Slotenmaker Mendonk

Dringend hulp nodig? Wij open je deur, 24/7!

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Slotprobleem? Wij lossen het op zonder schade, zonder verdoken kosten.

24/7 beschikbaar

We bevinden ons op 7km van het centrum van Mendonk, we kunnen dus heel snel ter plaatse zijn.

Efficiënt en schadevrij

We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij.  

Veilig en transparant

We bieden je een veilige oplossing. Onze prijzen worden vermeld en vooraf besproken.

De mooiste stad van de Vlaamse Ardennen- Bron wiki

Slotenmaker Mendonk: Snel en Betrouwbaar Slotenmakersbedrijf in de Regio

Ben je buitengesloten en heb je dringend hulp nodig om je huis weer binnen te komen? Geen zorgen, Slotenmaker Mendonk staat voor je klaar! Als ervaren slotenmakersbedrijf begrijpen we hoe stressvol het kan zijn om jezelf buiten te sluiten of geconfronteerd te worden met een kapot slot, een afgebroken sleutel, verloren sleutels of zelfs diefstal. Ons team van professionele slotenmakers is gespecialiseerd in het snel en efficiënt oplossen van dergelijke noodsituaties.

Bel Lockplus en je zult vooraf een perfect beeld hebben van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Waarom Lockplus

Slotenmaker Mendonk

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

24/7

Slotenmaker Mendonk

Betrouwbare professionele Slotenmaker

Waarom kiezen voor Slotenmaker Mendonk?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare slotenmaker in Mendonk, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan slotenmakersdiensten, waaronder het openen van deuren, het vervangen van sloten, het repareren van kapotte sloten en het verstrekken van nieuwe sleutels. Onze slotenmakers zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het vak. We werken met de nieuwste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat we altijd de beste service leveren aan onze klanten.

Snelle en betrouwbare service

Bij Slotenmaker Mendonk begrijpen we dat noodsituaties met sloten zich op de meest ongelegen momenten kunnen voordoen. Daarom bieden we een snelle en betrouwbare 24/7 service aan. Of je nu midden in de nacht jezelf buitengesloten hebt of in het weekend geconfronteerd wordt met een kapot slot, wij staan altijd voor je klaar. Ons team van slotenmakers is binnen 30 minuten ter plaatse om je te helpen bij het oplossen van je probleem.

Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

We helpen mensen in Mendonk (*) en alle deelgemeenten:
Slotenmaker opent slot

Dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Mendonk?

Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

DRINGEND IN Mendonk

Snel hulp nodig? Onze slotenmaker is al onderweg

Problemen met je deur of slot kan en wil je niet langer uitstellen dan nodig. Ons opbellen is de snelste manier op je probleem op te lossen.

Bel ons op:
0494/308 204
Vrijblijvend advies
en prijsvoorstel
Snelle depannage
open deur en gerust gevoel.
STAP 1
STAP 2
STAP 3

Slotenmaker met jarenlange ervaring en top service

Lockplus krijgt jouw slot gegarandeerd open

Bij Lockplus hebben we nog geen deur tegengekomen die we niet konden openen. We durven dus garanderen dat we die van jou open krijgen.
Hoe?
Dankzij de jarenlange ervaring, continue bijscholing en het gebruik van gespecialiseerd materiaal open we de deuren in 98% van de gevallen schadevrij en binnen de 20 minuten.
VSU logo

Wanneer de deur alleen dicht is, en niet op slot gedraaid, dan opent Lockplus deze met speciaal gereedschap. Ernst beschikt over de kennis om je deur zonder schade open te maken. 

Wanneer de deur wel op slot gedraaid is, bestaat de kans dat de cilinder er uit gehaald moeten worden. Dat doen we in een mum van tijd en zonder verdere schade aan de deur.

Je vindt al onze regio’s hier. Wij zijn ondermeer actief in: ZwalmZottegemGentOosterzeleBrakelKruishoutemOudenaardeZingemMelsenMerelbekeNazareth,  De PinteSint Martens Latem, Latem, Deurle, Astene, Deinze, Bottelare, Gontrode, Melle, Lemberg, Gijzenzele, Moortsele, Ouwegem, Mullem, Baaigem, Vuurste, Schelrode, Zevergem, St Denijs Westrem, Zwijnaarde, Afsnee, Deurle, Baarle, Schelderode, Vurste, Baaigem, Munte, Scheldewindeke, Landskouter, Balegem, Asper, Roborst, Beerlegem, Meilegem, Dikkelvenne, Eke, Ouwegem, Mullem, Heurne, Welden, Nederename, Petegem, GavereGeraardsbergenWetteren,…

Natuurlijk kan je zelf proberen je slot/cilinder te openen zonder sleutel. Zo kun je via de brievenbus proberen of met kaartjes aan de slag gaan. Ook gebruiken veel mensen een schroevendraaier of boormachine of tikken de bewoners zelf een ruitje in.
We raden echter af om zelf aan de slag te gaan. Je loopt het risico dat het slot en de deur onherstelbaar beschadigd raken, waardoor de kosten hoger zullen uitvallen dan wanneer je een slotenmaker belt. Bel Lockplus… Jouw dorp is voor ons dichtbij, waardoor je nooit lang voor een gesloten deur moet staan wachten.
Lockplus kan jouw deur schadevrij openen wanneer deze niet op slot gedraaid is. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van een plastiek kaartje. Indien je deur op slot gedraaid is, is het vaak niet mogelijk de deur te openen zonder de cilinder er uit te halen. Uiteraard plaatsen we dan onmiddellijk een nieuwe cilinder. Keuze/type van de cilinder wordt enkel en alleen bepaalt door de jou.

Wanneer je sleutel afgebroken is aan de buitenkant van de cilinder en je de woning niet meer kunt betreden lukt het meestal om het stuk er uit te halen met speciaal gereedschap. Zelden moet de cilinder vervangen worden. 

Uiteraard! We hebben verschillende soorten cilinders en sloten en dit is natuurlijk ook een verschil in prijs. Jij kiest wat je wilt. Wij raden altijd SKG-gekeurde sloten aan. SKG gekeurde cilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak en hebben een veiligheidscertificaat waardoor de sleutel niet zomaar kan bijgemaakt worden.

Snelle hulp en professioneel advies van slotenmaker in Mendonk

Tips en advies voor noodsituaties met sloten

Bij Slotenmaker Mendonk streven we ernaar om niet alleen snelle en betrouwbare service te bieden, maar ook om advies en tips te delen voor noodsituaties met sloten. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

  1. Blijf rustig: Het is normaal om in paniek te raken bij een buitensluiting of een kapot slot. Probeer echter kalm te blijven en neem de tijd om de situatie te beoordelen.
  2. Zoek naar alternatieve ingangen: Als je buitengesloten bent, probeer dan te kijken of er andere manieren zijn om binnen te komen, zoals een open raam of een niet-vergrendelde achterdeur.
  3. Bel een professionele slotenmaker: Als je geen andere opties hebt, neem dan direct contact op met een erkende slotenmaker zoals Slotenmaker Mendonk. Onze experts kunnen snel en efficiënt deuren openen zonder schade te veroorzaken.
  4. Voorkom toekomstige noodsituaties: Om noodsituaties in de toekomst te voorkomen, is het verstandig om regelmatig je sloten te laten controleren en onderhouden. Onze slotenmakers kunnen advies geven over de beste beveiligingsmaatregelen voor jouw woning.

Ervaringen van tevreden klanten

Als lokale slotenmaker in Mendonk hebben we al vele klanten geholpen met noodsituaties met sloten. Hier zijn enkele voorbeelden van situaties waarin we snel en efficiënt hebben gehandeld:

  • Mevrouw Pieters belde ons nadat ze haar sleutels was verloren tijdens het winkelen. Binnen 30 minuten stonden we bij haar voor de deur en konden we haar snel weer toegang verschaffen tot haar huis.
  • De heer Maes ontdekte dat zijn slot was geforceerd toen hij thuiskwam van een avondje uit. Onze slotenmaker arriveerde binnen 45 minuten en verving het slot om de veiligheid van de heer Maes te garanderen.
  • Mevrouw De Boer belde ons toen ze haar sleutel in het slot had gebroken. Onze vakman verwijderde het afgebroken stuk en installeerde een nieuw slot, zodat mevrouw De Boer weer veilig naar binnen kon.

Neem dag en nacht contact met ons op voor snelle hulp bij noodsituaties
Bel ons in geval van spoed op: 0494/308.204
Neem contact met ons op voor vrijblijvende offertes of advies op maat.

lockplus-icon.png
Ik had de sleutel langs de binnenkant op de deur laten zitten. Snelle service door Lockplus! Ik ben goed geholpen geweest! Heel vriendelijke en correcte man! Aan te raden!!
Correcte prijs, schitterend werk
lockplus-f-icon.png
Uiterst bekwame en vriendelijke man! Mijn driepuntsslot zat compleet geblokkeerd en Ernst heeft mij in no-time voorzien van een open deur en een werkend vervangslot in afwachting van mijn definitieve herstelling. Ik kan mij geen betere slotenmaker wensen!
Vriendelijk en bekwaam
testimonial.png
Zat met een raam die niet meer toe kon en met een kapotte klink. Ik heb lockplus gebeld en het was supersnel gerepareerd. Vlugge en vriendelijke service, heel schappelijke prijs en vlotte afhandeling. Ik ben een tevreden klant.
Vlot en schappelijke prijs
Over lockplus

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven die laatste was best spannend, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

Jezelf buitengesloten

Dringend slotenmaker nodig?

Je trekt de deur dicht en “oeps”.
Sleutels vergeten binnen of afgebroken in het slot.

Lockplus beschikt over de kennis om jouw deur zonder schade open te maken.

Wenst je met spoed geholpen te worden? Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!

Met slotenmaker Lockplus ben je snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al je slot- en sleutelproblemen efficiënt en vliegensvlug op, tegen een scherp tarief.

Meer dan een slot

Meer dan een slotenmaker

Bekijk hier al onze diensten.

Onze regio

Als slotenmaker zijn we actief in volgende regio's:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis. Ons werkingsgebied omvat onder meer volgende regio’s: 

regio slotenmakerservice

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven