Slotenmaker Gottem

Dringend hulp nodig? Wij open je deur, 24/7!

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Slotprobleem? Wij lossen het op zonder schade, zonder verdoken kosten.

24/7 beschikbaar

We bevinden ons op 7km van het centrum van Gottem, we kunnen dus heel snel ter plaatse zijn.

Efficiënt en schadevrij

We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij.  

Veilig en transparant

We bieden je een veilige oplossing. Onze prijzen worden vermeld en vooraf besproken.

De mooiste stad van de Vlaamse Ardennen- Bron wiki

Slotenmaker Gottem: Snel en betrouwbaar slotenmakersbedrijf in de regio

Ben je buitengesloten en heb je dringend hulp nodig om je huis weer binnen te komen? Geen paniek, Slotenmaker Lockplus staat voor je klaar in Gottem en omgeving. Met onze jarenlange ervaring en professionele service zorgen wij ervoor dat je snel weer toegang hebt tot je woning. Of het nu gaat om een kapot slot, een afgebroken sleutel, een verloren sleutel of zelfs diefstal, wij staan 24/7 voor je klaar om je uit de brand te helpen.

Bel Lockplus en je zult vooraf een perfect beeld hebben van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Waarom Lockplus

Slotenmaker Gottem

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

24/7

Slotenmaker Gottem

Betrouwbare professionele Slotenmaker

Waarom kiezen voor Slotenmaker Lockplus?

Als ervaren slotenmakersbedrijf begrijpen wij als geen ander hoe stressvol het kan zijn om buitengesloten te zijn. Daarom streven wij ernaar om onze klanten zo snel mogelijk te helpen, zodat ze weer veilig en comfortabel in hun eigen huis kunnen zijn. Hier zijn een aantal redenen waarom je voor Slotenmaker Lockplus zou moeten kiezen:

 1. Snelle respons: Wij begrijpen dat tijd cruciaal is in noodsituaties. Daarom zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn om je te helpen. Onze professionele slotenmakers zijn goed uitgerust en hebben de juiste kennis en vaardigheden om elk probleem op te lossen.
 2. Betrouwbaarheid: Bij Slotenmaker Lockplus hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid. Je kunt erop vertrouwen dat onze slotenmakers eerlijk en transparant zijn in hun werk. We zullen altijd proberen om je slot te repareren in plaats van direct te vervangen, tenzij dit absoluut noodzakelijk is.
 3. Lokale expertise: Als Slotenmaker Gottem zijn we goed bekend met de omgeving en begrijpen we de specifieke behoeften van onze klanten. We kennen de lokale woningbouwstijlen en de meest voorkomende slotproblemen in de regio. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt op te treden en de beste oplossing voor jouw situatie te bieden.
 4. Professionele service: Onze slotenmakers zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het vak. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends op het gebied van sloten en beveiliging. Je kunt erop vertrouwen dat je bij Slotenmaker Lockplus een professionele en hoogwaardige service krijgt.

Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

We helpen mensen in Gottem (*) en alle deelgemeenten:
Slotenmaker opent slot

Dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Gottem?

Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

DRINGEND IN Gottem

Snel hulp nodig? Onze slotenmaker is al onderweg

Problemen met je deur of slot kan en wil je niet langer uitstellen dan nodig. Ons opbellen is de snelste manier op je probleem op te lossen.

Bel ons op:
0494/308 204
Vrijblijvend advies
en prijsvoorstel
Snelle depannage
open deur en gerust gevoel.
STAP 1
STAP 2
STAP 3

Slotenmaker met jarenlange ervaring en top service

Lockplus krijgt jouw slot gegarandeerd open

Bij Lockplus hebben we nog geen deur tegengekomen die we niet konden openen. We durven dus garanderen dat we die van jou open krijgen.
Hoe?
Dankzij de jarenlange ervaring, continue bijscholing en het gebruik van gespecialiseerd materiaal open we de deuren in 98% van de gevallen schadevrij en binnen de 20 minuten.
VSU logo

Wanneer de deur alleen dicht is, en niet op slot gedraaid, dan opent Lockplus deze met speciaal gereedschap. Ernst beschikt over de kennis om je deur zonder schade open te maken. 

Wanneer de deur wel op slot gedraaid is, bestaat de kans dat de cilinder er uit gehaald moeten worden. Dat doen we in een mum van tijd en zonder verdere schade aan de deur.

Je vindt al onze regio’s hier. Wij zijn ondermeer actief in: ZwalmZottegemGentOosterzeleBrakelKruishoutemOudenaardeZingemMelsenMerelbekeNazareth,  De PinteSint Martens Latem, Latem, Deurle, Astene, Deinze, Bottelare, Gontrode, Melle, Lemberg, Gijzenzele, Moortsele, Ouwegem, Mullem, Baaigem, Vuurste, Schelrode, Zevergem, St Denijs Westrem, Zwijnaarde, Afsnee, Deurle, Baarle, Schelderode, Vurste, Baaigem, Munte, Scheldewindeke, Landskouter, Balegem, Asper, Roborst, Beerlegem, Meilegem, Dikkelvenne, Eke, Ouwegem, Mullem, Heurne, Welden, Nederename, Petegem, GavereGeraardsbergenWetteren,…

Natuurlijk kan je zelf proberen je slot/cilinder te openen zonder sleutel. Zo kun je via de brievenbus proberen of met kaartjes aan de slag gaan. Ook gebruiken veel mensen een schroevendraaier of boormachine of tikken de bewoners zelf een ruitje in.
We raden echter af om zelf aan de slag te gaan. Je loopt het risico dat het slot en de deur onherstelbaar beschadigd raken, waardoor de kosten hoger zullen uitvallen dan wanneer je een slotenmaker belt. Bel Lockplus… Jouw dorp is voor ons dichtbij, waardoor je nooit lang voor een gesloten deur moet staan wachten.
Lockplus kan jouw deur schadevrij openen wanneer deze niet op slot gedraaid is. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van een plastiek kaartje. Indien je deur op slot gedraaid is, is het vaak niet mogelijk de deur te openen zonder de cilinder er uit te halen. Uiteraard plaatsen we dan onmiddellijk een nieuwe cilinder. Keuze/type van de cilinder wordt enkel en alleen bepaalt door de jou.

Wanneer je sleutel afgebroken is aan de buitenkant van de cilinder en je de woning niet meer kunt betreden lukt het meestal om het stuk er uit te halen met speciaal gereedschap. Zelden moet de cilinder vervangen worden. 

Uiteraard! We hebben verschillende soorten cilinders en sloten en dit is natuurlijk ook een verschil in prijs. Jij kiest wat je wilt. Wij raden altijd SKG-gekeurde sloten aan. SKG gekeurde cilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak en hebben een veiligheidscertificaat waardoor de sleutel niet zomaar kan bijgemaakt worden.

Snelle hulp en professioneel advies van slotenmaker in Gottem

Wat te doen in noodsituaties?

Als je jezelf buitengesloten hebt, is het belangrijk om kalm te blijven en de juiste stappen te nemen. Hier zijn een paar tips die je kunt volgen:

 1. Controleer of er andere toegangspunten zijn: Kijk of er andere deuren of ramen zijn die open zijn en waardoor je naar binnen kunt gaan. Misschien heb je geluk en kun je op deze manier je huis weer binnenkomen.
 2. Bel Slotenmaker Lockplus: Als er geen andere toegangspunten zijn of als je jezelf niet comfortabel voelt bij het proberen om zelf binnen te komen, bel dan direct Slotenmaker Lockplus. Onze professionele slotenmakers zullen snel ter plaatse zijn om je te helpen.
 3. Zorg voor identificatie: Het is belangrijk om jezelf te kunnen identificeren als de eigenaar van het huis. Zorg ervoor dat je een identiteitsbewijs bij je hebt, zodat onze slotenmakers kunnen controleren of je daadwerkelijk de rechtmatige eigenaar bent.
 4. Neem contact op met de politie: Als je vermoedt dat er sprake is van diefstal of inbraak, neem dan ook contact op met de politie. Zij kunnen een rapport opstellen en verdere stappen ondernemen om de veiligheid van je woning te waarborgen.

Lokale referenties en voorbeelden

Als Slotenmaker Gottem hebben we al vele tevreden klanten geholpen in de regio. Hier zijn een paar voorbeelden van situaties waarin we snel en efficiënt hebben gehandeld:

 • Mevrouw Peeters uit Gottem: had haar sleutels verloren en kon haar huis niet meer binnen. Onze slotenmaker was binnen 30 minuten ter plaatse en heeft het slot vervangen, zodat mevrouw Peeters weer veilig naar binnen kon.
 • De heer Janssen uit de nabijgelegen stad: had te maken met een afgebroken sleutel in het slot van zijn voordeur. Onze slotenmaker heeft de afgebroken sleutel verwijderd en het slot gerepareerd, zodat de heer Janssen weer zonder problemen zijn huis kon betreden.
 • Familie De Boer uit Gottem: werd geconfronteerd met een inbraak in hun woning. Onze slotenmaker heeft niet alleen de sloten vervangen, maar heeft ook advies gegeven over extra beveiligingsmaatregelen om herhaling te voorkomen.

24/7 bereikbaar om mensen in Gottem en omgeving te helpen
Bel ons voor dringende problemen op het nummer: 0494/308.204
Mail ons voor vrijblijvende offertes of een afspraak in functie van advies.

lockplus-icon.png
Ik had de sleutel langs de binnenkant op de deur laten zitten. Snelle service door Lockplus! Ik ben goed geholpen geweest! Heel vriendelijke en correcte man! Aan te raden!!
Correcte prijs, schitterend werk
lockplus-f-icon.png
Uiterst bekwame en vriendelijke man! Mijn driepuntsslot zat compleet geblokkeerd en Ernst heeft mij in no-time voorzien van een open deur en een werkend vervangslot in afwachting van mijn definitieve herstelling. Ik kan mij geen betere slotenmaker wensen!
Vriendelijk en bekwaam
testimonial.png
Zat met een raam die niet meer toe kon en met een kapotte klink. Ik heb lockplus gebeld en het was supersnel gerepareerd. Vlugge en vriendelijke service, heel schappelijke prijs en vlotte afhandeling. Ik ben een tevreden klant.
Vlot en schappelijke prijs
Over lockplus

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven die laatste was best spannend, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

Jezelf buitengesloten

Dringend slotenmaker nodig?

Je trekt de deur dicht en “oeps”.
Sleutels vergeten binnen of afgebroken in het slot.

Lockplus beschikt over de kennis om jouw deur zonder schade open te maken.

Wenst je met spoed geholpen te worden? Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!

Met slotenmaker Lockplus ben je snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al je slot- en sleutelproblemen efficiënt en vliegensvlug op, tegen een scherp tarief.

Meer dan een slot

Meer dan een slotenmaker

Bekijk hier al onze diensten.

Onze regio

Als slotenmaker zijn we actief in volgende regio's:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis. Ons werkingsgebied omvat onder meer volgende regio’s: 

regio slotenmakerservice

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven