Slotenmaker Spiere

Dringend hulp nodig? Wij open je deur, 24/7!

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Slotprobleem? Wij lossen het op zonder schade, zonder verdoken kosten.

24/7 beschikbaar

We bevinden ons op 7km van het centrum van Spiere, we kunnen dus heel snel ter plaatse zijn.

Efficiënt en schadevrij

We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij.  

Veilig en transparant

We bieden je een veilige oplossing. Onze prijzen worden vermeld en vooraf besproken.

De mooiste stad van de Vlaamse Ardennen- Bron wiki

Slotenmaker Spiere: Snel en betrouwbaar slotenmakersbedrijf in Spiere en omgeving

Ben je buitengesloten en heb je dringend hulp nodig om je huis weer binnen te komen? Geen paniek, Slotenmaker Spiere staat voor je klaar! Wij zijn een professioneel slotenmakersbedrijf dat actief is in Spiere en omgeving. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij elke noodsituatie aan. Of het nu gaat om een kapot slot, een afgebroken sleutel, een verloren sleutel of zelfs diefstal, wij zorgen ervoor dat je snel weer veilig naar binnen kunt.

Bel Lockplus en je zult vooraf een perfect beeld hebben van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Waarom Lockplus

Slotenmaker Spiere

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

24/7

Slotenmaker Spiere

Betrouwbare professionele Slotenmaker

Waarom kiezen voor Slotenmaker Spiere?

Als je buitengesloten bent, is het belangrijk om een betrouwbare en snelle slotenmaker te vinden. Bij Slotenmaker Spiere begrijpen we dat tijd cruciaal is in noodsituaties. Daarom streven wij ernaar om binnen 30 minuten ter plaatse te zijn, zodat je niet langer dan nodig buiten hoeft te wachten. Onze professionele slotenmakers zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste gereedschappen en technieken om elk probleem op te lossen.

Daarnaast bieden wij een 24/7 service aan, omdat noodsituaties zich niet aan kantoortijden houden. Of je nu midden in de nacht, in het weekend of op een feestdag buitengesloten raakt, je kunt altijd op ons rekenen. Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan klaar om je te helpen, ongeacht het tijdstip.

Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

We helpen mensen in Spiere (*) en alle deelgemeenten:
Slotenmaker opent slot

Dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Spiere?

Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

DRINGEND IN Spiere

Snel hulp nodig? Onze slotenmaker is al onderweg

Problemen met je deur of slot kan en wil je niet langer uitstellen dan nodig. Ons opbellen is de snelste manier op je probleem op te lossen.

Bel ons op:
0494/308 204
Vrijblijvend advies
en prijsvoorstel
Snelle depannage
open deur en gerust gevoel.
STAP 1
STAP 2
STAP 3

Slotenmaker met jarenlange ervaring en top service

Lockplus krijgt jouw slot gegarandeerd open

Bij Lockplus hebben we nog geen deur tegengekomen die we niet konden openen. We durven dus garanderen dat we die van jou open krijgen.
Hoe?
Dankzij de jarenlange ervaring, continue bijscholing en het gebruik van gespecialiseerd materiaal open we de deuren in 98% van de gevallen schadevrij en binnen de 20 minuten.
VSU logo

Wanneer de deur alleen dicht is, en niet op slot gedraaid, dan opent Lockplus deze met speciaal gereedschap. Ernst beschikt over de kennis om je deur zonder schade open te maken. 

Wanneer de deur wel op slot gedraaid is, bestaat de kans dat de cilinder er uit gehaald moeten worden. Dat doen we in een mum van tijd en zonder verdere schade aan de deur.

Je vindt al onze regio’s hier. Wij zijn ondermeer actief in: ZwalmZottegemGentOosterzeleBrakelKruishoutemOudenaardeZingemMelsenMerelbekeNazareth,  De PinteSint Martens Latem, Latem, Deurle, Astene, Deinze, Bottelare, Gontrode, Melle, Lemberg, Gijzenzele, Moortsele, Ouwegem, Mullem, Baaigem, Vuurste, Schelrode, Zevergem, St Denijs Westrem, Zwijnaarde, Afsnee, Deurle, Baarle, Schelderode, Vurste, Baaigem, Munte, Scheldewindeke, Landskouter, Balegem, Asper, Roborst, Beerlegem, Meilegem, Dikkelvenne, Eke, Ouwegem, Mullem, Heurne, Welden, Nederename, Petegem, GavereGeraardsbergenWetteren,…

Natuurlijk kan je zelf proberen je slot/cilinder te openen zonder sleutel. Zo kun je via de brievenbus proberen of met kaartjes aan de slag gaan. Ook gebruiken veel mensen een schroevendraaier of boormachine of tikken de bewoners zelf een ruitje in.
We raden echter af om zelf aan de slag te gaan. Je loopt het risico dat het slot en de deur onherstelbaar beschadigd raken, waardoor de kosten hoger zullen uitvallen dan wanneer je een slotenmaker belt. Bel Lockplus… Jouw dorp is voor ons dichtbij, waardoor je nooit lang voor een gesloten deur moet staan wachten.
Lockplus kan jouw deur schadevrij openen wanneer deze niet op slot gedraaid is. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van een plastiek kaartje. Indien je deur op slot gedraaid is, is het vaak niet mogelijk de deur te openen zonder de cilinder er uit te halen. Uiteraard plaatsen we dan onmiddellijk een nieuwe cilinder. Keuze/type van de cilinder wordt enkel en alleen bepaalt door de jou.

Wanneer je sleutel afgebroken is aan de buitenkant van de cilinder en je de woning niet meer kunt betreden lukt het meestal om het stuk er uit te halen met speciaal gereedschap. Zelden moet de cilinder vervangen worden. 

Uiteraard! We hebben verschillende soorten cilinders en sloten en dit is natuurlijk ook een verschil in prijs. Jij kiest wat je wilt. Wij raden altijd SKG-gekeurde sloten aan. SKG gekeurde cilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak en hebben een veiligheidscertificaat waardoor de sleutel niet zomaar kan bijgemaakt worden.

Snelle hulp en professioneel advies van slotenmaker in Spiere

Advies en tips voor noodsituaties

Bij Slotenmaker Spiere streven we ernaar niet alleen je huidige probleem op te lossen, maar ook te zorgen voor preventie en bewustwording. Daarom geven we graag advies en tips om noodsituaties te voorkomen. Hier zijn enkele handige tips om te voorkomen dat je buitengesloten raakt:

  1. Vraag een betrouwbare buur of familielid om een reserve sleutel: Het komt wel eens voor dat je je sleutel verliest of vergeet. Door een reserve sleutel achter te laten bij iemand die je vertrouwt, heb je altijd een back-up in geval van nood.
  2. Onderhoud je sloten regelmatig: Sloten kunnen verslijten of beschadigd raken door veelvuldig gebruik. Het is belangrijk om regelmatig je sloten te controleren en indien nodig te laten vervangen. Zo voorkom je dat je buiten komt te staan door een defect slot.
  3. Wees voorzichtig met je sleutels: Sleutels kunnen gemakkelijk breken als je ze ruw behandelt. Wees voorzichtig bij het draaien van de sleutel in het slot en vermijd overmatige kracht.
  4. Bewaar een reservesleutel op een veilige plaats: Het is altijd handig om een reservesleutel te hebben op een veilige plek, zoals bijvoorbeeld in een kluisje of bij een vertrouwde vriend of familielid. Zorg ervoor dat deze plaats goed beveiligd is en niet gemakkelijk toegankelijk voor anderen.

Lokale referenties en voorbeelden

Als slotenmaker in Spiere zijn wij goed bekend met de lokale omgeving en specifieke details van de locatie. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt reageren in noodsituaties. Onze tevreden klanten in Spiere kunnen getuigen van onze snelle en betrouwbare service. Hier zijn enkele referenties van klanten die we hebben geholpen:

  • Familie Peeters: “Toen we ons huis niet meer in konden door een defect slot, hebben we direct Slotenmaker Spiere gebeld. Binnen 20 minuten stonden ze voor de deur en hebben ze het probleem snel opgelost. Geweldige service!”
  • Mevrouw Maes: “Ik was mijn sleutel verloren en stond midden in de nacht voor een gesloten deur. Gelukkig kon ik vertrouwen op Slotenmaker Spiere. Ze waren er binnen 30 minuten en hebben me snel weer naar binnen geholpen. Bedankt!”

Altijd beschikbaar om inwoners van Spiere te helpen
Bel ons voor dringende problemen op het nummer: 0494/308.204
Stuur ons een e-mail voor vrijblijvende offertes of een afspraak voor advies.

lockplus-icon.png
Ik had de sleutel langs de binnenkant op de deur laten zitten. Snelle service door Lockplus! Ik ben goed geholpen geweest! Heel vriendelijke en correcte man! Aan te raden!!
Correcte prijs, schitterend werk
lockplus-f-icon.png
Uiterst bekwame en vriendelijke man! Mijn driepuntsslot zat compleet geblokkeerd en Ernst heeft mij in no-time voorzien van een open deur en een werkend vervangslot in afwachting van mijn definitieve herstelling. Ik kan mij geen betere slotenmaker wensen!
Vriendelijk en bekwaam
testimonial.png
Zat met een raam die niet meer toe kon en met een kapotte klink. Ik heb lockplus gebeld en het was supersnel gerepareerd. Vlugge en vriendelijke service, heel schappelijke prijs en vlotte afhandeling. Ik ben een tevreden klant.
Vlot en schappelijke prijs
Over lockplus

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven die laatste was best spannend, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

Jezelf buitengesloten

Dringend slotenmaker nodig?

Je trekt de deur dicht en “oeps”.
Sleutels vergeten binnen of afgebroken in het slot.

Lockplus beschikt over de kennis om jouw deur zonder schade open te maken.

Wenst je met spoed geholpen te worden? Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!

Met slotenmaker Lockplus ben je snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al je slot- en sleutelproblemen efficiënt en vliegensvlug op, tegen een scherp tarief.

Meer dan een slot

Meer dan een slotenmaker

Bekijk hier al onze diensten.

Onze regio

Als slotenmaker zijn we actief in volgende regio's:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis. Ons werkingsgebied omvat onder meer volgende regio’s: 

regio slotenmakerservice

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven