Veiligheidssloten expert

Doe uw huis of kantoor veilig op slot ! Uw ramen en deuren beveiligen tegen inbraak is een must . Ernst van Lockplus vervangt uw bestaande sloten en cilinders en plaatst raambeveiliging waar nodig. Een gewoon slot vervangen door een meerpuntslot, uw ramen voorzien van raambeveiliging. De meeste mensen denken er pas aan als het te laat is.

Deur met veiligheidsslot


Deurbeveiliging.

Onbezorgd wonen en van huis kunnen gaan is belangrijk. Zorg er daarom voor dat uw deuren goed afgesloten kunnen worden.

Twijfelt u aan uw deurbeveiliging?

Lockplus heeft alle producten voor de juiste deurbeveiliging of het nu gaat om sloten, cilinders of beslag. Voor het beveiligen van uw deur, kiest u voor veiligheidsproducten, hou u aan de regels van plaatsing en marges van uitstekende delen.

De ervaring leert dat toepassing hiervan de kans op inbraak verlaagt.
De geplaatste deurbeveiliging biedt u alle comfort om uw deuren te gebruiken. Geen spanningen, alles draait mooi soepel rond. Het enige wat u nog hoeft te doen, is een jaarlijks onderhoud.

Pas deurbeveiliging toe op alle buitendeuren!


Raambeveiliging.

Veel mensen vergeten vaak hoe belangrijk het is om naast uw deuren ook uw ramen af te sluiten. Zorg er daarom voor dat ook uw ramen goed afgesloten kunnen worden.

Twijfelt u aan uw raambeveiliging?

Denk hier niet en en alleen aan inbraak maar vergeet uw kinderen niet! Zij zien geen gevaar, hangen vaak veel te ver uit het raam of klimmen er zelfs uit.

Lockplus heeft alle producten voor de juiste raambeveiliging of het nu gaat om draaikiepraam, toiletraam, schuifraam of koepel. Voor het beveiligen van uw ramen, kiest u best voor gecertificeerde materialen.Pas raambeveiliging toe op al uw ramen die open kunnen alsook voor koepels. Hou u aan de regels van plaatsing en marges van uitstekende delen.
Kan u het zelf niet of laat u het toch liever installeren door een vakman?

Laat het installeren door Lockplus.

De ervaring leert dat toepassing hiervan de kans op inbraak verlaagt.
De geplaatste veiligheidsproducten biedt u alle comfort om uw ramen te gebruiken. Geen spanningen, alles draait mooi soepel rond.
Het enigste dat u nog hoeft te doen is een jaarlijks onderhoud.
Weet dat u ook voor herstelling en onderhoud Lockplus kan contacteren.

Wacht niet tot het te laat is

Afspraak maken

Lockplus uw trouwe partner in beveiliging.

Neem vrijblijvend contact op:
Bel: 0494/308.204