Slotenmaker Maarke-Kerkem

Dringend hulp nodig? Wij open je deur, 24/7!

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Slotprobleem? Wij lossen het op zonder schade, zonder verdoken kosten.

24/7 beschikbaar

We bevinden ons op 7km van het centrum van Maarke-Kerkem, we kunnen dus heel snel ter plaatse zijn.

Efficiënt en schadevrij

We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij.  

Veilig en transparant

We bieden je een veilige oplossing. Onze prijzen worden vermeld en vooraf besproken.

De mooiste stad van de Vlaamse Ardennen- Bron wiki

Dringend hulp nodig van een slotenmaker in Maarke-Kerkem?

Ben je buitengesloten van je huis in Maarke-Kerkem en heb je dringend hulp nodig? Geen zorgen, Slotenmaker Lockplus staat voor je klaar om je snel en professioneel te helpen. Of het nu gaat om een kapot slot, een afgebroken sleutel, een verloren sleutel of zelfs diefstal, onze ervaren slotenmakers hebben de expertise en het gereedschap om je snel weer binnen te laten.

Bel Lockplus en je zult vooraf een perfect beeld hebben van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Waarom Lockplus

Slotenmaker Maarke-Kerkem

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

24/7

Slotenmaker Maarke-Kerkem

Betrouwbare professionele Slotenmaker

Waarom kiezen voor Slotenmaker Lockplus?

Als Slotenmaker Lockplus begrijpen we dat het buitengesloten zijn van je eigen huis een zeer stressvolle situatie kan zijn. Daarom streven we ernaar om je zo snel mogelijk te helpen, waar je ook bent in Maarke-Kerkem. Onze slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar, dus je kunt op elk moment van de dag of nacht op ons rekenen.

Daarnaast zijn al onze slotenmakers goed opgeleid en hebben ze jarenlange ervaring in het vak. Ze zijn volledig vertrouwd met alle soorten sloten en kunnen snel en efficiënt problemen oplossen. Of je nu een oud slot hebt dat gerepareerd moet worden of een nieuw slot wilt laten installeren, wij hebben de kennis en vaardigheden om het werk naar tevredenheid uit te voeren.

Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

We helpen mensen in Maarke-Kerkem (*) en alle deelgemeenten:
Slotenmaker opent slot

Dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Maarke-Kerkem?

Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

DRINGEND IN Maarke-Kerkem

Snel hulp nodig? Onze slotenmaker is al onderweg

Problemen met je deur of slot kan en wil je niet langer uitstellen dan nodig. Ons opbellen is de snelste manier op je probleem op te lossen.

Bel ons op:
0494/308 204
Vrijblijvend advies
en prijsvoorstel
Snelle depannage
open deur en gerust gevoel.
STAP 1
STAP 2
STAP 3

Slotenmaker met jarenlange ervaring en top service

Lockplus krijgt jouw slot gegarandeerd open

Bij Lockplus hebben we nog geen deur tegengekomen die we niet konden openen. We durven dus garanderen dat we die van jou open krijgen.
Hoe?
Dankzij de jarenlange ervaring, continue bijscholing en het gebruik van gespecialiseerd materiaal open we de deuren in 98% van de gevallen schadevrij en binnen de 20 minuten.
VSU logo

Wanneer de deur alleen dicht is, en niet op slot gedraaid, dan opent Lockplus deze met speciaal gereedschap. Ernst beschikt over de kennis om je deur zonder schade open te maken. 

Wanneer de deur wel op slot gedraaid is, bestaat de kans dat de cilinder er uit gehaald moeten worden. Dat doen we in een mum van tijd en zonder verdere schade aan de deur.

Je vindt al onze regio’s hier. Wij zijn ondermeer actief in: ZwalmZottegemGentOosterzeleBrakelKruishoutemOudenaardeZingemMelsenMerelbekeNazareth,  De PinteSint Martens Latem, Latem, Deurle, Astene, Deinze, Bottelare, Gontrode, Melle, Lemberg, Gijzenzele, Moortsele, Ouwegem, Mullem, Baaigem, Vuurste, Schelrode, Zevergem, St Denijs Westrem, Zwijnaarde, Afsnee, Deurle, Baarle, Schelderode, Vurste, Baaigem, Munte, Scheldewindeke, Landskouter, Balegem, Asper, Roborst, Beerlegem, Meilegem, Dikkelvenne, Eke, Ouwegem, Mullem, Heurne, Welden, Nederename, Petegem, GavereGeraardsbergenWetteren,…

Natuurlijk kan je zelf proberen je slot/cilinder te openen zonder sleutel. Zo kun je via de brievenbus proberen of met kaartjes aan de slag gaan. Ook gebruiken veel mensen een schroevendraaier of boormachine of tikken de bewoners zelf een ruitje in.
We raden echter af om zelf aan de slag te gaan. Je loopt het risico dat het slot en de deur onherstelbaar beschadigd raken, waardoor de kosten hoger zullen uitvallen dan wanneer je een slotenmaker belt. Bel Lockplus… Jouw dorp is voor ons dichtbij, waardoor je nooit lang voor een gesloten deur moet staan wachten.
Lockplus kan jouw deur schadevrij openen wanneer deze niet op slot gedraaid is. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van een plastiek kaartje. Indien je deur op slot gedraaid is, is het vaak niet mogelijk de deur te openen zonder de cilinder er uit te halen. Uiteraard plaatsen we dan onmiddellijk een nieuwe cilinder. Keuze/type van de cilinder wordt enkel en alleen bepaalt door de jou.

Wanneer je sleutel afgebroken is aan de buitenkant van de cilinder en je de woning niet meer kunt betreden lukt het meestal om het stuk er uit te halen met speciaal gereedschap. Zelden moet de cilinder vervangen worden. 

Uiteraard! We hebben verschillende soorten cilinders en sloten en dit is natuurlijk ook een verschil in prijs. Jij kiest wat je wilt. Wij raden altijd SKG-gekeurde sloten aan. SKG gekeurde cilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak en hebben een veiligheidscertificaat waardoor de sleutel niet zomaar kan bijgemaakt worden.

Snelle hulp en professioneel advies van slotenmaker in Maarke-Kerkem

Tips en advies voor noodsituaties bij Slotenmaker Maarke-Kerkem

In tijden van nood is het cruciaal om kalm te blijven en de juiste stappen te ondernemen. Hier zijn enkele nuttige adviezen en tips die je kunt volgen als je buitengesloten bent van je huis in Maarke-Kerkem:

  1. Blijf rustig: Het is normaal om in paniek te raken als je niet meer binnen kunt, maar probeer kalm te blijven. Stress kan je denkvermogen belemmeren en het moeilijker maken om een oplossing te vinden.
  2. Check andere ingangen: Voordat je een slotenmaker belt, controleer of er andere toegangsmogelijkheden zijn die open zijn. Misschien staat er een raam open of is er een achterdeur die niet op slot zit.
  3. Bel Slotenmaker Maarke-Kerkem: Indien je geen alternatieve ingangen kunt vinden, neem dan direct contact op met Slotenmaker Maarke-Kerkem. Wij begrijpen de urgentie van de situatie en zullen zo snel mogelijk ter plaatse zijn.
  4. Leg je probleem uit: Wanneer je Slotenmaker Maarke-Kerkem belt, leg dan duidelijk uit wat er is gebeurd. Vertel ons of je je sleutel bent kwijtgeraakt, afgebroken hebt of gestolen is. Op basis van deze informatie kunnen wij de juiste gereedschappen en technieken selecteren voor een oplossing.
  5. Blijf bij de deur: Zodra je contact hebt opgenomen met Slotenmaker Maarke-Kerkem, blijf dan bij de deur wachten. Onze slotenmaker zal zo snel mogelijk arriveren en je helpen om weer binnen te komen.

Referenties en voorbeelden uit Maarke-Kerkem

Bij Slotenmaker Maarke-Kerkem zijn we trots op onze lokale betrokkenheid in de gemeente. We hebben al vele tevreden klanten geholpen en genieten een uitstekende reputatie. Hier zijn enkele voorbeelden van situaties waarin we mensen hebben bijgestaan:

  • Familie Peeters: Familie Peeters had hun sleutels verloren tijdens een uitstapje in het prachtige landschap rond Maarke-Kerkem. Na contact op te nemen met Slotenmaker Maarke-Kerkem, waren ze snel weer binnen.
  • Café De Brouwerij: Het plaatselijke café had te maken met een kapot slot waardoor de voordeur niet meer openging. Slotenmaker Maarke-Kerkem kwam onmiddellijk ter plaatse en verving het slot zodat het café snel terug operationeel was.
  • Mevrouw Jacobs: Mevrouw Jacobs had per ongeluk haar sleutel binnen laten liggen toen ze de deur achter zich dichttrok. Voor een snelle oplossing kon ze vertrouwen op Slotenmaker Maarke-Kerkem die haar snel weer binnen liet.

Altijd beschikbaar om mensen in Maarke-Kerkem te helpen
Bel ons in geval van nood op: 0494/308.204
Contacteer ons voor vrijblijvende offertes of een afspraak voor advies op maat.

undefined
lockplus-icon.png
Ik had de sleutel langs de binnenkant op de deur laten zitten. Snelle service door Lockplus! Ik ben goed geholpen geweest! Heel vriendelijke en correcte man! Aan te raden!!
Correcte prijs, schitterend werk
lockplus-f-icon.png
Uiterst bekwame en vriendelijke man! Mijn driepuntsslot zat compleet geblokkeerd en Ernst heeft mij in no-time voorzien van een open deur en een werkend vervangslot in afwachting van mijn definitieve herstelling. Ik kan mij geen betere slotenmaker wensen!
Vriendelijk en bekwaam
testimonial.png
Zat met een raam die niet meer toe kon en met een kapotte klink. Ik heb lockplus gebeld en het was supersnel gerepareerd. Vlugge en vriendelijke service, heel schappelijke prijs en vlotte afhandeling. Ik ben een tevreden klant.
Vlot en schappelijke prijs
Over lockplus

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven die laatste was best spannend, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

Jezelf buitengesloten

Dringend slotenmaker nodig?

Je trekt de deur dicht en “oeps”.
Sleutels vergeten binnen of afgebroken in het slot.

Lockplus beschikt over de kennis om jouw deur zonder schade open te maken.

Wenst je met spoed geholpen te worden? Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!

Met slotenmaker Lockplus ben je snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al je slot- en sleutelproblemen efficiënt en vliegensvlug op, tegen een scherp tarief.

Meer dan een slot

Meer dan een slotenmaker

Bekijk hier al onze diensten.

Onze regio

Als slotenmaker zijn we actief in volgende regio's:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis. Ons werkingsgebied omvat onder meer volgende regio’s: 

regio slotenmakerservice

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven