Slotenmaker Ollignies

Dringend hulp nodig? Wij open je deur, 24/7!

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Slotprobleem? Wij lossen het op zonder schade, zonder verdoken kosten.

24/7 beschikbaar

We bevinden ons op 7km van het centrum van Ollignies, we kunnen dus heel snel ter plaatse zijn.

Efficiënt en schadevrij

We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij.  

Veilig en transparant

We bieden je een veilige oplossing. Onze prijzen worden vermeld en vooraf besproken.

De mooiste stad van de Vlaamse Ardennen- Bron wiki

Dringend hulp nodig? Slotenmaker Ollignies staat voor je klaar!

Ben je buitengesloten en heb je dringend hulp nodig om weer je huis binnen te kunnen? Geen paniek, Slotenmaker Ollignies, ook bekend als Lockplus, is er om je te helpen. Onze ervaren slotenmakers zijn gespecialiseerd in het openen van deuren, het vervangen van sloten en het bieden van snelle en betrouwbare oplossingen voor noodsituaties. In dit artikel geven we je advies en tips voor verschillende noodsituaties en moedigen we je aan om contact met ons op te nemen voor professionele hulp.

Bel Lockplus en je zult vooraf een perfect beeld hebben van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Waarom Lockplus

Slotenmaker Ollignies

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

24/7

Slotenmaker Ollignies

Betrouwbare professionele Slotenmaker

Wat te doen bij een kapot slot?

Een kapot slot kan erg frustrerend zijn, vooral als je je huis niet meer binnen kunt. Gelukkig zijn onze slotenmakers experts in het repareren en vervangen van sloten. Als je merkt dat je slot niet meer goed functioneert, is het belangrijk om niet zelf te proberen het te repareren, omdat dit het probleem alleen maar erger kan maken. Neem in plaats daarvan direct contact met ons op en wij sturen een van onze ervaren slotenmakers naar je toe om het probleem op te lossen.

Wat te doen bij een afgebroken sleutel?

Een afgebroken sleutel kan een grote hindernis vormen om je huis binnen te komen. Probeer nooit zelf de afgebroken sleutel te verwijderen, omdat dit het slot kan beschadigen. Onze slotenmakers hebben de juiste gereedschappen en technieken om afgebroken sleutels veilig te verwijderen zonder verdere schade aan te richten. Bel ons direct en we zorgen ervoor dat je snel weer toegang hebt tot je huis.

Wat te doen bij verloren sleutels?

Het verliezen van je sleutels kan een zeer stressvolle situatie zijn, vooral als je niet weet waar ze zijn terechtgekomen. In dit geval is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen om je huis te beveiligen. Onze slotenmakers kunnen je helpen bij het vervangen van je sloten en het verstrekken van nieuwe sleutels, zodat je weer met een gerust hart je huis kunt betreden. Bel ons direct en we zorgen ervoor dat je snel weer veilig bent.

Wat te doen bij diefstal?

Als je het slachtoffer bent geworden van een inbraak, is het begrijpelijk dat je je onveilig voelt in je eigen huis. Onze slotenmakers begrijpen de urgentie van deze situatie en zullen snel reageren om je te helpen. We kunnen je sloten vervangen door veiligere exemplaren en extra beveiligingsmaatregelen treffen om je huis beter te beschermen tegen inbraken. Neem direct contact met ons op en we zullen ervoor zorgen dat je je snel weer veilig voelt in je eigen huis.

Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

We helpen mensen in Ollignies (*) en alle deelgemeenten:
Slotenmaker opent slot

Dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Ollignies?

Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

DRINGEND IN Ollignies

Snel hulp nodig? Onze slotenmaker is al onderweg

Problemen met je deur of slot kan en wil je niet langer uitstellen dan nodig. Ons opbellen is de snelste manier op je probleem op te lossen.

Bel ons op:
0494/308 204
Vrijblijvend advies
en prijsvoorstel
Snelle depannage
open deur en gerust gevoel.
STAP 1
STAP 2
STAP 3

Slotenmaker met jarenlange ervaring en top service

Lockplus krijgt jouw slot gegarandeerd open

Bij Lockplus hebben we nog geen deur tegengekomen die we niet konden openen. We durven dus garanderen dat we die van jou open krijgen.
Hoe?
Dankzij de jarenlange ervaring, continue bijscholing en het gebruik van gespecialiseerd materiaal open we de deuren in 98% van de gevallen schadevrij en binnen de 20 minuten.
VSU logo

Wanneer de deur alleen dicht is, en niet op slot gedraaid, dan opent Lockplus deze met speciaal gereedschap. Ernst beschikt over de kennis om je deur zonder schade open te maken. 

Wanneer de deur wel op slot gedraaid is, bestaat de kans dat de cilinder er uit gehaald moeten worden. Dat doen we in een mum van tijd en zonder verdere schade aan de deur.

Je vindt al onze regio’s hier. Wij zijn ondermeer actief in: ZwalmZottegemGentOosterzeleBrakelKruishoutemOudenaardeZingemMelsenMerelbekeNazareth,  De PinteSint Martens Latem, Latem, Deurle, Astene, Deinze, Bottelare, Gontrode, Melle, Lemberg, Gijzenzele, Moortsele, Ouwegem, Mullem, Baaigem, Vuurste, Schelrode, Zevergem, St Denijs Westrem, Zwijnaarde, Afsnee, Deurle, Baarle, Schelderode, Vurste, Baaigem, Munte, Scheldewindeke, Landskouter, Balegem, Asper, Roborst, Beerlegem, Meilegem, Dikkelvenne, Eke, Ouwegem, Mullem, Heurne, Welden, Nederename, Petegem, GavereGeraardsbergenWetteren,…

Natuurlijk kan je zelf proberen je slot/cilinder te openen zonder sleutel. Zo kun je via de brievenbus proberen of met kaartjes aan de slag gaan. Ook gebruiken veel mensen een schroevendraaier of boormachine of tikken de bewoners zelf een ruitje in.
We raden echter af om zelf aan de slag te gaan. Je loopt het risico dat het slot en de deur onherstelbaar beschadigd raken, waardoor de kosten hoger zullen uitvallen dan wanneer je een slotenmaker belt. Bel Lockplus… Jouw dorp is voor ons dichtbij, waardoor je nooit lang voor een gesloten deur moet staan wachten.
Lockplus kan jouw deur schadevrij openen wanneer deze niet op slot gedraaid is. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van een plastiek kaartje. Indien je deur op slot gedraaid is, is het vaak niet mogelijk de deur te openen zonder de cilinder er uit te halen. Uiteraard plaatsen we dan onmiddellijk een nieuwe cilinder. Keuze/type van de cilinder wordt enkel en alleen bepaalt door de jou.

Wanneer je sleutel afgebroken is aan de buitenkant van de cilinder en je de woning niet meer kunt betreden lukt het meestal om het stuk er uit te halen met speciaal gereedschap. Zelden moet de cilinder vervangen worden. 

Uiteraard! We hebben verschillende soorten cilinders en sloten en dit is natuurlijk ook een verschil in prijs. Jij kiest wat je wilt. Wij raden altijd SKG-gekeurde sloten aan. SKG gekeurde cilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak en hebben een veiligheidscertificaat waardoor de sleutel niet zomaar kan bijgemaakt worden.

Snelle hulp en professioneel advies van slotenmaker in Ollignies

Speciale expertise en lokale cases

Als toegewijde slotenmaker in Ollignies begrijpen we de unieke behoeften en uitdagingen van onze klanten in deze omgeving. Met tal van tevreden klanten en een uitstekende reputatie in onze gemeenschap, staan onze snelle en professionele slotenmakers altijd paraat. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van hoe we onze klanten hebben geholpen:

  • Een gezin in Ollignies was hun sleutels kwijtgeraakt en kon niet meer naar binnen. Binnen 30 minuten na hun oproep was onze slotenmaker ter plaatse en verving het slot, zodat ze snel weer veilig naar binnen konden.
  • Een lokale winkelier ontdekte een geforceerd slot na een inbraak in Ollignies. Onze slotenmaker kwam onmiddellijk ter plaatse en verving het beschadigde slot door een veiliger alternatief, zodat de winkelier zich weer gerust kon voelen.
  • Een huiseigenaar in Ollignies stond voor een gesloten voordeur door een kapot slot. Onze slotenmaker repareerde ter plaatse het slot en gaf nuttig advies over slotenonderhoud om toekomstige problemen te voorkomen.

Altijd beschikbaar om Ollignies te helpen

Bel ons voor dringende zaken op: 0494/308.204
Neem contact met ons op voor offertes of advies op maat.

lockplus-icon.png
Ik had de sleutel langs de binnenkant op de deur laten zitten. Snelle service door Lockplus! Ik ben goed geholpen geweest! Heel vriendelijke en correcte man! Aan te raden!!
Correcte prijs, schitterend werk
lockplus-f-icon.png
Uiterst bekwame en vriendelijke man! Mijn driepuntsslot zat compleet geblokkeerd en Ernst heeft mij in no-time voorzien van een open deur en een werkend vervangslot in afwachting van mijn definitieve herstelling. Ik kan mij geen betere slotenmaker wensen!
Vriendelijk en bekwaam
testimonial.png
Zat met een raam die niet meer toe kon en met een kapotte klink. Ik heb lockplus gebeld en het was supersnel gerepareerd. Vlugge en vriendelijke service, heel schappelijke prijs en vlotte afhandeling. Ik ben een tevreden klant.
Vlot en schappelijke prijs
Over lockplus

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven die laatste was best spannend, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

Jezelf buitengesloten

Dringend slotenmaker nodig?

Je trekt de deur dicht en “oeps”.
Sleutels vergeten binnen of afgebroken in het slot.

Lockplus beschikt over de kennis om jouw deur zonder schade open te maken.

Wenst je met spoed geholpen te worden? Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!

Met slotenmaker Lockplus ben je snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al je slot- en sleutelproblemen efficiënt en vliegensvlug op, tegen een scherp tarief.

Meer dan een slot

Meer dan een slotenmaker

Bekijk hier al onze diensten.

Onze regio

Als slotenmaker zijn we actief in volgende regio's:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis. Ons werkingsgebied omvat onder meer volgende regio’s: 

regio slotenmakerservice

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven