Inbraakbeveiliging in Lierde

Houd inbrekers buiten en bescherm je eigendom

Inbraakpreventie & beveiliging in Lierde

In heel Vlaanderen neemt het aantal inbraken en inbraakpogingen jaarlijks toe. Ook in Lierde zien we een stijging van inbraakgolven.
Een inbraak kan ernstige gevolgen hebben:
  • Materiële schade aan ramen en deuren.
  • Beschadiging van je inboedel en verlies van waardevolle spullen.
  • De emotionele en psychologische impact is groot.

Met de juiste aanpak en wat hulp kunnen inbrekers worden tegengehouden. Als slotenmaker Lierde, beveiligen we verschillende soorten gebouwen in Lierde tegen inbraken en diefstal. Het gevoel van veiligheid krijg je er gratis bij.

lockplus slotenmaker

Bron Wiki

Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Lockplus beveiligt gebouwen in heel Lierde

Lokaal en betrouwbaar

Gediplomeerde technicus

Erkende slotenmaker

15 jaar ervaring

Snel, transparant en goedkoop

Vraag vrijblijvend advies voor je gebouw in Lierde.

Woning beveiligen tegen inbraak

Elke woning is uniek en elke situatie is anders. Daarom geven we altijd advies op maat.

We komen ter plaatse en geven je tips over je hang- en sluitwerk, je sloten, je ramen en algemene beveiliging.

We bekijken altijd het volledige plaatje. Het gebouw, de ligging, de aansluitende terreinen, de specifieke situatie en jouw noden.  

Beveiliging deuren

Wanneer je denkt aan het verbeteren van de beveiliging van je huis, is de eerste en meest voor de hand liggende stap om te kijken naar je deuren en sloten.

Goede deuren en veilige gecertificeerde sloten vormen de basis van een goede beveiliging. We zullen je huidige deuren inspecteren en waar nodig aanbevelingen doen voor verbetering. Vergeet ook niet om de beveiliging van bijgebouwen zoals garages en tuinhuizen te controleren.

Als je verzekeraar specifieke eisen stelt aan de beveiliging, zullen we samen kijken of jouw huidige deuren en sloten aan deze eisen voldoen.

Inbraakpreventie ramen

Zorg ervoor dat naast je deuren ook de ramen goed beveiligd zijn, want ze vormen een belangrijke schakel in de bescherming van je gebouw.

Niet alleen de ramen op de begane grond moeten voorzien zijn van goede sloten, maar ook ramen die bereikbaar zijn via platte daken, bomen of ladders verdienen extra aandacht. Denk aan:

  • Maak het indringers moeilijk om via ramen binnen te komen
  • Installeer extra beveiliging op ramen
  • Gebruik inbraaksensoren en andere preventieve middelen

Na een uitgebreid onderzoek en een grondige analyse geven wij je persoonlijk advies en praktische tips. Van extra sloten tot anti-klimoplossingen, wij bieden oplossingen op maat. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Beveiligingsplan op maat

Op basis van onze expertise maken we een inbraakpreventieplan op. Houd je hiermee rekening, dan kan je je gerust en veilig voelen.

De voorgestelde veiligheidsmaatregelen houden rekening met alle kenmerken die typerend zijn voor jouw gebouw. We bekijken je deuren, ramen, poorten, platte daken, hekken en afsluitingen.

Wil jij advies op maat? Wil jij inbrekers buiten houden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend advies via onderstaande knop.

beveiligen gebouwen tegen diefstal in Lierde

We werken samen met en voor:

Wij beveiligen zowel particuliere woningen als professionele gebouwen in Lierde.
Heb je vragen of wil je advies, aarzel niet ons te contacteren

Particuliere woningen

Bedrijfsgebouwen

Industriële gebouwen

Schoolgebouwen

Handelszaken

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen

We zijn trots op ons werk en vinden het dan ook maar normaal dat we luisteren naar de feedback van onze klanten. Die feedback doet ons plezier. Neem hier zelf een kijkje naar wat anderen over ons zeggen.

skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven