Slotenmaker Gijzegem

Dringend hulp nodig? Wij open je deur, 24/7!

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Slotprobleem? Wij lossen het op zonder schade, zonder verdoken kosten.

24/7 beschikbaar

We bevinden ons op 7km van het centrum van Gijzegem, we kunnen dus heel snel ter plaatse zijn.

Efficiënt en schadevrij

We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij.  

Veilig en transparant

We bieden je een veilige oplossing. Onze prijzen worden vermeld en vooraf besproken.

De mooiste stad van de Vlaamse Ardennen- Bron wiki

Dringend hulp nodig? Slotenmaker Gijzegem staat voor je klaar!

Ben je buitengesloten en heb je dringend hulp nodig om weer je huis binnen te kunnen? Geen paniek, Slotenmaker Gijzegem, ook bekend als Lockplus, is er om je te helpen. Met onze jarenlange ervaring en expertise in slotenmakerij, kunnen we snel en efficiënt elk probleem met je sloten oplossen. Of het nu gaat om een kapot slot, een afgebroken sleutel, een verloren sleutel of zelfs diefstal, wij staan 24/7 voor je klaar.

Bel Lockplus en je zult vooraf een perfect beeld hebben van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Waarom Lockplus

Slotenmaker Gijzegem

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

24/7

Slotenmaker Gijzegem

Betrouwbare professionele Slotenmaker

Als lokale slotenmaker in Gijzegem begrijpen we de behoeften van onze gemeenschap. We weten dat noodsituaties met sloten op elk moment kunnen gebeuren en dat je snel geholpen wilt worden. Daarom streven we ernaar om binnen 30 minuten ter plaatse te zijn, zodat je zo snel mogelijk weer veilig je huis binnen kunt.

Onze professionele slotenmakers zijn volledig opgeleid en gecertificeerd om elk type slotprobleem aan te pakken. Of je nu een oud slot hebt dat gerepareerd moet worden of een nieuw slot wilt laten installeren, wij hebben de kennis en vaardigheden om het werk snel en efficiënt uit te voeren. We werken met de nieuwste technieken en gereedschappen om ervoor te zorgen dat je sloten op de juiste manier worden gerepareerd of vervangen.

Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

We helpen mensen in Gijzegem (*) en alle deelgemeenten:
Slotenmaker opent slot

Dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Gijzegem?

Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

DRINGEND IN Gijzegem

Snel hulp nodig? Onze slotenmaker is al onderweg

Problemen met je deur of slot kan en wil je niet langer uitstellen dan nodig. Ons opbellen is de snelste manier op je probleem op te lossen.

Bel ons op:
0494/308 204
Vrijblijvend advies
en prijsvoorstel
Snelle depannage
open deur en gerust gevoel.
STAP 1
STAP 2
STAP 3

Slotenmaker met jarenlange ervaring en top service

Lockplus krijgt jouw slot gegarandeerd open

Bij Lockplus hebben we nog geen deur tegengekomen die we niet konden openen. We durven dus garanderen dat we die van jou open krijgen.
Hoe?
Dankzij de jarenlange ervaring, continue bijscholing en het gebruik van gespecialiseerd materiaal open we de deuren in 98% van de gevallen schadevrij en binnen de 20 minuten.
VSU logo

Wanneer de deur alleen dicht is, en niet op slot gedraaid, dan opent Lockplus deze met speciaal gereedschap. Ernst beschikt over de kennis om je deur zonder schade open te maken. 

Wanneer de deur wel op slot gedraaid is, bestaat de kans dat de cilinder er uit gehaald moeten worden. Dat doen we in een mum van tijd en zonder verdere schade aan de deur.

Je vindt al onze regio’s hier. Wij zijn ondermeer actief in: ZwalmZottegemGentOosterzeleBrakelKruishoutemOudenaardeZingemMelsenMerelbekeNazareth,  De PinteSint Martens Latem, Latem, Deurle, Astene, Deinze, Bottelare, Gontrode, Melle, Lemberg, Gijzenzele, Moortsele, Ouwegem, Mullem, Baaigem, Vuurste, Schelrode, Zevergem, St Denijs Westrem, Zwijnaarde, Afsnee, Deurle, Baarle, Schelderode, Vurste, Baaigem, Munte, Scheldewindeke, Landskouter, Balegem, Asper, Roborst, Beerlegem, Meilegem, Dikkelvenne, Eke, Ouwegem, Mullem, Heurne, Welden, Nederename, Petegem, GavereGeraardsbergenWetteren,…

Natuurlijk kan je zelf proberen je slot/cilinder te openen zonder sleutel. Zo kun je via de brievenbus proberen of met kaartjes aan de slag gaan. Ook gebruiken veel mensen een schroevendraaier of boormachine of tikken de bewoners zelf een ruitje in.
We raden echter af om zelf aan de slag te gaan. Je loopt het risico dat het slot en de deur onherstelbaar beschadigd raken, waardoor de kosten hoger zullen uitvallen dan wanneer je een slotenmaker belt. Bel Lockplus… Jouw dorp is voor ons dichtbij, waardoor je nooit lang voor een gesloten deur moet staan wachten.
Lockplus kan jouw deur schadevrij openen wanneer deze niet op slot gedraaid is. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van een plastiek kaartje. Indien je deur op slot gedraaid is, is het vaak niet mogelijk de deur te openen zonder de cilinder er uit te halen. Uiteraard plaatsen we dan onmiddellijk een nieuwe cilinder. Keuze/type van de cilinder wordt enkel en alleen bepaalt door de jou.

Wanneer je sleutel afgebroken is aan de buitenkant van de cilinder en je de woning niet meer kunt betreden lukt het meestal om het stuk er uit te halen met speciaal gereedschap. Zelden moet de cilinder vervangen worden. 

Uiteraard! We hebben verschillende soorten cilinders en sloten en dit is natuurlijk ook een verschil in prijs. Jij kiest wat je wilt. Wij raden altijd SKG-gekeurde sloten aan. SKG gekeurde cilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak en hebben een veiligheidscertificaat waardoor de sleutel niet zomaar kan bijgemaakt worden.

Snelle hulp en professioneel advies van slotenmaker in Gijzegem

Advies en tips voor noodsituaties met sloten:

Naast onze snelle en betrouwbare service, bieden we ook advies en tips voor noodsituaties met sloten. Hier zijn enkele belangrijke stappen die je kunt nemen als je buitengesloten bent:

  1. Blijf rustig: Het is begrijpelijk dat je in paniek raakt als je je huis niet meer binnen kunt, maar probeer kalm te blijven. Stress kan het moeilijker maken om een oplossing te vinden.
  2. Controleer andere ingangen: Als je je sleutels verloren hebt of als je slot kapot is, controleer dan of er andere ingangen zijn die je kunt gebruiken om je huis binnen te komen. Misschien heb je een raam dat openstaat of een achterdeur die niet op slot is.
  3. Bel Slotenmaker Gijzegem: Als je geen andere ingangen kunt vinden of als je je niet veilig voelt om zelf je huis binnen te gaan, bel dan direct Slotenmaker Gijzegem. We zullen zo snel mogelijk ter plaatse zijn om je te helpen.
  4. Identificatie tonen: Om ervoor te zorgen dat we je kunnen helpen, vragen we je om je te identificeren als de eigenaar van het huis. Dit kan bijvoorbeeld door het tonen van je identiteitskaart of een ander identificatiedocument.
  5. Reparatie of vervanging van sloten: Onze slotenmakers zullen je sloten inspecteren en beoordelen of ze gerepareerd kunnen worden of dat ze vervangen moeten worden. We zullen altijd proberen om je sloten te repareren voordat we ze vervangen, om kosten te besparen.
  6. Preventieve maatregelen: Nadat we je sloten hebben gerepareerd of vervangen, zullen we je ook adviseren over preventieve maatregelen die je kunt nemen om toekomstige problemen te voorkomen. Dit kan bijvoorbeeld het installeren van extra beveiligingsmaatregelen zijn, zoals een alarmsysteem of veiligheidsbeslag.

Ervaringen van tevreden klanten:

  • “Ik was mijn sleutels verloren en kon mijn huis niet meer binnen. Slotenmaker Gijzegem kwam snel ter plaatse en opende mijn deur zonder schade aan te richten. Geweldige service!” – Peter uit Gijzegem.
  • “Toen er bij ons was ingebroken, belde ik direct Slotenmaker Gijzegem. Ze kwamen meteen en vervingen al onze sloten. Ik voel me nu veel veiliger in mijn eigen huis.” – Sarah uit Gijzegem.
  • “Ik had per ongeluk mijn sleutel afgebroken in het slot. Slotenmaker Gijzegem kwam binnen 30 minuten en verwijderde de afgebroken sleutel zonder problemen. Ik was erg onder de indruk van hun professionaliteit.” – Thomas uit Gijzegem.

Ieder moment van de dag bereikbaar om mensen te helpen in Gijzegem
Bel ons voor dringende problemen op het nummer: 0494/308.204
Mail ons voor vrijblijvende offertes of een afspraak in functie van advies.

lockplus-icon.png
Ik had de sleutel langs de binnenkant op de deur laten zitten. Snelle service door Lockplus! Ik ben goed geholpen geweest! Heel vriendelijke en correcte man! Aan te raden!!
Correcte prijs, schitterend werk
lockplus-f-icon.png
Uiterst bekwame en vriendelijke man! Mijn driepuntsslot zat compleet geblokkeerd en Ernst heeft mij in no-time voorzien van een open deur en een werkend vervangslot in afwachting van mijn definitieve herstelling. Ik kan mij geen betere slotenmaker wensen!
Vriendelijk en bekwaam
testimonial.png
Zat met een raam die niet meer toe kon en met een kapotte klink. Ik heb lockplus gebeld en het was supersnel gerepareerd. Vlugge en vriendelijke service, heel schappelijke prijs en vlotte afhandeling. Ik ben een tevreden klant.
Vlot en schappelijke prijs
Over lockplus

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven die laatste was best spannend, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

Jezelf buitengesloten

Dringend slotenmaker nodig?

Je trekt de deur dicht en “oeps”.
Sleutels vergeten binnen of afgebroken in het slot.

Lockplus beschikt over de kennis om jouw deur zonder schade open te maken.

Wenst je met spoed geholpen te worden? Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!

Met slotenmaker Lockplus ben je snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al je slot- en sleutelproblemen efficiënt en vliegensvlug op, tegen een scherp tarief.

Meer dan een slot

Meer dan een slotenmaker

Bekijk hier al onze diensten.

Onze regio

Als slotenmaker zijn we actief in volgende regio's:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis. Ons werkingsgebied omvat onder meer volgende regio’s: 

regio slotenmakerservice

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven