Slotenmaker Oeudeghien

Dringend hulp nodig? Wij open je deur, 24/7!

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Slotprobleem? Wij lossen het op zonder schade, zonder verdoken kosten.

24/7 beschikbaar

We bevinden ons op 7km van het centrum van Oeudeghien, we kunnen dus heel snel ter plaatse zijn.

Efficiënt en schadevrij

We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij.  

Veilig en transparant

We bieden je een veilige oplossing. Onze prijzen worden vermeld en vooraf besproken.

De mooiste stad van de Vlaamse Ardennen- Bron wiki

Dringend hulp nodig? Slotenmaker Oeudeghien staat voor je klaar!

Ben je buitengesloten en heb je dringend hulp nodig om weer je huis binnen te kunnen? Geen paniek, Slotenmaker Oeudeghien, onderdeel van Lockplus, is er om je te helpen. Met onze jarenlange ervaring en expertise in slotenmakerij, kunnen we snel en vakkundig elk probleem met sloten oplossen. Of het nu gaat om een kapot slot, een afgebroken sleutel, een verloren sleutel of zelfs diefstal, wij staan 24/7 voor je klaar.

Als lokale slotenmaker in Oeudeghien begrijpen we dat het frustrerend en stressvol kan zijn om buitengesloten te zijn. Daarom streven we ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn en je weer toegang tot je huis te geven. Onze professionele slotenmakers zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste gereedschappen en technieken om elk type slot te openen zonder schade aan te richten.

Bel Lockplus en je zult vooraf een perfect beeld hebben van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Waarom Lockplus

Slotenmaker Oeudeghien

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

24/7

Slotenmaker Oeudeghien

Betrouwbare professionele Slotenmaker

Wat maakt Slotenmaker Oeudeghien uniek?

 • Snelle en betrouwbare service: We begrijpen dat tijd cruciaal is in noodsituaties. Daarom streven we ernaar om binnen 30 minuten bij je te zijn, waar je ook bent in Oeudeghien. Onze slotenmakers zijn altijd paraat, dag en nacht, 365 dagen per jaar.
 • Lokale expertise: Als lokale slotenmaker kennen we Oeudeghien als onze broekzak. We zijn bekend met de specifieke uitdagingen en behoeften van deze regio. Of je nu in het centrum van Oeudeghien woont of in een van de omliggende wijken, we zijn altijd snel ter plaatse.
 • Betrouwbaarheid en professionaliteit: Bij Slotenmaker Oeudeghien staan we bekend om onze betrouwbaarheid en professionaliteit. We zijn een gecertificeerd bedrijf en al onze slotenmakers zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het vak. Je kunt erop vertrouwen dat we je probleem snel en efficiënt oplossen.
 • Transparante prijzen: We begrijpen dat je niet voor verrassingen wilt komen te staan als het gaat om de kosten van onze diensten. Daarom hanteren we transparante prijzen en geven we je altijd een duidelijke offerte voordat we aan het werk gaan. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

We helpen mensen in Oeudeghien (*) en alle deelgemeenten:
Slotenmaker opent slot

Dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Oeudeghien?

Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

DRINGEND IN Oeudeghien

Snel hulp nodig? Onze slotenmaker is al onderweg

Problemen met je deur of slot kan en wil je niet langer uitstellen dan nodig. Ons opbellen is de snelste manier op je probleem op te lossen.

Bel ons op:
0494/308 204
Vrijblijvend advies
en prijsvoorstel
Snelle depannage
open deur en gerust gevoel.
STAP 1
STAP 2
STAP 3

Slotenmaker met jarenlange ervaring en top service

Lockplus krijgt jouw slot gegarandeerd open

Bij Lockplus hebben we nog geen deur tegengekomen die we niet konden openen. We durven dus garanderen dat we die van jou open krijgen.
Hoe?
Dankzij de jarenlange ervaring, continue bijscholing en het gebruik van gespecialiseerd materiaal open we de deuren in 98% van de gevallen schadevrij en binnen de 20 minuten.
VSU logo

Wanneer de deur alleen dicht is, en niet op slot gedraaid, dan opent Lockplus deze met speciaal gereedschap. Ernst beschikt over de kennis om je deur zonder schade open te maken. 

Wanneer de deur wel op slot gedraaid is, bestaat de kans dat de cilinder er uit gehaald moeten worden. Dat doen we in een mum van tijd en zonder verdere schade aan de deur.

Je vindt al onze regio’s hier. Wij zijn ondermeer actief in: ZwalmZottegemGentOosterzeleBrakelKruishoutemOudenaardeZingemMelsenMerelbekeNazareth,  De PinteSint Martens Latem, Latem, Deurle, Astene, Deinze, Bottelare, Gontrode, Melle, Lemberg, Gijzenzele, Moortsele, Ouwegem, Mullem, Baaigem, Vuurste, Schelrode, Zevergem, St Denijs Westrem, Zwijnaarde, Afsnee, Deurle, Baarle, Schelderode, Vurste, Baaigem, Munte, Scheldewindeke, Landskouter, Balegem, Asper, Roborst, Beerlegem, Meilegem, Dikkelvenne, Eke, Ouwegem, Mullem, Heurne, Welden, Nederename, Petegem, GavereGeraardsbergenWetteren,…

Natuurlijk kan je zelf proberen je slot/cilinder te openen zonder sleutel. Zo kun je via de brievenbus proberen of met kaartjes aan de slag gaan. Ook gebruiken veel mensen een schroevendraaier of boormachine of tikken de bewoners zelf een ruitje in.
We raden echter af om zelf aan de slag te gaan. Je loopt het risico dat het slot en de deur onherstelbaar beschadigd raken, waardoor de kosten hoger zullen uitvallen dan wanneer je een slotenmaker belt. Bel Lockplus… Jouw dorp is voor ons dichtbij, waardoor je nooit lang voor een gesloten deur moet staan wachten.
Lockplus kan jouw deur schadevrij openen wanneer deze niet op slot gedraaid is. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van een plastiek kaartje. Indien je deur op slot gedraaid is, is het vaak niet mogelijk de deur te openen zonder de cilinder er uit te halen. Uiteraard plaatsen we dan onmiddellijk een nieuwe cilinder. Keuze/type van de cilinder wordt enkel en alleen bepaalt door de jou.

Wanneer je sleutel afgebroken is aan de buitenkant van de cilinder en je de woning niet meer kunt betreden lukt het meestal om het stuk er uit te halen met speciaal gereedschap. Zelden moet de cilinder vervangen worden. 

Uiteraard! We hebben verschillende soorten cilinders en sloten en dit is natuurlijk ook een verschil in prijs. Jij kiest wat je wilt. Wij raden altijd SKG-gekeurde sloten aan. SKG gekeurde cilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak en hebben een veiligheidscertificaat waardoor de sleutel niet zomaar kan bijgemaakt worden.

Snelle hulp en professioneel advies van slotenmaker in Oeudeghien

Tips en advies voor noodsituaties

Naast onze snelle en betrouwbare service willen we je ook graag voorzien van enkele tips en adviezen voor noodsituaties. Hoewel we altijd beschikbaar zijn om je te helpen, zijn er enkele stappen die je zelf kunt nemen om de situatie te beheersen totdat onze slotenmaker arriveert

 1. Blijf kalm: Het is begrijpelijk dat je in paniek raakt als je buitengesloten bent, maar probeer kalm te blijven. Stress kan je besluitvorming beïnvloeden, dus neem even de tijd om rustig na te denken over de beste oplossing.
 2. Controleer andere ingangen: Voordat je ons belt, controleer of er andere ingangen zijn die je kunt gebruiken om je huis binnen te komen. Misschien heb je een raam dat openstaat of een reserve sleutel bij de buren.
 3. Bel Slotenmaker Oeudeghien: Als je geen andere ingangen kunt vinden, bel dan direct Slotenmaker Oeudeghien. We zijn 24/7 bereikbaar en zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een slotenmaker naar je toe komt.
 4. Zorg voor identificatie: Onze slotenmakers willen er zeker van zijn dat je de rechtmatige eigenaar bent van het huis voordat ze het slot openen. Zorg er daarom voor dat je een geldig identiteitsbewijs bij je hebt.
 5. Vraag om advies: Als je eenmaal weer binnen bent, vraag onze slotenmaker dan om advies over hoe je je huis beter kunt beveiligen. We kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste sloten en andere beveiligingsmaatregelen om inbraken te voorkomen.

Lokale referenties en voorbeelden

Als lokale slotenmaker in Oeudeghien hebben we al vele tevreden klanten geholpen. Hier zijn enkele voorbeelden van situaties waarin we snel en efficiënt hebben gehandeld:

 • Mevrouw Jansen uit het centrum van Oeudeghien belde ons op een zaterdagavond in paniek omdat ze haar sleutels was verloren. Binnen 20 minuten waren we ter plaatse en konden we haar huis openen zonder schade aan te richten.
 • De heer De Vries uit de wijk De Bloemenbuurt had te maken met een kapot slot na een inbraakpoging. Onze slotenmaker was binnen 30 minuten ter plaatse en heeft het slot direct vervangen, zodat de heer De Vries zich weer veilig kon voelen in zijn eigen huis.
 • Mevrouw Van Dijk uit de wijk De Vogelbuurt had per ongeluk haar sleutel in het slot laten zitten toen ze haar huis verliet. Onze slotenmaker was snel ter plaatse en kon het slot openen zonder schade aan te richten. Mevrouw Van Dijk was erg opgelucht dat ze niet de hele dag buitengesloten hoefde te blijven.

Ieder moment van de dag bereikbaar om mensen uit Oudenaarde te helpen
Bel ons voor dringende problemen op het nummer: 0494/308.204
Mail ons voor vrijblijvende offertes of een afspraak in functie van advies.

lockplus-icon.png
Ik had de sleutel langs de binnenkant op de deur laten zitten. Snelle service door Lockplus! Ik ben goed geholpen geweest! Heel vriendelijke en correcte man! Aan te raden!!
Correcte prijs, schitterend werk
lockplus-f-icon.png
Uiterst bekwame en vriendelijke man! Mijn driepuntsslot zat compleet geblokkeerd en Ernst heeft mij in no-time voorzien van een open deur en een werkend vervangslot in afwachting van mijn definitieve herstelling. Ik kan mij geen betere slotenmaker wensen!
Vriendelijk en bekwaam
testimonial.png
Zat met een raam die niet meer toe kon en met een kapotte klink. Ik heb lockplus gebeld en het was supersnel gerepareerd. Vlugge en vriendelijke service, heel schappelijke prijs en vlotte afhandeling. Ik ben een tevreden klant.
Vlot en schappelijke prijs
Over lockplus

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven die laatste was best spannend, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

Jezelf buitengesloten

Dringend slotenmaker nodig?

Je trekt de deur dicht en “oeps”.
Sleutels vergeten binnen of afgebroken in het slot.

Lockplus beschikt over de kennis om jouw deur zonder schade open te maken.

Wenst je met spoed geholpen te worden? Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!

Met slotenmaker Lockplus ben je snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al je slot- en sleutelproblemen efficiënt en vliegensvlug op, tegen een scherp tarief.

Meer dan een slot

Meer dan een slotenmaker

Bekijk hier al onze diensten.

Onze regio

Als slotenmaker zijn we actief in volgende regio's:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis. Ons werkingsgebied omvat onder meer volgende regio’s: 

regio slotenmakerservice

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven