Inbraakbeveiliging in Erpe-Mere

Houd inbrekers buiten en bescherm je eigendom

Inbraakpreventie & beveiliging in Erpe-Mere

In heel Vlaanderen stijgt het aantal inbraken en inbraakpogingen ieder jaar. Ook in Erpe-Mere zien we steeds meer inbraakgolven.
Een inbraak kan heel ingrijpende gevolgen hebben:

  • Materiële schade aan ramen en deuren.
  • Beschadiging van je inboedel en verlies van waardevolle spullen.
  • Emotionele en psychologische gevolgen zijn niet te onderschatten.

Met de juiste aanpak en een beetje hulp kan je inbrekers een halt toeroepen. Als slotenmaker Erpe-Mere, beveiligen we alle soorten gebouwen in Erpe-Mere tegen inbraak en diefstal. Het instant veilig gevoel krijg je er gewoon bij.

lockplus slotenmaker

Bron Wiki

Ernst is trots op zijn vak en gaat nooit voor minder dan 100% tevredenheid (dat blijkt ook uit de tientallen 5-sterren reviews op Google)

Lockplus beveiligt gebouwen in heel Erpe-Mere

Lokaal en betrouwbaar

Gediplomeerde technicus

Erkende slotenmaker

15 jaar ervaring

Snel, transparant en goedkoop

Vraag vrijblijvend advies voor je gebouw in Erpe-Mere.

Woning beveiligen tegen inbraak

Elke woning is uniek en elke situatie is anders. Daarom geven we altijd advies op maat.

We komen ter plaatse en geven je tips over je hang- en sluitwerk, je sloten, je ramen en algemene beveiliging.

We bekijken altijd het volledige plaatje. Het gebouw, de ligging, de aansluitende terreinen, de specifieke situatie en jouw noden.  

Beveiliging deuren

Als het gaat om het verbeteren van de beveiliging, is de eerste en meest voor de hand liggende stap om te kijken naar je deuren en sloten.

De keuze van de juiste deuren en het installeren van veilige gecertificeerde sloten vormt de basis van een goede beveiliging. Ons team inspecteert je huidige deuren en geeft advies waar nodig. Ook nemen we eventuele bijgebouwen zoals garages of tuinhuizen mee in ons onderzoek.

Mocht je verzekeringsmaatschappij specifieke eisen hebben, dan helpen we je graag om te controleren of je huidige deuren en sloten aan deze eisen voldoen.

Inbraakpreventie ramen

Naast deuren zijn ook je ramen een essentieel element in het beveiligen van je gebouw.

Of het nu gaat om ramen op de begane grond, ramen die bereikbaar zijn via platte daken, bomen of ladders, alle ramen verdienen een goede slotenservice. Enkele aandachtspunten die we aanbevelen:

  • Voorkom dat indringers via de ramen naar binnen kunnen
  • Zorg voor extra beveiliging op alle ramen
  • Installeer inbraaksensoren en andere inbraakwerende maatregelen

Na een grondige inspectie en een uitgebreide analyse bieden we je passend advies. Van het toevoegen van extra sloten tot het plaatsen van anti-klim beveiliging, we staan voor je klaar met advies op maat. Aarzel niet om vrijblijvend advies aan te vragen.

Beveiligingsplan op maat

Op basis van onze expertise maken we een inbraakpreventieplan op. Houd je hiermee rekening, dan kan je je gerust en veilig voelen.

De voorgestelde veiligheidsmaatregelen houden rekening met alle kenmerken die typerend zijn voor jouw gebouw. We bekijken je deuren, ramen, poorten, platte daken, hekken en afsluitingen.

Wil jij advies op maat? Wil jij inbrekers buiten houden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend advies via onderstaande knop.

beveiligen gebouwen tegen diefstal in Erpe-Mere

We werken samen met en voor:

Wij beveiligen zowel particuliere woningen als professionele gebouwen in Erpe-Mere.
Heb je vragen of wil je advies, aarzel niet ons te contacteren

Particuliere woningen

Bedrijfsgebouwen

Industriële gebouwen

Schoolgebouwen

Handelszaken

Getuigenissen

Wat klanten over  ons zeggen

We zijn trots op ons werk en vinden het dan ook maar normaal dat we luisteren naar de feedback van onze klanten. Die feedback doet ons plezier. Neem hier zelf een kijkje naar wat anderen over ons zeggen.

skin1-testi1.jpg
Ik ben over de hele lijn uiterst tevreden : houdt zich aan de afspraken, prijs-kwaliteit is prima, levert net en correct werk, maakt gebruik van topprodukten, ... daarbij wordt de service heel vlug en vriendelijk uitgevoerd. Een extra vraagje? Geen probleem, je wordt geholpen. Dank je wel!
uiterst tevreden
unnamed-3.png
Snel geholpen, voor een correcte prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft moeite gedaan om de deur te openen zonder een nieuw slot te steken, zodat extra kosten verleden werden.
eerlijke prijs, erg vriendelijk
skin1-testi3.jpg
Aanrader. Vriendelijke en correcte man. Snel ter plaatse met goede kennis van zaken. Lockplus, te onthouden contact voor toekomstige werken.
Kwaliteit, Stiptheid, Waarde
koen.png
Uitstekend, snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen. Wat wil een mens nog meer?
snel en vriendelijk
Scroll naar boven