Slotenmaker Huise

Dringend hulp nodig? Wij open je deur, 24/7!

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Slotprobleem? Wij lossen het op zonder schade, zonder verdoken kosten.

24/7 beschikbaar

We bevinden ons op 7km van het centrum van Huise, we kunnen dus heel snel ter plaatse zijn.

Efficiënt en schadevrij

We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij.  

Veilig en transparant

We bieden je een veilige oplossing. Onze prijzen worden vermeld en vooraf besproken.

De mooiste stad van de Vlaamse Ardennen- Bron wiki

Dringend hulp nodig? Slotenmaker Huise staat voor je klaar!

Ben je buitengesloten uit je huis in Huise? Geen paniek, Slotenmaker Huise, ook bekend als Lockplus, is er om je te helpen. Of je nu te maken hebt met een kapot slot, een afgebroken sleutel, een verloren sleutel of zelfs diefstal, onze ervaren slotenmakers staan 24/7 voor je klaar om je snel en professioneel te helpen. In dit artikel geven we je advies en tips voor noodsituaties en laten we je zien waarom Slotenmaker Huise de beste keuze is voor al je slotenmakerbehoeften.

Bel Lockplus en je zult vooraf een perfect beeld hebben van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Waarom Lockplus

Slotenmaker Huise

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

24/7

Slotenmaker Huise

Betrouwbare professionele Slotenmaker

Waarom kiezen voor Slotenmaker Huise?

Als je jezelf hebt buitengesloten of te maken hebt met een andere noodsituatie met betrekking tot je sloten, is het van cruciaal belang om een betrouwbare en professionele slotenmaker te kiezen. Slotenmaker Huise, ook bekend als Lockplus, is de beste keuze om verschillende redenen:

 1. Snelle respons: We begrijpen dat noodsituaties met sloten directe aandacht vereisen. Daarom garanderen we een snelle respons en zijn we binnen de kortste keren ter plaatse om je te helpen.
 2. Professionele service: Onze slotenmakers zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het vak. Ze beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om elk slotprobleem op te lossen.
 3. Betrouwbaarheid: Slotenmaker Huise is een betrouwbare naam in de slotenmakerindustrie. We zijn volledig gelicentieerd en verzekerd, wat betekent dat je kunt vertrouwen op onze expertise en kwaliteit van dienstverlening.
 4. Lokale referenties: We hebben al talloze tevreden klanten geholpen in Huise en omgeving. Onze lokale referenties spreken voor zich en tonen aan dat we een betrouwbare keuze zijn voor al je slotenmakerbehoeften.

Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

We helpen mensen in Huise (*) en alle deelgemeenten:
Slotenmaker opent slot

Dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Huise?

Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

DRINGEND IN Huise

Snel hulp nodig? Onze slotenmaker is al onderweg

Problemen met je deur of slot kan en wil je niet langer uitstellen dan nodig. Ons opbellen is de snelste manier op je probleem op te lossen.

Bel ons op:
0494/308 204
Vrijblijvend advies
en prijsvoorstel
Snelle depannage
open deur en gerust gevoel.
STAP 1
STAP 2
STAP 3

Slotenmaker met jarenlange ervaring en top service

Lockplus krijgt jouw slot gegarandeerd open

Bij Lockplus hebben we nog geen deur tegengekomen die we niet konden openen. We durven dus garanderen dat we die van jou open krijgen.
Hoe?
Dankzij de jarenlange ervaring, continue bijscholing en het gebruik van gespecialiseerd materiaal open we de deuren in 98% van de gevallen schadevrij en binnen de 20 minuten.
VSU logo

Wanneer de deur alleen dicht is, en niet op slot gedraaid, dan opent Lockplus deze met speciaal gereedschap. Ernst beschikt over de kennis om je deur zonder schade open te maken. 

Wanneer de deur wel op slot gedraaid is, bestaat de kans dat de cilinder er uit gehaald moeten worden. Dat doen we in een mum van tijd en zonder verdere schade aan de deur.

Je vindt al onze regio’s hier. Wij zijn ondermeer actief in: ZwalmZottegemGentOosterzeleBrakelKruishoutemOudenaardeZingemMelsenMerelbekeNazareth,  De PinteSint Martens Latem, Latem, Deurle, Astene, Deinze, Bottelare, Gontrode, Melle, Lemberg, Gijzenzele, Moortsele, Ouwegem, Mullem, Baaigem, Vuurste, Schelrode, Zevergem, St Denijs Westrem, Zwijnaarde, Afsnee, Deurle, Baarle, Schelderode, Vurste, Baaigem, Munte, Scheldewindeke, Landskouter, Balegem, Asper, Roborst, Beerlegem, Meilegem, Dikkelvenne, Eke, Ouwegem, Mullem, Heurne, Welden, Nederename, Petegem, GavereGeraardsbergenWetteren,…

Natuurlijk kan je zelf proberen je slot/cilinder te openen zonder sleutel. Zo kun je via de brievenbus proberen of met kaartjes aan de slag gaan. Ook gebruiken veel mensen een schroevendraaier of boormachine of tikken de bewoners zelf een ruitje in.
We raden echter af om zelf aan de slag te gaan. Je loopt het risico dat het slot en de deur onherstelbaar beschadigd raken, waardoor de kosten hoger zullen uitvallen dan wanneer je een slotenmaker belt. Bel Lockplus… Jouw dorp is voor ons dichtbij, waardoor je nooit lang voor een gesloten deur moet staan wachten.
Lockplus kan jouw deur schadevrij openen wanneer deze niet op slot gedraaid is. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van een plastiek kaartje. Indien je deur op slot gedraaid is, is het vaak niet mogelijk de deur te openen zonder de cilinder er uit te halen. Uiteraard plaatsen we dan onmiddellijk een nieuwe cilinder. Keuze/type van de cilinder wordt enkel en alleen bepaalt door de jou.

Wanneer je sleutel afgebroken is aan de buitenkant van de cilinder en je de woning niet meer kunt betreden lukt het meestal om het stuk er uit te halen met speciaal gereedschap. Zelden moet de cilinder vervangen worden. 

Uiteraard! We hebben verschillende soorten cilinders en sloten en dit is natuurlijk ook een verschil in prijs. Jij kiest wat je wilt. Wij raden altijd SKG-gekeurde sloten aan. SKG gekeurde cilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak en hebben een veiligheidscertificaat waardoor de sleutel niet zomaar kan bijgemaakt worden.

Snelle hulp en professioneel advies van slotenmaker in Huise

Handige tips voor noodgevallen met sloten

Als je jezelf hebt buitengesloten of tegen een andere noodsituatie met je sloten aanloopt, is het belangrijk om kalm te blijven en de juiste stappen te volgen. Hier zijn enkele handige tips en adviezen die je kunnen helpen:

 1. Blijf rustig: In situaties waarin je je huis niet kunt betreden, is het begrijpelijk dat je in paniek raakt. Probeer echter kalm te blijven, aangezien stress het vinden van een oplossing kan bemoeilijken.
 2. Check andere ingangen: Voordat je een slotenmaker belt, controleer of er andere manieren zijn om je huis binnen te komen, zoals een open raam of achterdeur. Misschien zijn er alternatieven die je kunt gebruiken.
 3. Bel een betrouwbare slotenmaker: Indien nodig, bel direct een professionele slotenmaker om je te helpen. Kies voor een gerenommeerd bedrijf met goede recensies om ervoor te zorgen dat je snel en adequaat geholpen wordt.
 4. Vermijd zelf sleutelen: Probeer niet zelf je slot te repareren, omdat dit het probleem kan verergeren en uiteindelijk duurder kan uitvallen. Laat het over aan de experts om schade te voorkomen.
 5. Neem preventieve maatregelen: Na de noodsituatie is het belangrijk om preventieve maatregelen te nemen, zoals het hebben van reserve sleutels en het installeren van hoogwaardige sloten om toekomstige problemen te voorkomen.

Wacht niet langer en neem actie!

Als je jezelf hebt buitengesloten of met andere slotgerelateerde noodgevallen te maken hebt, aarzel dan niet en onderneem direct actie! Bel een professionele slotenmaker en laat hen je snel en efficiënt helpen. Zorg ervoor dat je altijd voorbereid bent op onverwachte situaties en weet hoe je snel hulp kunt inschakelen.

Referenties en getuigenissen

Slotenmaker Huise, ook bekend als Lockplus, heeft talloze tevreden klanten geholpen met hun noodsituaties. Hier zijn enkele voorbeelden van situaties waarin wij van dienst waren:

 • Familie Pieters uit Huise had hun sleutels verloren en konden niet meer naar binnen. Slotenmaker Huise heeft snel gereageerd en het probleem opgelost, waardoor de familie weer veilig naar binnen kon.
 • Mevrouw Jansen uit Huise had een afgebroken sleutel in het slot van haar voordeur. Slotenmaker Huise heeft de sleutel verwijderd en een nieuw slot geïnstalleerd, zodat mevrouw Jansen weer toegang had tot haar huis.
 • De heer De Vries uit Huise werd slachtoffer van een inbraak en had dringend een nieuw slot nodig. Slotenmaker Huise heeft snel gereageerd en gezorgd voor een veiligheidsslot, waardoor de heer De Vries zich weer beschermd voelde.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe Slotenmaker Huise mensen heeft geholpen in noodsituaties. Onze professionals staan altijd paraat om snel en efficiënt hulp te bieden.

Neem contact met ons op voor noodgevallen via het telefoonnummer: 0494/308.204
Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan via e-mail.

lockplus-icon.png
Ik had de sleutel langs de binnenkant op de deur laten zitten. Snelle service door Lockplus! Ik ben goed geholpen geweest! Heel vriendelijke en correcte man! Aan te raden!!
Correcte prijs, schitterend werk
lockplus-f-icon.png
Uiterst bekwame en vriendelijke man! Mijn driepuntsslot zat compleet geblokkeerd en Ernst heeft mij in no-time voorzien van een open deur en een werkend vervangslot in afwachting van mijn definitieve herstelling. Ik kan mij geen betere slotenmaker wensen!
Vriendelijk en bekwaam
testimonial.png
Zat met een raam die niet meer toe kon en met een kapotte klink. Ik heb lockplus gebeld en het was supersnel gerepareerd. Vlugge en vriendelijke service, heel schappelijke prijs en vlotte afhandeling. Ik ben een tevreden klant.
Vlot en schappelijke prijs
Over lockplus

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven die laatste was best spannend, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

Jezelf buitengesloten

Dringend slotenmaker nodig?

Je trekt de deur dicht en “oeps”.
Sleutels vergeten binnen of afgebroken in het slot.

Lockplus beschikt over de kennis om jouw deur zonder schade open te maken.

Wenst je met spoed geholpen te worden? Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!

Met slotenmaker Lockplus ben je snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al je slot- en sleutelproblemen efficiënt en vliegensvlug op, tegen een scherp tarief.

Meer dan een slot

Meer dan een slotenmaker

Bekijk hier al onze diensten.

Onze regio

Als slotenmaker zijn we actief in volgende regio's:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis. Ons werkingsgebied omvat onder meer volgende regio’s: 

regio slotenmakerservice

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven