole systemen geïntegreerd voor het openen van elektronische deursloten. Het grote voordeel van een smartphone ten opzichte van een toegangscontrole pasje, druppel of gebruikerscode is dat iemand zijn of haar mobiele telefoon niet snel zal uitlenen aan iemand anders. Hierdoor is toegangscontrole met smartphone apps in veel gevallen minder fraudegevoelig dan systemen met pasjes. Bovendien zal iemand niet snel vergeten een mobiele telefoon mee te nemen. Ook het kwijtraken en dus vervangen van toegangspassen zal hierdoor minder vaak voorkomen.

Soorten elektronische sloten

Er zijn verschillende manieren om het deurslot elektronisch bedienbaar te maken. Je kunt de installatiekosten laag houden door bekabeling te beperken. Sommige systemen werken draadloos en kunnen vrijwel altijd worden ingebouwd in de bestaande deursloten.

Wat eigenlijk gebeurd is dat het bestaande slot wordt voorzien van een stukje elektronica zodat voortaan geen sleutel meer nodig is maar bijvoorbeeld een tag. Een van de voordelen is natuurlijk dat de prijs een stuk gunstiger zal uitpakken doordat er minder montagetijd nodig is.

Om uw beveiliging compleet te maken leveren wij ook toebehoren zoals sloten, deurbeslag en deurdrangers. We leveren een compleet pakket zodat uw woning of bedrijfspand heel wat veiliger wordt.

Hoe werkt toegangscontrole?

Zodra een toegangscontrole systeem is geïnstalleerd, kunnen alle deuren die door het systeem worden aangestuurd automatisch worden vergrendeld. Iemand zonder een geldige kaart, tag of pincode krijgt simpelweg geen toegang meer. Indien nodig kunnen bepaalde deuren automatisch worden ontgrendeld tijdens een bepaald tijdschema.

Toegangscontrole biedt flexibele en selectieve controle over de toegangsrechten van gebruikers. Iedereen kan bijvoorbeeld toegang krijgen tot de hoofdingang, maar de toegang tot interne deuren kan beperkt zijn tot specifieke personen. 

Mechanisch Sluitingsplan

Met een sluitplan of ‘slotenplan’ kan je makkelijk bepalen wie toegang heeft tot welke deur. Het opstellen en beheren van (mechanische) sluitplannen schrikken sommige mensen af. Toch is het één van de makkelijkste en veilige manieren om gebouwen (appartementen, koten, B&B) efficiënt te beveiligen.

Niet zo makkelijk als sloten die gelijksluitend zijn, ieder slot kan met één sleutel worden bediend. Dat maakt het systeem ook voor bedrijven uiterst geschikt.

Een sluitplan laat je makkelijk toe om voor iedere ruimte de toegangsrechten te bepalen. Beschermde sleutels met een certificaat maken namaak onmogelijk. 

Vraag advies en hulp

Jarenlange ervaring en kennis van moderne technieken zorgen ervoor dat we beschikken over de inzichten die nodig zijn om aan al je wensen te voldoen.

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven