Slotenmaker Lede

Dringend hulp nodig? Wij open je deur, 24/7!

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Slotprobleem? Wij lossen het op zonder schade, zonder verdoken kosten.

24/7 beschikbaar

We bevinden ons op 7km van het centrum van Lede, we kunnen dus heel snel ter plaatse zijn.

Efficiënt en schadevrij

We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij.  

Veilig en transparant

We bieden je een veilige oplossing. Onze prijzen worden vermeld en vooraf besproken.

De mooiste stad van de Vlaamse Ardennen- Bron wiki

Slotenmaker Lede: Snelle en betrouwbare hulp bij slotproblemen

Heeft u zichzelf buitengesloten en heeft u dringend hulp nodig om weer toegang te krijgen tot uw huis in Lede? Geen paniek, Slotenmaker Lockplus staat voor u klaar! Wij begrijpen dat slotproblemen erg stressvol kunnen zijn en dat u snel geholpen wilt worden. Daarom bieden wij een snelle en betrouwbare service aan in Lede en omgeving. In dit artikel geven we u advies en tips voor noodsituaties en laten we zien waarom u op ons kunt vertrouwen. Neem direct contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u snel weer veilig binnen bent!

Bel Lockplus en je zult vooraf een perfect beeld hebben van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Waarom Lockplus

Slotenmaker Lede

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

24/7

Slotenmaker Lede

Betrouwbare professionele Slotenmaker

Waarom kiezen voor Slotenmaker Lockplus?

Als ervaren slotenmaker in Lede weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om snel en vakkundig geholpen te worden bij slotproblemen. Bij Slotenmaker Lockplus kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 1. Snelle service: Wij begrijpen dat u niet lang buiten wilt staan wachten. Daarom streven wij ernaar om binnen 30 minuten ter plaatse te zijn, zodat u snel weer naar binnen kunt.
 2. 24/7 bereikbaar: Slotproblemen kunnen op elk moment van de dag of nacht voorkomen. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ons altijd bellen, ook in het weekend en op feestdagen.
 3. Vakkundige slotenmakers: Onze slotenmakers zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het vak. Ze beschikken over de juiste kennis en gereedschappen om elk slotprobleem op te lossen.
 4. Betrouwbaar en transparant: Bij Slotenmaker Lockplus hanteren wij eerlijke en transparante prijzen. U krijgt vooraf een duidelijke prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

We helpen mensen in Lede (*) en alle deelgemeenten:
Slotenmaker opent slot

Dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Lede?

Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

DRINGEND IN Lede

Snel hulp nodig? Onze slotenmaker is al onderweg

Problemen met je deur of slot kan en wil je niet langer uitstellen dan nodig. Ons opbellen is de snelste manier op je probleem op te lossen.

Bel ons op:
0494/308 204
Vrijblijvend advies
en prijsvoorstel
Snelle depannage
open deur en gerust gevoel.
STAP 1
STAP 2
STAP 3

Slotenmaker met jarenlange ervaring en top service

Lockplus krijgt jouw slot gegarandeerd open

Bij Lockplus hebben we nog geen deur tegengekomen die we niet konden openen. We durven dus garanderen dat we die van jou open krijgen.
Hoe?
Dankzij de jarenlange ervaring, continue bijscholing en het gebruik van gespecialiseerd materiaal open we de deuren in 98% van de gevallen schadevrij en binnen de 20 minuten.
VSU logo

Wanneer de deur alleen dicht is, en niet op slot gedraaid, dan opent Lockplus deze met speciaal gereedschap. Ernst beschikt over de kennis om je deur zonder schade open te maken. 

Wanneer de deur wel op slot gedraaid is, bestaat de kans dat de cilinder er uit gehaald moeten worden. Dat doen we in een mum van tijd en zonder verdere schade aan de deur.

Je vindt al onze regio’s hier. Wij zijn ondermeer actief in: ZwalmZottegemGentOosterzeleBrakelKruishoutemOudenaardeZingemMelsenMerelbekeNazareth,  De PinteSint Martens Latem, Latem, Deurle, Astene, Deinze, Bottelare, Gontrode, Melle, Lemberg, Gijzenzele, Moortsele, Ouwegem, Mullem, Baaigem, Vuurste, Schelrode, Zevergem, St Denijs Westrem, Zwijnaarde, Afsnee, Deurle, Baarle, Schelderode, Vurste, Baaigem, Munte, Scheldewindeke, Landskouter, Balegem, Asper, Roborst, Beerlegem, Meilegem, Dikkelvenne, Eke, Ouwegem, Mullem, Heurne, Welden, Nederename, Petegem, GavereGeraardsbergenWetteren,…

Natuurlijk kan je zelf proberen je slot/cilinder te openen zonder sleutel. Zo kun je via de brievenbus proberen of met kaartjes aan de slag gaan. Ook gebruiken veel mensen een schroevendraaier of boormachine of tikken de bewoners zelf een ruitje in.
We raden echter af om zelf aan de slag te gaan. Je loopt het risico dat het slot en de deur onherstelbaar beschadigd raken, waardoor de kosten hoger zullen uitvallen dan wanneer je een slotenmaker belt. Bel Lockplus… Jouw dorp is voor ons dichtbij, waardoor je nooit lang voor een gesloten deur moet staan wachten.
Lockplus kan jouw deur schadevrij openen wanneer deze niet op slot gedraaid is. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van een plastiek kaartje. Indien je deur op slot gedraaid is, is het vaak niet mogelijk de deur te openen zonder de cilinder er uit te halen. Uiteraard plaatsen we dan onmiddellijk een nieuwe cilinder. Keuze/type van de cilinder wordt enkel en alleen bepaalt door de jou.

Wanneer je sleutel afgebroken is aan de buitenkant van de cilinder en je de woning niet meer kunt betreden lukt het meestal om het stuk er uit te halen met speciaal gereedschap. Zelden moet de cilinder vervangen worden. 

Uiteraard! We hebben verschillende soorten cilinders en sloten en dit is natuurlijk ook een verschil in prijs. Jij kiest wat je wilt. Wij raden altijd SKG-gekeurde sloten aan. SKG gekeurde cilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak en hebben een veiligheidscertificaat waardoor de sleutel niet zomaar kan bijgemaakt worden.

Snelle hulp en professioneel advies van slotenmaker in Lede

Wat te doen bij een noodsituatie?

Een noodsituatie kan iedereen overkomen. Het is belangrijk om rustig te blijven en de juiste stappen te nemen om het probleem op te lossen. Hieronder geven wij u advies en tips voor verschillende noodsituaties:

 1. Buitengesloten: Als u zichzelf heeft buitengesloten, probeer dan eerst rustig te blijven. Controleer of er misschien een andere deur of raam open is. Als dit niet het geval is, kunt u het beste direct contact opnemen met Slotenmaker Lockplus. Wij zorgen ervoor dat u snel weer naar binnen kunt, zonder schade aan uw slot of deur.
 2. Kapot slot: Als uw slot kapot is, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Een kapot slot kan namelijk de veiligheid van uw woning in gevaar brengen. Neem contact op met Slotenmaker Lockplus en wij sturen een vakkundige slotenmaker naar u toe om het slot te repareren of vervangen.
 3. Afgebroken sleutel: Als uw sleutel is afgebroken in het slot, probeer dan niet zelf de sleutel eruit te halen. Dit kan het probleem verergeren en schade aan het slot veroorzaken. Bel in plaats daarvan direct Slotenmaker Lockplus. Onze slotenmaker heeft de juiste gereedschappen om de afgebroken sleutel veilig uit het slot te verwijderen.
 4. Verloren sleutel: Als u uw sleutel bent verloren, is het verstandig om uw sloten te laten vervangen. U weet immers niet wie uw sleutel in handen heeft gekregen. Slotenmaker Lockplus kan snel nieuwe sloten voor u plaatsen, zodat u weer met een gerust hart uw woning kunt betreden.

Lokale referenties en voorbeelden

Als slotenmaker in Lede hebben wij al vele tevreden klanten geholpen. Hieronder vindt u enkele referenties van klanten die gebruik hebben gemaakt van onze diensten:

 • Familie Janssens: “Wij waren onze sleutels verloren en konden ons huis niet meer binnen. Gelukkig stond Slotenmaker Lockplus snel voor onze deur en hebben ze onze sloten vervangen. Ze waren erg vriendelijk en vakkundig!”
 • Mevrouw De Vries: “Toen mijn slot kapot was, heb ik direct Slotenmaker Lockplus gebeld. Binnen no-time stond er een slotenmaker voor mijn deur die het probleem heeft opgelost. Ik ben erg tevreden over de snelle service!”
 • De heer Van Damme: “Ik had mezelf buitengesloten en was erg gestrest. Gelukkig kon ik Slotenmaker Lockplus bereiken en zij hebben mij snel weer naar binnen geholpen. Ik raad hen zeker aan!”

Ieder moment van de dag bereikbaar om mensen uit Oudenaarde te helpen
Bel ons voor dringende problemen op het nummer: 0494/308.204
Mail ons voor vrijblijvende offertes of een afspraak in functie van advies.

lockplus-icon.png
Ik had de sleutel langs de binnenkant op de deur laten zitten. Snelle service door Lockplus! Ik ben goed geholpen geweest! Heel vriendelijke en correcte man! Aan te raden!!
Correcte prijs, schitterend werk
lockplus-f-icon.png
Uiterst bekwame en vriendelijke man! Mijn driepuntsslot zat compleet geblokkeerd en Ernst heeft mij in no-time voorzien van een open deur en een werkend vervangslot in afwachting van mijn definitieve herstelling. Ik kan mij geen betere slotenmaker wensen!
Vriendelijk en bekwaam
testimonial.png
Zat met een raam die niet meer toe kon en met een kapotte klink. Ik heb lockplus gebeld en het was supersnel gerepareerd. Vlugge en vriendelijke service, heel schappelijke prijs en vlotte afhandeling. Ik ben een tevreden klant.
Vlot en schappelijke prijs
Over lockplus

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven die laatste was best spannend, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

Jezelf buitengesloten

Dringend slotenmaker nodig?

Je trekt de deur dicht en “oeps”.
Sleutels vergeten binnen of afgebroken in het slot.

Lockplus beschikt over de kennis om jouw deur zonder schade open te maken.

Wenst je met spoed geholpen te worden? Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!

Met slotenmaker Lockplus ben je snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al je slot- en sleutelproblemen efficiënt en vliegensvlug op, tegen een scherp tarief.

Meer dan een slot

Meer dan een slotenmaker

Bekijk hier al onze diensten.

Onze regio

Als slotenmaker zijn we actief in volgende regio's:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis. Ons werkingsgebied omvat onder meer volgende regio’s: 

regio slotenmakerservice

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven