Inbraakbeveiliging in De Pinte

Houd inbrekers buiten en bescherm je eigendom

Inbraakpreventie & beveiliging in De Pinte

In heel Vlaanderen stijgt het aantal inbraken en inbraakpogingen ieder jaar. Ook in De Pinte zien we steeds meer inbraakgolven.
Een inbraak kan heel ingrijpende gevolgen hebben:

  • Materiële schade aan ramen en deuren.
  • Beschadiging van je inboedel en verlies van waardevolle spullen.
  • Emotionele en psychologische gevolgen zijn niet te onderschatten.

Met de juiste aanpak en een beetje hulp kan je inbrekers een halt toeroepen. Als slotenmaker De Pinte, beveiligen we alle soorten gebouwen in De Pinte tegen inbraak en diefstal. Het instant veilig gevoel krijg je er gewoon bij.

lockplus slotenmaker

Bron Wiki

Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Lockplus beveiligt gebouwen in heel De Pinte

Lokaal en betrouwbaar

Gediplomeerde technicus

Erkende slotenmaker

15 jaar ervaring

Snel, transparant en goedkoop

Vraag vrijblijvend advies voor je gebouw in De Pinte.

Woning beveiligen tegen inbraak

Elke woning is uniek en elke situatie is anders. Daarom geven we altijd advies op maat.

We komen ter plaatse en geven je tips over je hang- en sluitwerk, je sloten, je ramen en algemene beveiliging.

We bekijken altijd het volledige plaatje. Het gebouw, de ligging, de aansluitende terreinen, de specifieke situatie en jouw noden.  

Beveiliging deuren

Wanneer je denkt aan het verbeteren van je beveiliging, is de eerste en meest voor de hand liggende stap het versterken van je deuren en sloten.

De keuze voor de juiste deuren en veilige gecertificeerde sloten vormt de basis van goede beveiliging. Onze experts inspecteren je huidige deuren en geven indien nodig aanbevelingen en advies. Ook besteden we aandacht aan eventuele bijgebouwen zoals garages en tuinhuizen.

Moet je voldoen aan specifieke eisen van je verzekeraar? Samen bekijken we of je huidige deuren en sloten hieraan voldoen.

Inbraakpreventie ramen

Naast deuren zijn ook je ramen een essentieel element in het beschermen van je gebouw.

Van ramen op het gelijkvloers tot ramen bereikbaar via platte daken, bomen of ladders, elk raam verdient een goede beveiliging. Enkele aandachtspunten:

  • Voorkom dat indringers via ramen binnen kunnen
  • Installeer extra beveiliging op ramen
  • Gebruik inbraaksensoren en inbraakwerende middelen

Na een grondig onderzoek en een uitgebreide analyse, geven we gepersonaliseerd advies en tips. Dit varieert van extra sloten tot anti-klimbeveiliging. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Beveiligingsplan op maat

Op basis van onze expertise maken we een inbraakpreventieplan op. Houd je hiermee rekening, dan kan je je gerust en veilig voelen.

De voorgestelde veiligheidsmaatregelen houden rekening met alle kenmerken die typerend zijn voor jouw gebouw. We bekijken je deuren, ramen, poorten, platte daken, hekken en afsluitingen.

Wil jij advies op maat? Wil jij inbrekers buiten houden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend advies via onderstaande knop.

beveiligen gebouwen tegen diefstal in De Pinte

We werken samen met en voor:

Wij beveiligen zowel particuliere woningen als professionele gebouwen in De Pinte.
Heb je vragen of wil je advies, aarzel niet ons te contacteren

Particuliere woningen

Bedrijfsgebouwen

Industriële gebouwen

Schoolgebouwen

Handelszaken

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen

We zijn trots op ons werk en vinden het dan ook maar normaal dat we luisteren naar de feedback van onze klanten. Die feedback doet ons plezier. Neem hier zelf een kijkje naar wat anderen over ons zeggen.

skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven