Veiligheidssloten Lokeren

Beveilig zowel ramen als deuren tegen inbraak

meerpuntslot haak

Veiligheidssloten expert Lokeren

Zorg ervoor dat je huis of kantoor in Lokeren veilig is afgesloten! Het installeren van veiligheidssloten op ramen en deuren om inbraken te voorkomen is van uiterst belang. Bij Lockplus in Lokeren kan je terecht voor het vervangen van bestaande sloten en cilinders en het plaatsen van raambeveiliging waar nodig. Overweeg om een gewoon slot te vervangen door een meerpuntslot en om je ramen te voorzien van extra beveiliging. Het is beter om preventieve maatregelen te nemen en zwakke plekken op te sporen voordat het te laat is. Wacht niet tot er iets gebeurt, maar zorg voor een veilige omgeving met de hulp van Lockplus in Lokeren.

Deurbeveiliging Lokeren

Lockplus heeft alle producten voor de juiste deurbeveiliging of het nu gaat om veiligheidssloten, cilinders of beslag.

De ervaring leert dat meerpuntsloten de kans op inbraak drastisch verlaagt. Lockplus plaatst deurbeveiliging die u direct meer comfort en gebruiksgemak biedt. Geen spanningen, alles draait mooi soepel rond.

Het enige wat je nog hoeft te doen, is een jaarlijks onderhoud. U vervangt best alle sloten van buitendeuren door meerpuntsloten!

meerpuntsloten vervangen
Veiligheidssloten Lokeren : Onbezorgd wonen en van huis kunnen gaan is belangrijk. Zorg er daarom voor dat uw deuren goed afgesloten kunnen worden.
Veel mensen vergeten vaak hoe belangrijk het is om naast deuren ook ramen af te sluiten.

Raambeveiliging in Lokeren

Denk bij raambeveiliging niet alleen aan inbraak, maar ook aan de veiligheid van je kinderen. Zij zijn zich niet altijd bewust van de gevaren en kunnen te ver uit het raam hangen of er zelfs uit klimmen. Lockplus heeft alle producten voor de juiste raambeveiliging, of het nu gaat om een draaikiepraam, toiletraam, schuifraam of koepel. Kies voor gecertificeerde materialen voor optimale veiligheid. Ontdek ons assortiment aan veiligheidssloten in Lokeren en zorg voor een veilige omgeving voor jouw gezin.

Investeer niet enkel in de sloten van uw deuren

Pas raambeveiliging toe op al je ramen die open kunnen alsook voor koepels. Hou je de regels van plaatsing en marges van uitstekende delen. 

De geplaatste veiligheidsproducten bieden alle comfort om uw ramen te gebruiken. 

Weet dat je ook voor herstelling en onderhoud Lockplus kunt contacteren.

Het enige wat je nog hoeft te doen, is een jaarlijks onderhoud. Pas deurbeveiliging toe op alle buitendeuren!

Zorg er steeds voor dat ook je ramen goed afgesloten kunnen worden.

Vraag advies en hulp

Jarenlange ervaring en kennis van moderne technieken zorgen ervoor dat we beschikken over de inzichten die nodig zijn om aan al je wensen te voldoen.

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen

We zijn trots op ons werk en vinden het dan ook maar normaal dat we luisteren naar de feedback van onze klanten. Die feedback doet ons plezier. Neem gerust zelf een kijkje naar wat anderen over ons zeggen.

skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven