Inbraakbeveiliging in Merelbeke

Houd inbrekers buiten en bescherm je eigendom

Inbraakpreventie & beveiliging in Merelbeke

In heel Vlaanderen stijgt het aantal inbraken en inbraakpogingen ieder jaar. Ook in Merelbeke zien we steeds meer inbraakgolven.
Een inbraak kan heel ingrijpende gevolgen hebben:

  • Materiële schade aan ramen en deuren.
  • Beschadiging van je inboedel en verlies van waardevolle spullen.
  • Emotionele en psychologische gevolgen zijn niet te onderschatten.

Met de juiste aanpak en een beetje hulp kan je inbrekers een halt toeroepen. Als slotenmaker Merelbeke, beveiligen we alle soorten gebouwen in Merelbeke tegen inbraak en diefstal. Het instant veilig gevoel krijg je er gewoon bij.

lockplus slotenmaker

Bron Wiki

Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Lockplus beveiligt gebouwen in heel Merelbeke

Lokaal en betrouwbaar

Gediplomeerde technicus

Erkende slotenmaker

15 jaar ervaring

Snel, transparant en goedkoop

Vraag vrijblijvend advies voor je gebouw in Merelbeke.

Woning beveiligen tegen inbraak

Elke woning is uniek en elke situatie is anders. Daarom geven we altijd advies op maat.

We komen ter plaatse en geven je tips over je hang- en sluitwerk, je sloten, je ramen en algemene beveiliging.

We bekijken altijd het volledige plaatje. Het gebouw, de ligging, de aansluitende terreinen, de specifieke situatie en jouw noden.  

Beveiliging deuren

Als je de beveiliging van je woning wilt verbeteren, is het essentieel om te beginnen bij je deuren en sloten.

De keuze van de juiste deuren en het gebruik van veilige gecertificeerde sloten vormen de basis voor een goede beveiliging. Onze experts zullen je huidige deuren inspecteren en indien nodig aanbevelingen en advies geven. Daarnaast zullen we ook aandacht besteden aan bijgebouwen zoals garages of tuinhuizen.

Als je verzekeringsmaatschappij specifieke eisen stelt, zullen we samen controleren of je huidige sloten en deuren hieraan voldoen.

Inbraakpreventie ramen

Inbrekers vinden vaak via ramen een ingang tot je gebouw, daarom is het essentieel om niet alleen je deuren, maar ook je ramen goed te beveiligen.

Het is niet alleen belangrijk om ramen op de begane grond te beveiligen, maar ook ramen die toegankelijk zijn via platte daken, bomen of ladders verdienen extra aandacht. Enkele tips:

  • Voorkom dat indringers via ramen binnen kunnen komen
  • Zorg voor extra beveiliging op alle ramen
  • Overweeg het gebruik van inbraaksensoren en anti-inbraak middelen

Na een uitgebreide analyse en beveiligingsadvies op maat, geven wij je aanbevelingen om je ramen te beveiligen, van extra sloten tot anti-klim maatregelen. Vraag vandaag nog vrijblijvend advies aan via deze link.

Beveiligingsplan op maat

Op basis van onze expertise maken we een inbraakpreventieplan op. Houd je hiermee rekening, dan kan je je gerust en veilig voelen.

De voorgestelde veiligheidsmaatregelen houden rekening met alle kenmerken die typerend zijn voor jouw gebouw. We bekijken je deuren, ramen, poorten, platte daken, hekken en afsluitingen.

Wil jij advies op maat? Wil jij inbrekers buiten houden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend advies via onderstaande knop.

beveiligen gebouwen tegen diefstal in Merelbeke

We werken samen met en voor:

Wij beveiligen zowel particuliere woningen als professionele gebouwen in Merelbeke.
Heb je vragen of wil je advies, aarzel niet ons te contacteren

Particuliere woningen

Bedrijfsgebouwen

Industriële gebouwen

Schoolgebouwen

Handelszaken

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen

We zijn trots op ons werk en vinden het dan ook maar normaal dat we luisteren naar de feedback van onze klanten. Die feedback doet ons plezier. Neem hier zelf een kijkje naar wat anderen over ons zeggen.

skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven