Slotenmaker Etikhove

Dringend hulp nodig? Wij open je deur, 24/7!

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Slotprobleem? Wij lossen het op zonder schade, zonder verdoken kosten.

24/7 beschikbaar

We bevinden ons op 7km van het centrum van Etikhove, we kunnen dus heel snel ter plaatse zijn.

Efficiënt en schadevrij

We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij.  

Veilig en transparant

We bieden je een veilige oplossing. Onze prijzen worden vermeld en vooraf besproken.

De mooiste stad van de Vlaamse Ardennen- Bron wiki

Slotenmaker Etikhove: Snel en betrouwbaar slotenmakersbedrijf in de regio

Ben je buitengesloten en heb je dringend hulp nodig om je huis weer binnen te komen? Geen paniek, Slotenmaker Lockplus staat voor je klaar in Etikhove en omgeving. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we snel en vakkundig elk slotprobleem oplossen. Of het nu gaat om een kapot slot, een afgebroken sleutel, een verloren sleutel of zelfs diefstal, wij zorgen ervoor dat je snel weer veilig naar binnen kunt.

Bel Lockplus en je zult vooraf een perfect beeld hebben van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Waarom Lockplus

Slotenmaker Etikhove

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

24/7

Slotenmaker Etikhove

Betrouwbare professionele Slotenmaker

Waarom kiezen voor Slotenmaker Lockplus?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare slotenmaker in Etikhove, dan ben je bij Slotenmaker Lockplus aan het juiste adres. Wij begrijpen dat een noodsituatie met sloten erg stressvol kan zijn en dat je snel geholpen wilt worden. Daarom bieden wij een snelle en professionele service, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Onze ervaren slotenmakers zijn altijd binnen 30 minuten ter plaatse, zodat je niet lang buiten hoeft te wachten.

Daarnaast werken wij uitsluitend met gecertificeerde slotenmakers die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om elk slotprobleem op te lossen. Je kunt er dus op vertrouwen dat wij je slot op een professionele en vakkundige manier openen, zonder schade aan te richten. Bovendien werken wij met de nieuwste technieken en materialen, zodat we altijd de beste oplossing kunnen bieden.

Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

We helpen mensen in Etikhove (*) en alle deelgemeenten:
Slotenmaker opent slot

Dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Etikhove?

Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

DRINGEND IN Etikhove

Snel hulp nodig? Onze slotenmaker is al onderweg

Problemen met je deur of slot kan en wil je niet langer uitstellen dan nodig. Ons opbellen is de snelste manier op je probleem op te lossen.

Bel ons op:
0494/308 204
Vrijblijvend advies
en prijsvoorstel
Snelle depannage
open deur en gerust gevoel.
STAP 1
STAP 2
STAP 3

Slotenmaker met jarenlange ervaring en top service

Lockplus krijgt jouw slot gegarandeerd open

Bij Lockplus hebben we nog geen deur tegengekomen die we niet konden openen. We durven dus garanderen dat we die van jou open krijgen.
Hoe?
Dankzij de jarenlange ervaring, continue bijscholing en het gebruik van gespecialiseerd materiaal open we de deuren in 98% van de gevallen schadevrij en binnen de 20 minuten.
VSU logo

Wanneer de deur alleen dicht is, en niet op slot gedraaid, dan opent Lockplus deze met speciaal gereedschap. Ernst beschikt over de kennis om je deur zonder schade open te maken. 

Wanneer de deur wel op slot gedraaid is, bestaat de kans dat de cilinder er uit gehaald moeten worden. Dat doen we in een mum van tijd en zonder verdere schade aan de deur.

Je vindt al onze regio’s hier. Wij zijn ondermeer actief in: ZwalmZottegemGentOosterzeleBrakelKruishoutemOudenaardeZingemMelsenMerelbekeNazareth,  De PinteSint Martens Latem, Latem, Deurle, Astene, Deinze, Bottelare, Gontrode, Melle, Lemberg, Gijzenzele, Moortsele, Ouwegem, Mullem, Baaigem, Vuurste, Schelrode, Zevergem, St Denijs Westrem, Zwijnaarde, Afsnee, Deurle, Baarle, Schelderode, Vurste, Baaigem, Munte, Scheldewindeke, Landskouter, Balegem, Asper, Roborst, Beerlegem, Meilegem, Dikkelvenne, Eke, Ouwegem, Mullem, Heurne, Welden, Nederename, Petegem, GavereGeraardsbergenWetteren,…

Natuurlijk kan je zelf proberen je slot/cilinder te openen zonder sleutel. Zo kun je via de brievenbus proberen of met kaartjes aan de slag gaan. Ook gebruiken veel mensen een schroevendraaier of boormachine of tikken de bewoners zelf een ruitje in.
We raden echter af om zelf aan de slag te gaan. Je loopt het risico dat het slot en de deur onherstelbaar beschadigd raken, waardoor de kosten hoger zullen uitvallen dan wanneer je een slotenmaker belt. Bel Lockplus… Jouw dorp is voor ons dichtbij, waardoor je nooit lang voor een gesloten deur moet staan wachten.
Lockplus kan jouw deur schadevrij openen wanneer deze niet op slot gedraaid is. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van een plastiek kaartje. Indien je deur op slot gedraaid is, is het vaak niet mogelijk de deur te openen zonder de cilinder er uit te halen. Uiteraard plaatsen we dan onmiddellijk een nieuwe cilinder. Keuze/type van de cilinder wordt enkel en alleen bepaalt door de jou.

Wanneer je sleutel afgebroken is aan de buitenkant van de cilinder en je de woning niet meer kunt betreden lukt het meestal om het stuk er uit te halen met speciaal gereedschap. Zelden moet de cilinder vervangen worden. 

Uiteraard! We hebben verschillende soorten cilinders en sloten en dit is natuurlijk ook een verschil in prijs. Jij kiest wat je wilt. Wij raden altijd SKG-gekeurde sloten aan. SKG gekeurde cilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak en hebben een veiligheidscertificaat waardoor de sleutel niet zomaar kan bijgemaakt worden.

Snelle hulp en professioneel advies van slotenmaker in Etikhove

Lokale referenties en voorbeelden

Als slotenmaker in Etikhove hebben wij al vele tevreden klanten geholpen. Zo hebben wij onlangs een gezin geholpen dat hun sleutels was verloren tijdens een wandeling in het prachtige natuurgebied rondom Etikhove. Ze stonden voor een gesloten deur en wisten niet hoe ze weer naar binnen konden. Gelukkig konden wij snel ter plaatse zijn en hebben we het slot professioneel geopend, zodat ze weer veilig naar binnen konden.

Een ander voorbeeld is een alleenstaande moeder die ’s avonds thuiskwam en ontdekte dat er was ingebroken. Haar slot was geforceerd en ze voelde zich erg onveilig. Wij hebben direct haar slot vervangen door een veiliger exemplaar en haar voorzien van advies om haar huis beter te beveiligen. Zo kon ze weer met een gerust hart slapen.

Advies en tips voor noodsituaties

In noodsituaties is het belangrijk om rustig te blijven en de juiste stappen te nemen. Hieronder geven we je enkele adviezen en tips die je kunt volgen als je buitengesloten bent:

  1. Blijf kalm: Het is begrijpelijk dat je in paniek raakt als je je huis niet meer binnen kunt, maar probeer rustig te blijven. Stress kan het denkproces belemmeren en het moeilijker maken om een oplossing te vinden.
  2. Controleer andere ingangen: Kijk of er andere manieren zijn om je huis binnen te komen, zoals een openstaand raam of een achterdeur die niet op slot is.
  3. Bel een professionele slotenmaker: Als je geen andere ingangen kunt vinden, is het verstandig om een professionele slotenmaker te bellen. Slotenmaker Lockplus is 24/7 bereikbaar en kan snel ter plaatse zijn om je te helpen.
  4. Leg je situatie uit: Als je contact opneemt met Slotenmaker Lockplus, leg dan duidelijk uit wat er aan de hand is. Zo kunnen wij de juiste materialen en gereedschappen meenemen om het probleem snel op te lossen.
  5. Neem preventieve maatregelen: Nadat we je hebben geholpen om je huis weer binnen te komen, is het verstandig om preventieve maatregelen te nemen om herhaling te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van oude sloten, het installeren van een alarmsysteem of het versterken van deuren en ramen.

Ieder moment van de dag bereikbaar om mensen uit Etikhove te helpen
Bel ons voor dringende problemen op het nummer: 0494/308.204
Mail ons voor vrijblijvende offertes of een afspraak in functie van advies.

lockplus-icon.png
Ik had de sleutel langs de binnenkant op de deur laten zitten. Snelle service door Lockplus! Ik ben goed geholpen geweest! Heel vriendelijke en correcte man! Aan te raden!!
Correcte prijs, schitterend werk
lockplus-f-icon.png
Uiterst bekwame en vriendelijke man! Mijn driepuntsslot zat compleet geblokkeerd en Ernst heeft mij in no-time voorzien van een open deur en een werkend vervangslot in afwachting van mijn definitieve herstelling. Ik kan mij geen betere slotenmaker wensen!
Vriendelijk en bekwaam
testimonial.png
Zat met een raam die niet meer toe kon en met een kapotte klink. Ik heb lockplus gebeld en het was supersnel gerepareerd. Vlugge en vriendelijke service, heel schappelijke prijs en vlotte afhandeling. Ik ben een tevreden klant.
Vlot en schappelijke prijs
Over lockplus

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven die laatste was best spannend, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

Jezelf buitengesloten

Dringend slotenmaker nodig?

Je trekt de deur dicht en “oeps”.
Sleutels vergeten binnen of afgebroken in het slot.

Lockplus beschikt over de kennis om jouw deur zonder schade open te maken.

Wenst je met spoed geholpen te worden? Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!

Met slotenmaker Lockplus ben je snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al je slot- en sleutelproblemen efficiënt en vliegensvlug op, tegen een scherp tarief.

Meer dan een slot

Meer dan een slotenmaker

Bekijk hier al onze diensten.

Onze regio

Als slotenmaker zijn we actief in volgende regio's:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis. Ons werkingsgebied omvat onder meer volgende regio’s: 

regio slotenmakerservice

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven