Slotenmaker Oordegem

Dringend hulp nodig? Wij open je deur, 24/7!

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Slotprobleem? Wij lossen het op zonder schade, zonder verdoken kosten.

24/7 beschikbaar

We bevinden ons op 7km van het centrum van Oordegem, we kunnen dus heel snel ter plaatse zijn.

Efficiënt en schadevrij

We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij.  

Veilig en transparant

We bieden je een veilige oplossing. Onze prijzen worden vermeld en vooraf besproken.

De mooiste stad van de Vlaamse Ardennen- Bron wiki

Dringend hulp nodig? Slotenmaker Oordegem staat voor je klaar!

Ben je buitengesloten en heb je dringend hulp nodig om weer je huis binnen te kunnen? Geen paniek, Slotenmaker Oordegem, onderdeel van Lockplus, is er om je te helpen. Onze ervaren slotenmakers zijn gespecialiseerd in het openen van deuren, het vervangen van sloten en het bieden van snelle oplossingen voor noodsituaties. In dit artikel geven we je advies en tips voor verschillende situaties waarin je onze hulp kunt gebruiken. Lees verder en ontdek hoe Slotenmaker Oordegem jou kan helpen!

Bel Lockplus en je zult vooraf een perfect beeld hebben van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Waarom Lockplus

Slotenmaker Oordegem

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

24/7

Slotenmaker Oordegem

Betrouwbare professionele Slotenmaker

Wat te doen bij een kapot slot?

Een kapot slot kan erg frustrerend zijn, vooral als je je huis niet meer binnen kunt. Gelukkig staan onze slotenmakers klaar om je te helpen. Als je een kapot slot hebt, is het belangrijk om niet zelf te proberen het te repareren, omdat dit het probleem alleen maar erger kan maken. Bel in plaats daarvan direct Slotenmaker Oordegem en onze experts zullen snel ter plaatse zijn om het probleem op te lossen. We hebben de juiste gereedschappen en kennis om het kapotte slot te repareren of indien nodig te vervangen.

Wat te doen bij een afgebroken sleutel?

Een afgebroken sleutel kan een grote hindernis vormen om je huis binnen te komen. Het kan gebeuren dat de sleutel afbreekt in het slot of dat een deel van de sleutel vast blijft zitten. In beide gevallen is het belangrijk om niet zelf te proberen de sleutel te verwijderen, omdat dit het slot kan beschadigen. Bel in plaats daarvan direct Slotenmaker Oordegem en onze ervaren slotenmakers zullen de afgebroken sleutel veilig en snel verwijderen. Indien nodig kunnen we ook het slot vervangen, zodat je weer veilig je huis kunt betreden.

Wat te doen bij verloren sleutels?

Het verliezen van je sleutels kan erg stressvol zijn, vooral als je je huis niet meer binnen kunt. In zo’n situatie is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Bel direct Slotenmaker Oordegem en onze slotenmakers zullen snel ter plaatse zijn om je te helpen. We kunnen je huis openen zonder sleutel en indien nodig de sloten vervangen, zodat je weer veilig kunt wonen. Onze experts zorgen ervoor dat je snel weer toegang hebt tot je huis, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over mogelijke inbraken.

Wat te doen bij diefstal?

Als er bij je is ingebroken, is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Bel eerst de politie om de diefstal te melden en zorg ervoor dat je huis veilig is voordat je contact opneemt met Slotenmaker Oordegem. Onze slotenmakers kunnen je helpen om je huis weer veilig te maken door de beschadigde sloten te vervangen. We begrijpen dat dit een stressvolle situatie is en we zullen er alles aan doen om je zo snel mogelijk te helpen. Onze experts hebben ervaring met het herstellen van de veiligheid van je huis na een inbraak en zullen ervoor zorgen dat je je weer veilig voelt in je eigen woning.

Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

We helpen mensen in Oordegem (*) en alle deelgemeenten:
Slotenmaker opent slot

Dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Oordegem?

Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

DRINGEND IN Oordegem

Snel hulp nodig? Onze slotenmaker is al onderweg

Problemen met je deur of slot kan en wil je niet langer uitstellen dan nodig. Ons opbellen is de snelste manier op je probleem op te lossen.

Bel ons op:
0494/308 204
Vrijblijvend advies
en prijsvoorstel
Snelle depannage
open deur en gerust gevoel.
STAP 1
STAP 2
STAP 3

Slotenmaker met jarenlange ervaring en top service

Lockplus krijgt jouw slot gegarandeerd open

Bij Lockplus hebben we nog geen deur tegengekomen die we niet konden openen. We durven dus garanderen dat we die van jou open krijgen.
Hoe?
Dankzij de jarenlange ervaring, continue bijscholing en het gebruik van gespecialiseerd materiaal open we de deuren in 98% van de gevallen schadevrij en binnen de 20 minuten.
VSU logo

Wanneer de deur alleen dicht is, en niet op slot gedraaid, dan opent Lockplus deze met speciaal gereedschap. Ernst beschikt over de kennis om je deur zonder schade open te maken. 

Wanneer de deur wel op slot gedraaid is, bestaat de kans dat de cilinder er uit gehaald moeten worden. Dat doen we in een mum van tijd en zonder verdere schade aan de deur.

Je vindt al onze regio’s hier. Wij zijn ondermeer actief in: ZwalmZottegemGentOosterzeleBrakelKruishoutemOudenaardeZingemMelsenMerelbekeNazareth,  De PinteSint Martens Latem, Latem, Deurle, Astene, Deinze, Bottelare, Gontrode, Melle, Lemberg, Gijzenzele, Moortsele, Ouwegem, Mullem, Baaigem, Vuurste, Schelrode, Zevergem, St Denijs Westrem, Zwijnaarde, Afsnee, Deurle, Baarle, Schelderode, Vurste, Baaigem, Munte, Scheldewindeke, Landskouter, Balegem, Asper, Roborst, Beerlegem, Meilegem, Dikkelvenne, Eke, Ouwegem, Mullem, Heurne, Welden, Nederename, Petegem, GavereGeraardsbergenWetteren,…

Natuurlijk kan je zelf proberen je slot/cilinder te openen zonder sleutel. Zo kun je via de brievenbus proberen of met kaartjes aan de slag gaan. Ook gebruiken veel mensen een schroevendraaier of boormachine of tikken de bewoners zelf een ruitje in.
We raden echter af om zelf aan de slag te gaan. Je loopt het risico dat het slot en de deur onherstelbaar beschadigd raken, waardoor de kosten hoger zullen uitvallen dan wanneer je een slotenmaker belt. Bel Lockplus… Jouw dorp is voor ons dichtbij, waardoor je nooit lang voor een gesloten deur moet staan wachten.
Lockplus kan jouw deur schadevrij openen wanneer deze niet op slot gedraaid is. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van een plastiek kaartje. Indien je deur op slot gedraaid is, is het vaak niet mogelijk de deur te openen zonder de cilinder er uit te halen. Uiteraard plaatsen we dan onmiddellijk een nieuwe cilinder. Keuze/type van de cilinder wordt enkel en alleen bepaalt door de jou.

Wanneer je sleutel afgebroken is aan de buitenkant van de cilinder en je de woning niet meer kunt betreden lukt het meestal om het stuk er uit te halen met speciaal gereedschap. Zelden moet de cilinder vervangen worden. 

Uiteraard! We hebben verschillende soorten cilinders en sloten en dit is natuurlijk ook een verschil in prijs. Jij kiest wat je wilt. Wij raden altijd SKG-gekeurde sloten aan. SKG gekeurde cilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak en hebben een veiligheidscertificaat waardoor de sleutel niet zomaar kan bijgemaakt worden.

Snelle hulp en professioneel advies van slotenmaker in Oordegem

Lokale referenties en voorbeelden

Slotenmaker Oordegem heeft al vele tevreden klanten geholpen in de regio. Hier zijn enkele voorbeelden van situaties waarin we onze klanten hebben kunnen helpen:

  • Familie Peeters uit Oordegem had hun **sleutels verloren** en konden niet meer naar binnen. Onze slotenmakers waren snel ter plaatse en hebben de deur geopend zonder schade aan te richten. Ze waren erg dankbaar voor onze snelle en professionele service.
  • Mevrouw Jacobs uit Oordegem had een **kapot slot** op haar achterdeur. Zij belde Slotenmaker Oordegem en onze experts hebben het slot gerepareerd en versterkt, zodat mevrouw Jacobs zich weer veilig voelde in haar eigen huis.
  • De heer Maes uit Oordegem werd slachtoffer van een **inbraak**. Slotenmaker Oordegem heeft de beschadigde sloten vervangen en extra beveiligingsmaatregelen genomen om herhaling te voorkomen. De heer Maes was erg tevreden met onze professionele en snelle service.

Ieder moment van de dag bereikbaar om mensen uit Oordegem te helpen

Bel ons voor dringende problemen op het nummer: 0494/308.204
Mail ons voor vrijblijvende offertes of een afspraak in functie van advies.

lockplus-icon.png
Ik had de sleutel langs de binnenkant op de deur laten zitten. Snelle service door Lockplus! Ik ben goed geholpen geweest! Heel vriendelijke en correcte man! Aan te raden!!
Correcte prijs, schitterend werk
lockplus-f-icon.png
Uiterst bekwame en vriendelijke man! Mijn driepuntsslot zat compleet geblokkeerd en Ernst heeft mij in no-time voorzien van een open deur en een werkend vervangslot in afwachting van mijn definitieve herstelling. Ik kan mij geen betere slotenmaker wensen!
Vriendelijk en bekwaam
testimonial.png
Zat met een raam die niet meer toe kon en met een kapotte klink. Ik heb lockplus gebeld en het was supersnel gerepareerd. Vlugge en vriendelijke service, heel schappelijke prijs en vlotte afhandeling. Ik ben een tevreden klant.
Vlot en schappelijke prijs
Over lockplus

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven die laatste was best spannend, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

Jezelf buitengesloten

Dringend slotenmaker nodig?

Je trekt de deur dicht en “oeps”.
Sleutels vergeten binnen of afgebroken in het slot.

Lockplus beschikt over de kennis om jouw deur zonder schade open te maken.

Wenst je met spoed geholpen te worden? Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!

Met slotenmaker Lockplus ben je snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al je slot- en sleutelproblemen efficiënt en vliegensvlug op, tegen een scherp tarief.

Meer dan een slot

Meer dan een slotenmaker

Bekijk hier al onze diensten.

Onze regio

Als slotenmaker zijn we actief in volgende regio's:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis. Ons werkingsgebied omvat onder meer volgende regio’s: 

regio slotenmakerservice

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven