Slotenmaker Lahamaide

Dringend hulp nodig? Wij open je deur, 24/7!

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Slotprobleem? Wij lossen het op zonder schade, zonder verdoken kosten.

24/7 beschikbaar

We bevinden ons op 7km van het centrum van Lahamaide, we kunnen dus heel snel ter plaatse zijn.

Efficiënt en schadevrij

We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij.  

Veilig en transparant

We bieden je een veilige oplossing. Onze prijzen worden vermeld en vooraf besproken.

De mooiste stad van de Vlaamse Ardennen- Bron wiki

Slotenmaker Lahamaide: Snelle en betrouwbare hulp bij slotproblemen

Ben je buitengesloten van je huis in Lahamaide en heb je dringend hulp nodig? Geen paniek, Slotenmaker Lockplus staat voor je klaar! Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we snel en vakkundig elk slotprobleem oplossen. Of het nu gaat om een kapot slot, een afgebroken sleutel, een verloren sleutel of zelfs diefstal, wij zorgen ervoor dat je snel weer veilig binnen bent.

Als lokale slotenmaker in Lahamaide begrijpen we hoe stressvol het kan zijn om je huis niet meer binnen te kunnen. Daarom streven we ernaar om binnen 30 minuten ter plaatse te zijn, zodat je niet langer dan nodig buiten hoeft te wachten. Onze professionele slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar, dus je kunt op elk moment van de dag op ons rekenen.

Bel Lockplus en je zult vooraf een perfect beeld hebben van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Waarom Lockplus

Slotenmaker Lahamaide

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

24/7

Slotenmaker Lahamaide

Betrouwbare professionele Slotenmaker

Waarom kiezen voor Slotenmaker Lockplus?

 • Snelle en betrouwbare service: We begrijpen dat tijd cruciaal is in noodsituaties. Daarom zorgen we ervoor dat we snel ter plaatse zijn en je probleem zo snel mogelijk oplossen. Onze slotenmakers zijn goed opgeleid en hebben de juiste tools en technieken om elk slotprobleem aan te pakken.
 • Lokale expertise: Als lokale slotenmaker in Lahamaide kennen we de omgeving goed. We zijn bekend met de verschillende soorten sloten die in deze regio worden gebruikt en kunnen daardoor efficiënt en effectief te werk gaan. Bovendien zijn we op de hoogte van eventuele specifieke veiligheidsrisico’s in de buurt, zodat we je ook kunnen adviseren over extra beveiligingsmaatregelen.
 • Betrouwbaar en eerlijk: Bij Slotenmaker Lockplus streven we naar transparantie en eerlijkheid. We geven je altijd een duidelijke prijsopgave voordat we aan het werk gaan, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien werken we alleen met hoogwaardige sloten en materialen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid.
 • 24/7 beschikbaar: Slotproblemen kunnen op elk moment van de dag of nacht optreden. Daarom zijn we 24/7 beschikbaar om je te helpen. Of je nu midden in de nacht je sleutels bent verloren of in het weekend een kapot slot hebt, je kunt altijd op ons rekenen.

Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

We helpen mensen in Lahamaide (*) en alle deelgemeenten:
Slotenmaker opent slot

Dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Lahamaide?

Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

DRINGEND IN Lahamaide

Snel hulp nodig? Onze slotenmaker is al onderweg

Problemen met je deur of slot kan en wil je niet langer uitstellen dan nodig. Ons opbellen is de snelste manier op je probleem op te lossen.

Bel ons op:
0494/308 204
Vrijblijvend advies
en prijsvoorstel
Snelle depannage
open deur en gerust gevoel.
STAP 1
STAP 2
STAP 3

Slotenmaker met jarenlange ervaring en top service

Lockplus krijgt jouw slot gegarandeerd open

Bij Lockplus hebben we nog geen deur tegengekomen die we niet konden openen. We durven dus garanderen dat we die van jou open krijgen.
Hoe?
Dankzij de jarenlange ervaring, continue bijscholing en het gebruik van gespecialiseerd materiaal open we de deuren in 98% van de gevallen schadevrij en binnen de 20 minuten.
VSU logo

Wanneer de deur alleen dicht is, en niet op slot gedraaid, dan opent Lockplus deze met speciaal gereedschap. Ernst beschikt over de kennis om je deur zonder schade open te maken. 

Wanneer de deur wel op slot gedraaid is, bestaat de kans dat de cilinder er uit gehaald moeten worden. Dat doen we in een mum van tijd en zonder verdere schade aan de deur.

Je vindt al onze regio’s hier. Wij zijn ondermeer actief in: ZwalmZottegemGentOosterzeleBrakelKruishoutemOudenaardeZingemMelsenMerelbekeNazareth,  De PinteSint Martens Latem, Latem, Deurle, Astene, Deinze, Bottelare, Gontrode, Melle, Lemberg, Gijzenzele, Moortsele, Ouwegem, Mullem, Baaigem, Vuurste, Schelrode, Zevergem, St Denijs Westrem, Zwijnaarde, Afsnee, Deurle, Baarle, Schelderode, Vurste, Baaigem, Munte, Scheldewindeke, Landskouter, Balegem, Asper, Roborst, Beerlegem, Meilegem, Dikkelvenne, Eke, Ouwegem, Mullem, Heurne, Welden, Nederename, Petegem, GavereGeraardsbergenWetteren,…

Natuurlijk kan je zelf proberen je slot/cilinder te openen zonder sleutel. Zo kun je via de brievenbus proberen of met kaartjes aan de slag gaan. Ook gebruiken veel mensen een schroevendraaier of boormachine of tikken de bewoners zelf een ruitje in.
We raden echter af om zelf aan de slag te gaan. Je loopt het risico dat het slot en de deur onherstelbaar beschadigd raken, waardoor de kosten hoger zullen uitvallen dan wanneer je een slotenmaker belt. Bel Lockplus… Jouw dorp is voor ons dichtbij, waardoor je nooit lang voor een gesloten deur moet staan wachten.
Lockplus kan jouw deur schadevrij openen wanneer deze niet op slot gedraaid is. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van een plastiek kaartje. Indien je deur op slot gedraaid is, is het vaak niet mogelijk de deur te openen zonder de cilinder er uit te halen. Uiteraard plaatsen we dan onmiddellijk een nieuwe cilinder. Keuze/type van de cilinder wordt enkel en alleen bepaalt door de jou.

Wanneer je sleutel afgebroken is aan de buitenkant van de cilinder en je de woning niet meer kunt betreden lukt het meestal om het stuk er uit te halen met speciaal gereedschap. Zelden moet de cilinder vervangen worden. 

Uiteraard! We hebben verschillende soorten cilinders en sloten en dit is natuurlijk ook een verschil in prijs. Jij kiest wat je wilt. Wij raden altijd SKG-gekeurde sloten aan. SKG gekeurde cilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak en hebben een veiligheidscertificaat waardoor de sleutel niet zomaar kan bijgemaakt worden.

Snelle hulp en professioneel advies van slotenmaker in Lahamaide

Tips en advies voor noodsituaties

Tips en advies voor noodsituaties

Hoewel we altijd voor je klaarstaan in noodsituaties, begrijpen we dat het soms wat tijd kan kosten voordat we bij je kunnen zijn. Daarom willen we je enkele tips en advies geven om in de tussentijd zo veilig mogelijk te blijven:

 1. Blijf kalm: Hoewel het begrijpelijk is dat je in paniek raakt in een noodsituatie, probeer kalm te blijven. Stress kan je oordeelsvermogen beïnvloeden, dus is het belangrijk om rustig te blijven en helder te denken.
 2. Zoek een veilige plek: Als je je onveilig voelt buiten je huis, zoek dan een veilige plek in de buurt. Dit kan bijvoorbeeld bij een buurman of in een nabijgelegen winkel zijn. Zorg ervoor dat je zichtbaar bent voor anderen en vermijd afgelegen gebieden.
 3. Neem contact op met Slotenmaker Lockplus: Zodra je op een veilige plek bent, bel ons dan. We zullen je situatie bespreken en je informeren over wanneer we ter plaatse kunnen zijn. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.
 4. Identificatie tonen: Wanneer je contact met ons opneemt, is het handig als je je kunt identificeren als de eigenaar van het pand. Dit kan bijvoorbeeld door het tonen van een identiteitsbewijs of een ander document dat je eigendom bevestigt.
 5. Voorkom inbraak: Als je vermoedt dat je sleutels gestolen zijn of als je je zorgen maakt over de veiligheid van je huis, raden we je aan om ook de politie in te schakelen. Zij kunnen een rapport opstellen en extra patrouilles regelen indien nodig.

Lokale referenties en voorbeelden

Als slotenmaker in Lahamaide hebben we al vele tevreden klanten geholpen. Hier zijn enkele voorbeelden van situaties waarin we snel en professioneel hebben gehandeld:

 • Mevrouw Peters had haar sleutels verloren en kon niet meer naar binnen. Na ons te hebben gebeld, stonden we binnen 20 minuten bij haar voor de deur. We hebben het slot vervangen en mevrouw Peters kon weer veilig naar binnen.
 • De heer Van Dam had te maken met een inbraak en zijn sloten waren beschadigd. Nadat hij contact met ons had opgenomen, waren we binnen 30 minuten bij hem thuis. We hebben zijn sloten vervangen door betere exemplaren en gaven hem advies over extra beveiligingsmaatregelen.
 • Familie De Boer had per ongeluk hun sleutels binnen laten liggen en stonden buiten in de kou. Ze belde ons en binnen 15 minuten waren we ter plaatse. We openden het slot zonder schade en de familie kon weer naar binnen.

We zijn 24/7 bereikbaar om inwoners van Lahamaide te helpen.
Bel ons voor noodgevallen op het nummer: 0494/308.204
Neem contact op voor offertes of advies op maat.

lockplus-icon.png
Ik had de sleutel langs de binnenkant op de deur laten zitten. Snelle service door Lockplus! Ik ben goed geholpen geweest! Heel vriendelijke en correcte man! Aan te raden!!
Correcte prijs, schitterend werk
lockplus-f-icon.png
Uiterst bekwame en vriendelijke man! Mijn driepuntsslot zat compleet geblokkeerd en Ernst heeft mij in no-time voorzien van een open deur en een werkend vervangslot in afwachting van mijn definitieve herstelling. Ik kan mij geen betere slotenmaker wensen!
Vriendelijk en bekwaam
testimonial.png
Zat met een raam die niet meer toe kon en met een kapotte klink. Ik heb lockplus gebeld en het was supersnel gerepareerd. Vlugge en vriendelijke service, heel schappelijke prijs en vlotte afhandeling. Ik ben een tevreden klant.
Vlot en schappelijke prijs
Over lockplus

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven die laatste was best spannend, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

Jezelf buitengesloten

Dringend slotenmaker nodig?

Je trekt de deur dicht en “oeps”.
Sleutels vergeten binnen of afgebroken in het slot.

Lockplus beschikt over de kennis om jouw deur zonder schade open te maken.

Wenst je met spoed geholpen te worden? Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!

Met slotenmaker Lockplus ben je snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al je slot- en sleutelproblemen efficiënt en vliegensvlug op, tegen een scherp tarief.

Meer dan een slot

Meer dan een slotenmaker

Bekijk hier al onze diensten.

Onze regio

Als slotenmaker zijn we actief in volgende regio's:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis. Ons werkingsgebied omvat onder meer volgende regio’s: 

regio slotenmakerservice

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven