Slotenmaker Espierres-Helchin

Dringend hulp nodig? Wij open je deur, 24/7!

Jezelf buitengesloten? Slot kapot? Sleutel afgebroken? Slotprobleem? Wij lossen het op zonder schade, zonder verdoken kosten.

24/7 beschikbaar

We bevinden ons op 7km van het centrum van Espierres-Helchin, we kunnen dus heel snel ter plaatse zijn.

Efficiënt en schadevrij

We hebben jaren ervaring en openen of herstellen je deur snel en schadevrij.  

Veilig en transparant

We bieden je een veilige oplossing. Onze prijzen worden vermeld en vooraf besproken.

De mooiste stad van de Vlaamse Ardennen- Bron wiki

Slotenmaker Espierres-Helchin: Snelle en Betrouwbare Hulp bij Slotproblemen

Ben je buitengesloten van je huis in Espierres-Helchin en heb je dringend hulp nodig? Geen paniek, Slotenmaker Lockplus staat voor je klaar om je snel en professioneel te helpen. Of je nu te maken hebt met een kapot slot, een afgebroken sleutel, een verloren sleutel of zelfs diefstal, onze ervaren slotenmakers hebben de kennis en vaardigheden om je weer toegang te geven tot je woning.

Bel Lockplus en je zult vooraf een perfect beeld hebben van hoeveel het je zal kosten. Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Waarom Lockplus

Slotenmaker Espierres-Helchin

24/7 klaar om je te helpen

Erkende slotenmaker

Gediplomeerde technicus

15 jaar ervaring

Lokaal en betrouwbaar

Snel, transparant en goedkoop

24/7

Slotenmaker Espierres-Helchin

Betrouwbare professionele Slotenmaker

Waarom kiezen voor Slotenmaker Lockplus?

Als Slotenmaker Lockplus begrijpen we dat het buitengesloten zijn van je huis een zeer stressvolle situatie kan zijn. Daarom streven we ernaar om je zo snel mogelijk te helpen, waar je ook bent in Espierres-Helchin. Onze slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar, ook in het weekend en op feestdagen, om ervoor te zorgen dat je nooit lang buiten hoeft te wachten.

Daarnaast zijn al onze slotenmakers goed opgeleid en hebben ze jarenlange ervaring in het vak. Ze zijn volledig vertrouwd met alle soorten sloten en kunnen snel en efficiënt problemen oplossen. Of je nu een oud slot hebt dat gerepareerd moet worden of een nieuw slot wilt laten installeren, wij hebben de expertise om het werk naar tevredenheid uit te voeren.

We helpen mensen in Espierres-Helchin (*) en alle deelgemeenten:
Slotenmaker opent slot

Dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Espierres-Helchin?

Bel ons vrijblijvend via 0494/308.204.

DRINGEND IN Espierres-Helchin

Snel hulp nodig? Onze slotenmaker is al onderweg

Problemen met je deur of slot kan en wil je niet langer uitstellen dan nodig. Ons opbellen is de snelste manier op je probleem op te lossen.

Bel ons op:
0494/308 204
Vrijblijvend advies
en prijsvoorstel
Snelle depannage
open deur en gerust gevoel.
STAP 1
STAP 2
STAP 3

Slotenmaker met jarenlange ervaring en top service

Lockplus krijgt jouw slot gegarandeerd open

Bij Slotenmaker Lockplus bieden we een breed scala aan diensten om aan al je slotbehoeften te voldoen. Hier zijn enkele van de services die we aanbieden:

  1. Noodopening: Als je jezelf hebt buitengesloten van je huis, kunnen onze slotenmakers je snel weer binnenlaten zonder schade aan te richten aan je slot of deur.
  2. Slotreparatie: Als je slot beschadigd is geraakt door inbraak of gewoon versleten is, kunnen onze slotenmakers het repareren en ervoor zorgen dat het weer naar behoren functioneert.
  3. Slotvervanging: Als je een nieuw slot nodig hebt, kunnen onze slotenmakers je adviseren over de beste opties voor jouw situatie en het nieuwe slot professioneel installeren.
  4. Inbraakpreventie: Onze slotenmakers kunnen je helpen bij het beveiligen van je huis tegen inbraken door het installeren van hoogwaardige sloten en andere beveiligingsmaatregelen.

Als betrouwbare slotenmaker hechten we veel belang aan klantentevredenheid, eerlijkheid en transparantie. Lockplus is erkend lid van de VSU (Vlaamse Slotenmakers Unie).

VSU logo

Wanneer de deur alleen dicht is, en niet op slot gedraaid, dan opent Lockplus deze met speciaal gereedschap. Ernst beschikt over de kennis om je deur zonder schade open te maken. 

Wanneer de deur wel op slot gedraaid is, bestaat de kans dat de cilinder er uit gehaald moeten worden. Dat doen we in een mum van tijd en zonder verdere schade aan de deur.

Je vindt al onze regio’s hier. Wij zijn ondermeer actief in: ZwalmZottegemGentOosterzeleBrakelKruishoutemOudenaardeZingemMelsenMerelbekeNazareth,  De PinteSint Martens Latem, Latem, Deurle, Astene, Deinze, Bottelare, Gontrode, Melle, Lemberg, Gijzenzele, Moortsele, Ouwegem, Mullem, Baaigem, Vuurste, Schelrode, Zevergem, St Denijs Westrem, Zwijnaarde, Afsnee, Deurle, Baarle, Schelderode, Vurste, Baaigem, Munte, Scheldewindeke, Landskouter, Balegem, Asper, Roborst, Beerlegem, Meilegem, Dikkelvenne, Eke, Ouwegem, Mullem, Heurne, Welden, Nederename, Petegem, GavereGeraardsbergenWetteren,…

Natuurlijk kan je zelf proberen je slot/cilinder te openen zonder sleutel. Zo kun je via de brievenbus proberen of met kaartjes aan de slag gaan. Ook gebruiken veel mensen een schroevendraaier of boormachine of tikken de bewoners zelf een ruitje in.
We raden echter af om zelf aan de slag te gaan. Je loopt het risico dat het slot en de deur onherstelbaar beschadigd raken, waardoor de kosten hoger zullen uitvallen dan wanneer je een slotenmaker belt. Bel Lockplus… Jouw dorp is voor ons dichtbij, waardoor je nooit lang voor een gesloten deur moet staan wachten.
Lockplus kan jouw deur schadevrij openen wanneer deze niet op slot gedraaid is. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van een plastiek kaartje. Indien je deur op slot gedraaid is, is het vaak niet mogelijk de deur te openen zonder de cilinder er uit te halen. Uiteraard plaatsen we dan onmiddellijk een nieuwe cilinder. Keuze/type van de cilinder wordt enkel en alleen bepaalt door de jou.

Wanneer je sleutel afgebroken is aan de buitenkant van de cilinder en je de woning niet meer kunt betreden lukt het meestal om het stuk er uit te halen met speciaal gereedschap. Zelden moet de cilinder vervangen worden. 

Uiteraard! We hebben verschillende soorten cilinders en sloten en dit is natuurlijk ook een verschil in prijs. Jij kiest wat je wilt. Wij raden altijd SKG-gekeurde sloten aan. SKG gekeurde cilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak en hebben een veiligheidscertificaat waardoor de sleutel niet zomaar kan bijgemaakt worden.

Snelle hulp en professioneel advies van slotenmaker in Espierres-Helchin

Lokale referenties en voorbeelden

Als Slotenmaker Lockplus zijn we trots op onze lokale betrokkenheid en hebben we al vele tevreden klanten geholpen in Espierres-Helchin en omgeving. Hier zijn enkele voorbeelden van situaties waarin we snel en efficiënt hebben gehandeld:

  • Familie Dupont: Toen de familie Dupont thuiskwam van vakantie, ontdekten ze dat hun voordeurslot was geforceerd. Ze belden Slotenmaker Lockplus en binnen 30 minuten stonden onze slotenmakers voor hun deur. Ze hebben het slot gerepareerd en extra beveiligingsmaatregelen genomen om herhaling te voorkomen.
  • Mevrouw Leclerc: Mevrouw Leclerc had per ongeluk haar sleutels in huis laten liggen en stond buiten in de regen. Ze belde Slotenmaker Lockplus en binnen 20 minuten was ze weer binnen. Onze slotenmaker heeft het slot geopend zonder schade aan te richten.
  • Meneer Dubois: Meneer Dubois wilde zijn oude sloten vervangen door veiligere exemplaren. Hij belde Slotenmaker Lockplus en onze slotenmaker heeft hem geadviseerd over de beste sloten voor zijn woning. Binnen een paar uur waren alle sloten vervangen en voelde meneer Dubois zich veiliger in zijn huis.

Ieder moment van de dag bereikbaar om mensen uit Espierres-Helchin te helpen

Bel ons voor dringende problemen op het nummer: 0494/308.204
Mail ons voor vrijblijvende offertes of een afspraak in functie van advies.

lockplus-icon.png
Ik had de sleutel langs de binnenkant op de deur laten zitten. Snelle service door Lockplus! Ik ben goed geholpen geweest! Heel vriendelijke en correcte man! Aan te raden!!
Correcte prijs, schitterend werk
lockplus-f-icon.png
Uiterst bekwame en vriendelijke man! Mijn driepuntsslot zat compleet geblokkeerd en Ernst heeft mij in no-time voorzien van een open deur en een werkend vervangslot in afwachting van mijn definitieve herstelling. Ik kan mij geen betere slotenmaker wensen!
Vriendelijk en bekwaam
testimonial.png
Zat met een raam die niet meer toe kon en met een kapotte klink. Ik heb lockplus gebeld en het was supersnel gerepareerd. Vlugge en vriendelijke service, heel schappelijke prijs en vlotte afhandeling. Ik ben een tevreden klant.
Vlot en schappelijke prijs
Over lockplus

Het kan echt iedereen overkomen. We hielpen particulieren, maar ook een notaris, een slager en zelfs ooit een bankdirecteur. Toegegeven die laatste was best spannend, maar we konden tot nu toe iedereen helpen.

Jezelf buitengesloten

Dringend slotenmaker nodig?

Je trekt de deur dicht en “oeps”.
Sleutels vergeten binnen of afgebroken in het slot.

Lockplus beschikt over de kennis om jouw deur zonder schade open te maken.

Wenst je met spoed geholpen te worden? Aarzel niet: Bel snel, de frustratie is nu al groot genoeg!

Met slotenmaker Lockplus ben je snel en vakkundig geholpen. Wij lossen al je slot- en sleutelproblemen efficiënt en vliegensvlug op, tegen een scherp tarief.

Meer dan een slot

Meer dan een slotenmaker

Bekijk hier al onze diensten.

Onze regio

Als slotenmaker zijn we actief in volgende regio's:

Om je het beste en snelste te kunnen helpen hebben we ons werkingsgebied afgebakend tot een straal van 30 Km rond onze basis. Ons werkingsgebied omvat onder meer volgende regio’s: 

regio slotenmakerservice

beveiligen gebouwen & openen deuren

We werken samen met en voor:

Zowel voor het beveiligen van particuliere en professionele gebouwen, als voor het openen van deuren kan je op ons rekenen. We zijn er voor jou.

Particulieren

Makelaars & syndicus

Industrie & bedrijven

Lawyer-job-avatar-profession-occupation-justice-law-court-lawyer

Deurwaarders

Politie & justitie

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen
skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven