Ombouwen van éénpuntsslot naar een meerpuntsslot

Een veilig gevoel in uw eigen woning begint bij goed hang-en sluitwerk. Laat uw éénpuntsslot naadloos omvormen naar een meerpuntsslot.


Meerpuntssluitingen

Een betrouwbaar en veilig slot in uw deur is een meerpuntsslot, laat uw slot vervangen. Het voordeel van dit soort type sluiting is dat met een draai van een sleutel de deur vergrendeld en ontgrendeld. Hierdoor is het gebruik van een bijzetslot overbodig.

Meerpuntssloten vormen indien degelijk en robuust geconstrueerd, een uitstekende inbraakvertragende werking. Ze zorgen bovendien voor een goede tocht- en geluiddichting.

De centrale bediening zorgt voor een eenvoudige comfortabele sluiting, laat uw slot vervangen. Er bestaat bovendien geen gevaar dat er een slot vergeten wordt. Het plaatsen van een meerpuntssluiting vraagt om expertise en ervaring in het monteren van deursloten. Het is daarom aan te raden dit slot door een expert te laten monteren.

Lockplus is gespecialiseerd in het frezen en monteren van meerpuntssloten in bestaande en nieuwe deuren. Het grote voordeel bij driepuntssloten is de grote braakveiligheid vanwege de meerdere schoten die tegelijk de deur sluiten.

Een inbraakwerende en goedsluitende deur is tegenwoordig geen overbodige luxe, gezien de verontrustende stijgende cijfers van inbraken . Steeds meer mensen willen daarom veilig wonen maar missen de juiste middelen en kennis van zaken om op een juiste manier deze veiligheidssloten te monteren.

Wij verzorgen de montage van het slot, cilinder & deurbeslag voorzien van het SKG keurmerk zodat uw deur goed beveiligd is.

Hoe werkt een meerpuntssluiting?

Driepuntssluiting heeft drie schoten die d.m.v. een mechaniek met elkaar verbonden zijn. Hierdoor kan met 1 sleutel het slot op drie plaatsen in het kozijn geborgen worden.

Het sleutelgat zit op hoogte precies daar waar hij makkelijk te bedienen is. De mechaniek in het slot is zo gemaakt dat deze heel soepel draait, ook zijn de schoten conisch gemaakt zodat de deur altijd stevig in de tochtrubber wordt getrokken en de deur niet kan kromtrekken of tochten.
Meerpuntssluitingen zijn te verkrijgen in allerlei verschillende varianten, laat nu uw slot vervangen.

Ten eerste kunnen ze cilinder of krukbediend zijn. Met een cilinderbediend slot draai je de deur open of dicht met een sleutel. Bij een deur die krukbediend is worden de schoten door de kruk omhoog te bewegen uitgezet of ingetrokken en vervolgens met één draaibeweging met een sleutel vergrendeld.

Wacht niet tot het te laat is

Laat uw slot vervangen

Lockplus uw trouwe partner in beveiliging.

Neem vrijblijvend contact op:
Bel: 0494/308.204