Inbraakbeveiliging Wetteren

Beveilig zowel ramen als deuren tegen inbraak

meerpuntslot haak

Veiligheidssloten expert Wetteren

In heel Vlaanderen stijgt het aantal inbraken en inbraakpogingen ieder jaar. Ook in Wetteren zien we steeds meer inbraakgolven.
Een inbraak kan heel ingrijpende gevolgen hebben:

  • Materiële schade aan ramen en deuren.
  • Beschadiging van je inboedel en verlies van waardevolle spullen.
  • Emotionele en psychologische gevolgen zijn niet te onderschatten.

Met de juiste aanpak en een beetje hulp kan je inbrekers een halt toeroepen. Als slotenmaker Wetteren, beveiligen we alle soorten gebouwen in Wetteren tegen inbraak en diefstal. Het instant veilig gevoel krijg je er gewoon bij.

Deurbeveiliging Wetteren

Als je je beveiliging wilt verbeteren, is het essentieel om te beginnen met het versterken van je deuren en sloten.

Goede deuren en gecertificeerde sloten leggen een stevige basis voor je beveiliging. Bij Lockplus bekijken we eerst de staat van je huidige deuren en geven advies waar nodig. We kijken ook naar eventuele bijgebouwen zoals garages of tuinhuizen.

Als je verzekeringsmaatschappij specifieke eisen stelt, controleren we samen of je huidige deuren en sloten aan deze voorwaarden voldoen.

meerpuntsloten vervangen
Inbraakbeveiliging Wetteren: Onbezorgd wonen en van huis kunnen gaan is belangrijk. Zorg er daarom voor dat uw deuren goed afgesloten kunnen worden.
Veel mensen vergeten vaak hoe belangrijk het is om naast deuren ook ramen af te sluiten.

Raambeveiliging in Wetteren

Ramen vormen een essentieel onderdeel van de beveiliging van je gebouw, naast deuren. Het is niet alleen belangrijk om de ramen op de begane grond goed te beveiligen, maar ook ramen die bereikbaar zijn via platte daken, bomen of ladders verdienen extra aandacht. Onze focuspunten om indringers buiten te houden zijn onder andere het installeren van extra beveiliging op ramen, inbraaksensoren en inbraakwerende maatregelen. Na een grondige analyse en onderzoek bieden wij op maat gemaakt advies en tips om jouw ramen optimaal te beveiligen. Van extra sloten tot anti-klim beveiliging, wij staan voor je klaar met advies op maat. Vraag vandaag nog vrijblijvend advies aan via onze website: beveiligingsadvies op maat.

Investeer niet enkel in de sloten van uw deuren

Pas raambeveiliging toe op al je ramen die open kunnen alsook voor koepels. Hou je de regels van plaatsing en marges van uitstekende delen. 

De geplaatste veiligheidsproducten bieden alle comfort om uw ramen te gebruiken. 

Weet dat je ook voor herstelling en onderhoud Lockplus kunt contacteren.

Het enige wat je nog hoeft te doen, is een jaarlijks onderhoud. Pas deurbeveiliging toe op alle buitendeuren!

Zorg er steeds voor dat ook je ramen goed afgesloten kunnen worden.

Vraag advies en hulp

Jarenlange ervaring en kennis van moderne technieken zorgen ervoor dat we beschikken over de inzichten die nodig zijn om aan al je wensen te voldoen.

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen

We zijn trots op ons werk en vinden het dan ook maar normaal dat we luisteren naar de feedback van onze klanten. Die feedback doet ons plezier. Neem gerust zelf een kijkje naar wat anderen over ons zeggen.

skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven