Inbraakbeveiliging in Gent

Houd inbrekers buiten en bescherm je eigendom

Inbraakpreventie & beveiliging in Gent

In heel Vlaanderen stijgt het aantal inbraken en inbraakpogingen ieder jaar. Ook in Gent zien we steeds meer inbraakgolven.
Een inbraak kan heel ingrijpende gevolgen hebben:

  • Materiële schade aan ramen en deuren.
  • Beschadiging van je inboedel en verlies van waardevolle spullen.
  • Emotionele en psychologische gevolgen zijn niet te onderschatten.

Met de juiste aanpak en een beetje hulp kan je inbrekers een halt toeroepen. Als slotenmaker Gent, beveiligen we alle soorten gebouwen in Gent tegen inbraak en diefstal. Het instant veilig gevoel krijg je er gewoon bij.

lockplus slotenmaker

Bron Wiki

Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Lockplus beveiligt gebouwen in heel Gent

Lokaal en betrouwbaar

Gediplomeerde technicus

Erkende slotenmaker

15 jaar ervaring

Snel, transparant en goedkoop

Vraag vrijblijvend advies voor je gebouw in Gent .

Woning beveiligen tegen inbraak

Elke woning is uniek en elke situatie is anders. Daarom geven we altijd advies op maat.

We komen ter plaatse en geven je tips over je hang- en sluitwerk, je sloten, je ramen en algemene beveiliging.

We bekijken altijd het volledige plaatje. Het gebouw, de ligging, de aansluitende terreinen, de specifieke situatie en jouw noden.  

Beveiliging deuren

Als je overweegt om je beveiliging te verbeteren, is het essentieel om te beginnen bij je deuren en sloten.

De keuze voor hoogwaardige deuren en gecertificeerde sloten vormt de basis van een goede beveiliging. Bij Lockplus bekijken we eerst jouw huidige situatie om vervolgens advies op maat te geven. Ook bijgebouwen zoals garages en tuinhuizen nemen we hierin mee.

Heeft je verzekeringsmaatschappij specifieke eisen voor je sloten en deuren? Wij helpen je graag om te beoordelen of jouw huidige beveiliging aan deze voorwaarden voldoet.

Inbraakpreventie ramen

Naast deuren zijn ook je ramen een essentieel onderdeel in de bescherming van je pand. Niet alleen ramen op de begane grond vereisen een degelijk slot. Ook ramen die toegankelijk zijn via platte daken, bomen of ladders dienen voorzien te worden van adequate beveiliging. Enkele aandachtspunten zijn: – Het voorkomen van indringers via ramen – Het installeren van extra beveiliging op ramen – Het plaatsen van inbraakmelders en inbraakwerende maatregelen Na een grondig onderzoek en een volledige analyse, verstrekken wij je tips en advies op maat. Van extra sloten tot anti-klim beveiliging, wij bieden vrijblijvend advies aan.

Beveiligingsplan op maat

Op basis van onze expertise maken we een inbraakpreventieplan op. Houd je hiermee rekening, dan kan je je gerust en veilig voelen.

De voorgestelde veiligheidsmaatregelen houden rekening met alle kenmerken die typerend zijn voor jouw gebouw. We bekijken je deuren, ramen, poorten, platte daken, hekken en afsluitingen.

Wil jij advies op maat? Wil jij inbrekers buiten houden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend advies via onderstaande knop.

beveiligen gebouwen tegen diefstal in Gent

We werken samen met en voor:

Wij beveiligen zowel particuliere woningen als professionele gebouwen in Gent .
Heb je vragen of wil je advies, aarzel niet ons te contacteren

Particuliere woningen

Bedrijfsgebouwen

Industriële gebouwen

Schoolgebouwen

Handelszaken

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen

We zijn trots op ons werk en vinden het dan ook maar normaal dat we luisteren naar de feedback van onze klanten. Die feedback doet ons plezier. Neem hier zelf een kijkje naar wat anderen over ons zeggen.

skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven