Inbraakbeveiliging in Gavere

Houd inbrekers buiten en bescherm je eigendom

Inbraakpreventie & beveiliging in Gavere

In heel Vlaanderen stijgt het aantal inbraken en inbraakpogingen ieder jaar. Ook in Gavere zien we steeds meer inbraakgolven.
Een inbraak kan heel ingrijpende gevolgen hebben:

  • Materiële schade aan ramen en deuren.
  • Beschadiging van je inboedel en verlies van waardevolle spullen.
  • Emotionele en psychologische gevolgen zijn niet te onderschatten.

Met de juiste aanpak en een beetje hulp kan je inbrekers een halt toeroepen. Als slotenmaker Gavere, beveiligen we alle soorten gebouwen in Gavere tegen inbraak en diefstal. Het instant veilig gevoel krijg je er gewoon bij.

lockplus slotenmaker

Bron Wiki

Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Lockplus beveiligt gebouwen in heel Gavere

Lokaal en betrouwbaar

Gediplomeerde technicus

Erkende slotenmaker

15 jaar ervaring

Snel, transparant en goedkoop

Vraag vrijblijvend advies voor je gebouw in Gavere.

Woning beveiligen tegen inbraak

Elke woning is uniek en elke situatie is anders. Daarom geven we altijd advies op maat.

We komen ter plaatse en geven je tips over je hang- en sluitwerk, je sloten, je ramen en algemene beveiliging.

We bekijken altijd het volledige plaatje. Het gebouw, de ligging, de aansluitende terreinen, de specifieke situatie en jouw noden.  

Beveiliging deuren

Wanneer je denkt aan het verbeteren van de beveiliging van je huis, is het cruciaal om als eerste stap te kijken naar je deuren en sloten.

De keuze van de juiste deuren en het gebruik van veilige gecertificeerde sloten vormen de basis van goede beveiliging. Ons team zal je huidige situatie beoordelen en aanbevelingen doen waar nodig. Ook zullen we de beveiliging van bijgebouwen zoals garages en tuinhuizen onder de loep nemen.

Indien je verzekeringsmaatschappij specifieke eisen stelt aan je beveiligingssysteem, zullen we samen controleren of je huidige deuren en sloten aan deze eisen voldoen.

Inbraakpreventie ramen

Naast deuren spelen ook je ramen een essentiële rol in het beschermen van je gebouw tegen indringers.

Denk niet alleen aan de ramen op de begane grond, maar ook aan ramen die toegankelijk zijn via platte daken, bomen of ladders – zij verdienen ook een goede beveiliging. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

  • Voorkom dat indringers via ramen naar binnen komen
  • Installeer extra beveiliging op ramen
  • Gebruik inbraaksensoren en inbraakwerende middelen

Na een grondig onderzoek en een uitgebreide analyse, zullen we je voorzien van tips en advies. Van extra sloten tot anti-klim beveiliging, we bieden advies op maat. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Beveiligingsplan op maat

Op basis van onze expertise maken we een inbraakpreventieplan op. Houd je hiermee rekening, dan kan je je gerust en veilig voelen.

De voorgestelde veiligheidsmaatregelen houden rekening met alle kenmerken die typerend zijn voor jouw gebouw. We bekijken je deuren, ramen, poorten, platte daken, hekken en afsluitingen.

Wil jij advies op maat? Wil jij inbrekers buiten houden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend advies via onderstaande knop.

beveiligen gebouwen tegen diefstal in Gavere

We werken samen met en voor:

Wij beveiligen zowel particuliere woningen als professionele gebouwen in Gavere.
Heb je vragen of wil je advies, aarzel niet ons te contacteren

Particuliere woningen

Bedrijfsgebouwen

Industriële gebouwen

Schoolgebouwen

Handelszaken

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen

We zijn trots op ons werk en vinden het dan ook maar normaal dat we luisteren naar de feedback van onze klanten. Die feedback doet ons plezier. Neem hier zelf een kijkje naar wat anderen over ons zeggen.

skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven