Slotenmaker Ath

Dringend hulp nodig? Wij open je deur, 24/7!

5,0 17 reviews

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Slotprobleem? Wij lossen het op zonder schade, zonder verdoken kosten.

0 km
Afstand

24/7 beschikbaar

We bevinden ons op  28 km van het
centrum van Ath, we kunnen dus heel snel ter plaatse zijn. 

Efficiënt en schadevrij

We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij.  

Veilig en transparant

We bieden je een veilige oplossing. Onze prijzen worden vermeld en vooraf besproken.

Veel slotenmakers bedienen heel België en werken met uitbesteding. Je weet dus nooit wie er bij je langs komt. Lockplus werkt in een straal van 30 Km. Als inwoner van Ath heb je dus geluk en bevind jij je binnen ons werkingsgebied.
We gaan er prat op dat wij je het beste kunnen helpen. Ernst van Lockplus is dé slotenmaker voor Ath, hij heeft jaren ervaring en komt persoonlijk bij je langs. 

Bel Lockplus en je zult vooraf een perfect beeld hebben van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Waarom Lockplus

slotenmaker Ath

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

24/7 Slotenmaker service Ath

Betrouwbare professionele Slotenmaker

Ernst van Lockplus is gedreven in zijn job en voert deze uit met passie en de juiste vakkennis.

Acute problemen zoals jezelf buitengesloten, afgebroken sleutels of  kapotte sloten worden in 95 % van de gevallen zonder schade en binnen de 30 minuten opgelost.

Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

Slotenmaker opent slot
Slotenmaker Ath opent snel je deur

Dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Ath?

Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

Dringend slotenmaker Ath nodig?

Snel hulp nodig? Onze slotenmaker is al onderweg

Problemen met je deur of slot kan en wil je niet langer uitstellen dan nodig. Ons opbellen is de snelste manier op je probleem op te lossen.

Bel ons op:
0494/308 204
Vrijblijvend advies
en prijsvoorstel
Snelle depannage in Ath, een open deur en gerust gevoel.
STAP 1
STAP 2
STAP 3

Slotenmaker met jarenlange ervaring en top service

Lockplus krijgt jouw slot gegarandeerd open

Bij Lockplus hebben we nog geen deur tegengekomen die we niet konden openen. We gaan graag de uitdaging aan. Heb jij een probleem met je deur of slot in Ath? Dan durven wij dus garanderen dat we die open krijgen. 

Hoe?
Dankzij de jarenlange ervaring, continue bijscholing en het gebruik van gespecialiseerd materiaal open we de deuren in 98% van de gevallen schadevrij en binnen de 20 minuten.

VSU logo

Snelle hulp en professioneel advies van de beste slotenmaker in Ath

Wij zijn snel op locatie aanwezig in heel Ath en omstreken.
We weten exact welke sloten er bij jouw woning of bedrijfspand passen en we komen altijd volledig uitgerust met het juiste gereedschap en materiaal.
Iedere interventie komt met professioneel advies en hulp bij het maken van de juiste keuze. Onze slotenservice levert hoe kwaliteit. We zijn ieder moment van de dag bereikbaar en beschikbaar om mensen uit Ath te helpen. 

Bel ons voor dringende problemen op het nummer: 0494/308.204
Mail ons voor vrijblijvende offertes of een afspraak in functie van advies.

lockplus-icon
Ik had de sleutel langs de binnenkant op de deur laten zitten. Snelle service door Lockplus! Ik ben goed geholpen geweest! Heel vriendelijke en correcte man! Aan te raden!!
Correcte prijs, schitterend werk
lockplus-f-icon
Uiterst bekwame en vriendelijke man! Mijn driepuntsslot zat compleet geblokkeerd en Ernst heeft mij in no-time voorzien van een open deur en een werkend vervangslot in afwachting van mijn definitieve herstelling. Ik kan mij geen betere slotenmaker wensen!
Vriendelijk en bekwaam
testimonial
Zat met een raam die niet meer toe kon en met een kapotte klink. Ik heb lockplus gebeld en het was supersnel gerepareerd. Vlugge en vriendelijke service, heel schappelijke prijs en vlotte afhandeling. Ik ben een tevreden klant.
Vlot en schappelijke prijs

Sleutel afgebroken in Ath?

Dringend slotenmaker nodig?

Je trekt de deur dicht en “oeps”.
Sleutels vergeten binnen of afgebroken in het slot.

Lockplus beschikt over de kennis om jouw deur zonder schade open te maken.

Wenst je met spoed geholpen te worden?
Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!

Met slotenmaker Lockplus ben je snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al je slot- en sleutelproblemen efficiënt en vliegensvlug op, tegen een scherp tarief.

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven, die laatste zien we niet vaak, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

Meer dan een slot

Meer dan een slotenmaker

Bekijk hier al onze diensten.

Onze regio

Als slotenmaker zijn we actief in volgende regio:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis in Nederzwalm. Bekijk de volledige lijst van gemeentes die we bedienen hier. 

Heb je snel hulp nodig?
Wil je graag direct een beeld van de kostprijs?
Wil je weten of we snel ter plaatse kunnen zijn? Bel ons vrijblijvend, we doen geen valse beloftes en laten je eerlijk weten als we niet snel ter plaatse kunenn zijn.

Bel nu:

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken in Ath samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er ook voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen

We zijn trots op ons werk en vinden het dan ook maar normaal dat we luisteren naar de feedback van onze klanten. Die feedback doet ons plezier. Neem gerust zelf een kijkje naar wat anderen over ons zeggen.

Top review
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
koen
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
Scroll naar top