Slotenmaker Viane

Dringend hulp nodig? Wij open je deur, 24/7!

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Slotprobleem? Wij lossen het op zonder schade, zonder verdoken kosten.

24/7 beschikbaar

We bevinden ons op 7km van het centrum van Viane, we kunnen dus heel snel ter plaatse zijn.

Efficiënt en schadevrij

We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij.  

Veilig en transparant

We bieden je een veilige oplossing. Onze prijzen worden vermeld en vooraf besproken.

De mooiste stad van de Vlaamse Ardennen- Bron wiki

Slotenmaker Viane: Snel en betrouwbaar slotenmakersbedrijf in de regio

Ben je buitengesloten en heb je dringend hulp nodig om je huis weer binnen te komen? Geen paniek, Slotenmaker Viane staat voor je klaar! Als onderdeel van het gerenommeerde bedrijf Lockplus, bieden wij snelle en betrouwbare slotenmakersdiensten aan in Viane en omgeving. Of je nu te maken hebt met een kapot slot, een afgebroken sleutel, een verloren sleutel of zelfs diefstal, onze ervaren slotenmakers kunnen je snel en vakkundig helpen.

Bel Lockplus en je zult vooraf een perfect beeld hebben van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Waarom Lockplus

Slotenmaker Viane

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

24/7

Slotenmaker Viane

Betrouwbare professionele Slotenmaker

Waarom kiezen voor Slotenmaker Viane?

Als je jezelf hebt buitengesloten of te maken hebt met een noodsituatie met betrekking tot je sloten, is het belangrijk om een betrouwbare en professionele slotenmaker te kiezen. Bij Slotenmaker Viane begrijpen we dat tijd cruciaal is in dergelijke situaties en daarom streven we ernaar om binnen 30 minuten ter plaatse te zijn. Onze slotenmakers zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste tools en technieken om elk probleem met sloten op te lossen.

Daarnaast zijn we 24/7 beschikbaar, dus je kunt op elk moment van de dag of nacht op ons rekenen. Of je nu midden in de nacht je sleutels bent verloren of in het weekend te maken hebt met een inbraak, Slotenmaker Viane staat altijd voor je klaar. We begrijpen dat noodsituaties zich niet aan kantoortijden houden en daarom zijn we er om je te helpen wanneer je ons het hardst nodig hebt.

Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

We helpen mensen in Viane (*) en alle deelgemeenten:
Slotenmaker opent slot

Dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Viane?

Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

DRINGEND IN Viane

Snel hulp nodig? Onze slotenmaker is al onderweg

Problemen met je deur of slot kan en wil je niet langer uitstellen dan nodig. Ons opbellen is de snelste manier op je probleem op te lossen.

Bel ons op:
0494/308 204
Vrijblijvend advies
en prijsvoorstel
Snelle depannage
open deur en gerust gevoel.
STAP 1
STAP 2
STAP 3

Slotenmaker met jarenlange ervaring en top service

Lockplus krijgt jouw slot gegarandeerd open

Bij Lockplus hebben we nog geen deur tegengekomen die we niet konden openen. We durven dus garanderen dat we die van jou open krijgen.
Hoe?
Dankzij de jarenlange ervaring, continue bijscholing en het gebruik van gespecialiseerd materiaal open we de deuren in 98% van de gevallen schadevrij en binnen de 20 minuten.
VSU logo

Wanneer de deur alleen dicht is, en niet op slot gedraaid, dan opent Lockplus deze met speciaal gereedschap. Ernst beschikt over de kennis om je deur zonder schade open te maken. 

Wanneer de deur wel op slot gedraaid is, bestaat de kans dat de cilinder er uit gehaald moeten worden. Dat doen we in een mum van tijd en zonder verdere schade aan de deur.

Je vindt al onze regio’s hier. Wij zijn ondermeer actief in: ZwalmZottegemGentOosterzeleBrakelKruishoutemOudenaardeZingemMelsenMerelbekeNazareth,  De PinteSint Martens Latem, Latem, Deurle, Astene, Deinze, Bottelare, Gontrode, Melle, Lemberg, Gijzenzele, Moortsele, Ouwegem, Mullem, Baaigem, Vuurste, Schelrode, Zevergem, St Denijs Westrem, Zwijnaarde, Afsnee, Deurle, Baarle, Schelderode, Vurste, Baaigem, Munte, Scheldewindeke, Landskouter, Balegem, Asper, Roborst, Beerlegem, Meilegem, Dikkelvenne, Eke, Ouwegem, Mullem, Heurne, Welden, Nederename, Petegem, GavereGeraardsbergenWetteren,…

Natuurlijk kan je zelf proberen je slot/cilinder te openen zonder sleutel. Zo kun je via de brievenbus proberen of met kaartjes aan de slag gaan. Ook gebruiken veel mensen een schroevendraaier of boormachine of tikken de bewoners zelf een ruitje in.
We raden echter af om zelf aan de slag te gaan. Je loopt het risico dat het slot en de deur onherstelbaar beschadigd raken, waardoor de kosten hoger zullen uitvallen dan wanneer je een slotenmaker belt. Bel Lockplus… Jouw dorp is voor ons dichtbij, waardoor je nooit lang voor een gesloten deur moet staan wachten.
Lockplus kan jouw deur schadevrij openen wanneer deze niet op slot gedraaid is. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van een plastiek kaartje. Indien je deur op slot gedraaid is, is het vaak niet mogelijk de deur te openen zonder de cilinder er uit te halen. Uiteraard plaatsen we dan onmiddellijk een nieuwe cilinder. Keuze/type van de cilinder wordt enkel en alleen bepaalt door de jou.

Wanneer je sleutel afgebroken is aan de buitenkant van de cilinder en je de woning niet meer kunt betreden lukt het meestal om het stuk er uit te halen met speciaal gereedschap. Zelden moet de cilinder vervangen worden. 

Uiteraard! We hebben verschillende soorten cilinders en sloten en dit is natuurlijk ook een verschil in prijs. Jij kiest wat je wilt. Wij raden altijd SKG-gekeurde sloten aan. SKG gekeurde cilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak en hebben een veiligheidscertificaat waardoor de sleutel niet zomaar kan bijgemaakt worden.

Snelle hulp en professioneel advies van slotenmaker in Viane

Ontdek onze uitgebreide diensten

Bij Slotenmaker Viane bieden we een breed scala aan professionele slotenmakersdiensten aan. Of je nu op zoek bent naar het installeren van een nieuw slot, het repareren van bestaande sloten of het openen van een buitengesloten deur, onze ervaren slotenmakers staan voor je klaar. Hier zijn enkele van onze voornaamste diensten:

  1. Slotreparatie en -vervanging: Onze slotenmakers kunnen beschadigde of disfunctionerende sloten repareren of vervangen. We werken met diverse soorten sloten, waaronder cilindersloten, meerpuntssloten en elektronische sloten.
  2. Noodopeningen: Zit je buitengesloten en heb je met spoed hulp nodig om weer binnen te komen? Onze slotenmakers kunnen snel en zonder schade aan je deur assisteren.
  3. Inbraakpreventie: Wil je je huis beter beschermen tegen inbraken? Onze slotenmakers kunnen advies geven over de beste beveiligingsmaatregelen en hoogwaardige sloten installeren die voldoen aan de laatste veiligheidsnormen.
  4. Advies en tips: Naast onze slotenmakersdiensten bieden we ook advies en tips om noodsituaties met sloten te voorkomen. We delen graag onze kennis en expertise om je te helpen je huis beter te beveiligen.

Bekijk enkele lokale referenties en voorbeelden

Als slotenmaker in Viane hebben we al vele tevreden klanten geholpen in de regio. Hier zijn enkele voorbeelden van situaties waarin we snel en efficiënt hebben gehandeld:

  • Mevrouw De Boer uit Viane was haar sleutels kwijtgeraakt en kon niet meer haar huis binnen. Onze slotenmaker was binnen 20 minuten ter plaatse en heeft de deur probleemloos geopend.
  • De heer Van der Laan uit Viane had te maken met een inbraak en wilde zijn sloten laten vervangen. Onze slotenmaker heeft stevige anti-inbraaksloten geïnstalleerd, waardoor de heer Van der Laan zich weer veilig voelt in zijn woning.
  • Familie Janssen uit Viane wilde hun verouderde sloten laten vervangen door veiligere exemplaren. Onze slotenmaker heeft hen geadviseerd over de geschikte sloten voor hun behoeften en deze deskundig geïnstalleerd.

Altijd bereikbaar om jou te helpen, bel ons bij dringende problemen op: 0494/308.204
Neem contact met ons op voor vrijblijvende offertes of maak een afspraak voor advies op maat.

lockplus-icon.png
Ik had de sleutel langs de binnenkant op de deur laten zitten. Snelle service door Lockplus! Ik ben goed geholpen geweest! Heel vriendelijke en correcte man! Aan te raden!!
Correcte prijs, schitterend werk
lockplus-f-icon.png
Uiterst bekwame en vriendelijke man! Mijn driepuntsslot zat compleet geblokkeerd en Ernst heeft mij in no-time voorzien van een open deur en een werkend vervangslot in afwachting van mijn definitieve herstelling. Ik kan mij geen betere slotenmaker wensen!
Vriendelijk en bekwaam
testimonial.png
Zat met een raam die niet meer toe kon en met een kapotte klink. Ik heb lockplus gebeld en het was supersnel gerepareerd. Vlugge en vriendelijke service, heel schappelijke prijs en vlotte afhandeling. Ik ben een tevreden klant.
Vlot en schappelijke prijs
Over lockplus

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven die laatste was best spannend, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

Jezelf buitengesloten

Dringend slotenmaker nodig?

Je trekt de deur dicht en “oeps”.
Sleutels vergeten binnen of afgebroken in het slot.

Lockplus beschikt over de kennis om jouw deur zonder schade open te maken.

Wenst je met spoed geholpen te worden? Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!

Met slotenmaker Lockplus ben je snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al je slot- en sleutelproblemen efficiënt en vliegensvlug op, tegen een scherp tarief.

Meer dan een slot

Meer dan een slotenmaker

Bekijk hier al onze diensten.

Onze regio

Als slotenmaker zijn we actief in volgende regio's:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis. Ons werkingsgebied omvat onder meer volgende regio’s: 

regio slotenmakerservice

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven